Evlenir de Bir bebegim olursa ileride dikkate alacam bu yazıları
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ben aslında pek anladığımı söyleyemem. Bebek ürünlerini genelde hanım seçer veya isim söyler direkt ben alırım. :D Şu an kesinlikle nem konusuna dikkat etmemiz gerektiğini anladım. :D
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Bebeğinizin narin gözlerinin yanmasından endişe ettiğinizi biliyoruz. Bunun için şampuanlarımızda “Göz Yakmaz Testi” uyguluyoruz..
Bebekler için özel üretilmiş olmasına dikkat ediyorum. Paraben, alkol içermeyen doğal özlü ürünler tercih ediyorum. Uni Baby bu konuda başarılı bir marka. Her ürününü kullanıyor ve beğeniyorum ama çamaşır ilacının yeri bende bir başka
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Mühendisin oğlu diye bir sayfa var Instagram'da onu takip ediyorum o adam her şeyi inceliyor ona göre tavsiye ediyor
Bilindik markalar ve çevrenin deneyip memnun kalınan önerilen markalar.. Bu saydığınız hijyen rahat kullanım falan filan deneme şansı görme şansı olmadığı için söylentiler sadece.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Genelde Uni Baby ürünlerini tercih ediyoruz bildiğimi güvendiğimiz bir marka sonuçta
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Öyle tam güvenilir bir marka yok zaten deneyerek anca
Dermotologla görüşerek bu sorunu çözebilirsiniz ya da çevrenizde doktor tanıdıklarınıza sorabilirsiniz keza okul öncesi öğretmeni hemşire ebe gibi kişilere de sorabilirsiniz
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ebebeğe hiç güvenmiyorum çok uyanık geliyorlar sahte
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
244Cevap
Araştırıyorum , sorup soruştururum hangisi iyi diye
Her şey, geleceğimizi bırakacağımız bebeklerimiz için 😊
Tecrübeli anne babalara sorup danışıyorum fikir alıyorum
Ben açıklamayı okuyorum. Kimyasal olmayacak. Vegan olacak. Paraben ve alköl olmayacak
Unibaby ıslak mendilden çok fazlası. Yıllardır kullanıyorum.
fiyatına göre alıyom ben hocam pahalı olan daha güvenilirdir
Kesinlikle içeriği okumak ve güvenilir marka olmasına dikkat ederim
Ürünlerin içeriğine bakarak alıyorum..
Kımyasal içermeyen daaha doğal ürünler tercihim
Benim cildimde hassas. Bileğime sürdüğüm de bir reaksiyon olursa, almıyorum.
Uni Baby ıslak mendili mükemmel ben kullanıyorum
Uni Baby ise kesinlikle kaliteli ve sağlıklıdır
Olabildiğince temel birkaç şey dışında tercih etmiyorum
Bu ince detay paylaşımınız için teşekkürler... Başarılı bir bilgi kaynagı olmuş :)
Zararsız saf doğal ürünler almaya dikkat edilmeli
Faydalı bir paylaşım. Bilgi sahibi olduk. Teşekkürler.
Yumuşak ve tenine zarar vermeyen kalitelidir.
Bebeğim yok henüz olunca faydalı olacak bilgiler..
Güvenilir hijyenik içinde barındırdığı maddeler
Bebek için önemli bilgiler için teşekkürler
Sadece Uni Baby markasının ürünlerini alıyorum
Türk malı diye bir etiket var oradan bakarsan anlarsın
İçinde petrokimya ürünü içeren hiçbir şey sağlıklı değildir.
Evlenir de Bir bebegim olursa ileride dikkate alacam bu yazıları
Ben aslında pek anladığımı söyleyemem. Bebek ürünlerini genelde hanım seçer veya isim söyler direkt ben alırım. :D Şu an kesinlikle nem konusuna dikkat etmemiz gerektiğini anladım. :D
Bebeğinizin narin gözlerinin yanmasından endişe ettiğinizi biliyoruz. Bunun için şampuanlarımızda “Göz Yakmaz Testi” uyguluyoruz..
Bebekler için özel üretilmiş olmasına dikkat ediyorum. Paraben, alkol içermeyen doğal özlü ürünler tercih ediyorum. Uni Baby bu konuda başarılı bir marka. Her ürününü kullanıyor ve beğeniyorum ama çamaşır ilacının yeri bende bir başka
Mühendisin oğlu diye bir sayfa var Instagram'da onu takip ediyorum o adam her şeyi inceliyor ona göre tavsiye ediyor
Ph değeri ve alkol değerine çok dikkat ediyorum bebeklerimin cildi çok hasas buyuzden en güvendiğim ürünleri aliyorum öneri isterseni buluna bilirim
Bilindik markalar ve çevrenin deneyip memnun kalınan önerilen markalar.. Bu saydığınız hijyen rahat kullanım falan filan deneme şansı görme şansı olmadığı için söylentiler sadece.
Genelde Uni Baby ürünlerini tercih ediyoruz bildiğimi güvendiğimiz bir marka sonuçta
Öyle tam güvenilir bir marka yok zaten deneyerek anca
Dermotologla görüşerek bu sorunu çözebilirsiniz ya da çevrenizde doktor tanıdıklarınıza sorabilirsiniz keza okul öncesi öğretmeni hemşire ebe gibi kişilere de sorabilirsiniz
Ebebeğe hiç güvenmiyorum çok uyanık geliyorlar sahte
Paraben alkol içermeyen organik ıslak mendillerde pH değeri 5.5 olmasına bakıyorum içinde neler var alerjisi olan bir ürün var mı vs. bunlar önemli
Bu faydalı bence için teşekkürler, emeğinize sağlık!
Bende bebek ürünlerinde çok hassas davranıyorum bu konuda Uni Baby çok iyi diyebilirim
Kaç yaşında çocuğun
bebeklere özel ürün olması gerekli, Uni Baby favorim👍
Anlamıyorum. Zaten bebek bakım ürünü alacak güçte kalmadı memlekette.
Takip ettiğim kişilerden anlıyorum zenginler en iyisini bilir 😊
Kaliteli ve ucuz ve denetlenmis ve kontrolleri yapilmis olmali
içindekiler kısmını okuyup temiz içerikli olmasına dikkat ediyorum
Güvenilir Marka olması ve diğer kullanıcıların yorumlarına bakar ve içeriğini okurum ondan sonra kullanırım
Arkasındaki etiketi okurum hatta kimyasal maddelerin ismini google de aratirim en temiz ürünü almaya calisirim
Güvenilir bir marka olması lazım ve bebeğin cildine zarar veren kimyasalları içeren ürünler alınamamalıdır 🌺
İçeriğini okuyup internet üzerinden araştırma yapardım kullanıcı tavsiyeleri vs vs. Genelde eczane ürünleri tercih ederim.
çevremdekilerin fikrini sorarım yahut sosyal medya yorumlarına bakarak
benim bebeğim yok ama yengem genelde uni baby gibi markalı ürünler alır.
Uni baby kullan. Rahat, kullanışlı ve herhangi bir zararlı madde yok.
Bende bi anneyim pamuklu ve yumusak olmasına dikkat ediyorum
Ben hiç anlayamıyorum ama bende hassasım o yüzden bu markayı kullanıyorum
Çok mu hassas tenin
Evet hemen kabarıyor
Himm
Benden sana gelene karşılık verir misin lütfen 😊 şimdiden teşekkürler 😎👍
Uni Baby'nin gerçekten diğerlerine kıyasla oldukça iyi olduğunu düşünüyorum
Güvenilir olup olmadığını arkasında yazanlara içeriğine bakarak
İçeriğine bakıyorum. Temiz içerikli olmasına özen gösteriyorum.
Revaçta olan bir markaysa hemen güvenir ve alırım 😄
Bilindik marka ve eczaneden alındığı için sıkıntı yok
Kalitesinden anlıyorum. Herşeyin kaliteli olanı makbüldür.
pahalı iyidir anlayışıylaaaa fişe bakınca anlaşılır
Kaliteli marka zaten güvenilir olup olmadığını belli eder
Paraben olmamasına dikkat ediyorum yeğenim için de alışveriş yaparken de baktığım ilk bu oluyor.