Çocuk & Ebeveyn Bebek bakım ürünü seçerken güvenilir olduğunu nasıl anlıyorsun? (Sayfa 3) Uni Baby Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 3835 Bebek bakım ürünü seçerken güvenilir olduğunu nasıl anlıyorsun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 73 kişi beğendi
missaid Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl markası önemli bence bu arada bence için teşekkürler 0 0 Yorumla
latrisstesedudiable Takip Et Xper 2 Yaş: 21 +1 yıl bu ekonomi de ucu olan genelde seçiliyor tercih olmasada mecburen 0 0 Yorumla
thinkwithmee Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Bir gün ihtiyacım olursa aklımda bulunsun ama daha bekarım henüz... 0 0 Yorumla
Neptün34 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Yorumlara bakıyorum bir şey alırken sonra araştırıyorum birçok yerden 0 0 Yorumla
aleynalalaaa Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl bunun uzerıne markalar var zaten kanitlanmis denenmis onlara bakabilirsin 0 0 Yorumla
Issızbirkadinnn Takip Et Xper 1 Yaş: 24 +1 yıl Bebekler için özel mi üretilmiş detaylı bir şekilde bakarım içeriği e de dikkat ederim 0 0 Yorumla
niissaa30 Takip Et Xper 4 Yaş: 22 +1 yıl bende bazen kullandığımdan dolayı ph değerlerine bakıyorum 0 0 Yorumla
iremestetisyen2345 Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl Dermokozmetik ürün olması lazım paraben kimyasal madde içermemesi gerekiyor 0 0 Yorumla
werser00 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Kalite fiyat performansi ve hangi magazada satilldigi cocuk yok ama her sey icin boyle 0 0 Yorumla
DenizAkarkar Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl Markanın güvenilirliği alıp almama konusunda yeterli 0 0 Yorumla
Ayazzzkryl Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Anlaşılmaz ki kaliteli ürün almaya özen gösterilir ama 0 0 Yorumla
noone_401 Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Webden forumlardan yakınlardan sorup soruşturmak iyi olur. 0 0 Yorumla
Sorunsalilksor Takip Et Xper 5 Yaş: 37 +1 yıl Bebeğim yok ama olsa sosyal medyadan araştırrim veya anne olanlara sorurum 0 0 Yorumla
_Boran Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Paraben içermesin doğal olsun genelde bunlara bakılır. 0 0 Yorumla
BenLookieYedek Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Deneyerek anliyoruz veya uzerindekileri okuyabilirsin 0 0 Yorumla
I_man Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl Fiyatından belli olur. Pahalı ürünler daha kaliteli ve güvenli 0 0 Yorumla
Seherr00 Takip Et Xper 4 Yaş: 22 +1 yıl Markasından anlaşılır. Pahalı bir ürün her zaman kaliteli ve güvenilirdir. 0 0 Yorumla
RaHorus Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Üzerindeki bandroller etiketler ve onaylayan kuruluşlardan 0 0 Yorumla
xHazineAvcısı Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl paraben, alkol içermeyen doğal olan markalardır heralde? 0 0 Yorumla
Rasitisk_ Takip Et Xper 3 Yaş: 21 +1 yıl İnsanlar genellikle bilindik marka aldıklarından dolayı 0 0 Yorumla
OdyseaVeİlyadae Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl İçeriğinden bakman gerek zararlı maddeler var mı yok mu diye 0 0 Yorumla
Glěnmorã Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Markası önemli ve paraben alkol içermeyen ürünleri tercih ederim. Uni Baby bu konuda başarılı 0 0 Yorumla
passıonn35 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Bilindik marka en iyisi biraz pahalı olsun bilindik olsun 0 0 Yorumla
Kvothe00 Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Güvenilir marka olması ve içerikleri bebeklere uygun olması önemli 0 0 Yorumla
SarışınAdammemr Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Rasgele alıyorum allaha emanet pahalı olan iyi olandır 0 0 Yorumla
Fthadymn Takip Et Xper 4 Yaş: 42 +1 yıl Ne kadar kaliteli olursa olsun önemli olan bebeğin cildine uyum sağlaması 0 0 Yorumla
HeartofCrazy Takip Et Xper 4 Yaş: 38 +1 yıl Bebeklerin cildi çok narin olur tahriş olmaması için kaliteli ürünler seçilmeli 0 0 Yorumla
ÖzgürYüksel Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Doğal olmasına dikkat ederim. Paraben içermemesi çok önemli. Bilgi için teşekkğrler. 0 0 Yorumla
Besara Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 90% +1 yıl Anne olunca en güzelini seçiceğime eminim 🥰 1 0 Yorumla
melenri Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 33% +1 yıl Daha bebeğim yok diye bir şey diyemem sjsjjs 1 0 Yorumla
Theplayboyyy Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 80% +1 yıl Önemli bir konu aslında bakacak olursak 0 0 Yorumla
doğuuuuuuuuu Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 82% +1 yıl Anlayamıyorum... Bebeğimin olması lazim 0 0 Yorumla
miyavlandınızzz Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl tamamen bebek için hassas olanlara dikkat edilir 0 0 Yorumla
Makro00 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Marka olmasına bakarım. Reklam ağına bakarım 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
244Cevap
markası önemli bence bu arada bence için teşekkürler
bu ekonomi de ucu olan genelde seçiliyor tercih olmasada mecburen
Doğallığı önemli önce kendimde kullanıyorum
Bir gün ihtiyacım olursa aklımda bulunsun ama daha bekarım henüz...
Yorumlara bakıyorum bir şey alırken sonra araştırıyorum birçok yerden
bunun uzerıne markalar var zaten kanitlanmis denenmis onlara bakabilirsin
Bebekler için özel mi üretilmiş detaylı bir şekilde bakarım içeriği e de dikkat ederim
bende bazen kullandığımdan dolayı ph değerlerine bakıyorum
Dermokozmetik ürün olması lazım paraben kimyasal madde içermemesi gerekiyor
Kalite fiyat performansi ve hangi magazada satilldigi cocuk yok ama her sey icin boyle
Markanın güvenilirliği alıp almama konusunda yeterli
Anlaşılmaz ki kaliteli ürün almaya özen gösterilir ama
Webden forumlardan yakınlardan sorup soruşturmak iyi olur.
Bebeğim yok ama olsa sosyal medyadan araştırrim veya anne olanlara sorurum
Paraben içermesin doğal olsun genelde bunlara bakılır.
Deneyerek anliyoruz veya uzerindekileri okuyabilirsin
Fiyatından belli olur. Pahalı ürünler daha kaliteli ve güvenli
Markasından anlaşılır. Pahalı bir ürün her zaman kaliteli ve güvenilirdir.
Üzerindeki bandroller etiketler ve onaylayan kuruluşlardan
paraben, alkol içermeyen doğal olan markalardır heralde?
İnsanlar genellikle bilindik marka aldıklarından dolayı
İçeriğinden bakman gerek zararlı maddeler var mı yok mu diye
Markası önemli ve paraben alkol içermeyen ürünleri tercih ederim. Uni Baby bu konuda başarılı
Bilindik marka en iyisi biraz pahalı olsun bilindik olsun
Güvenilir marka olması ve içerikleri bebeklere uygun olması önemli
Rasgele alıyorum allaha emanet pahalı olan iyi olandır
Ne kadar kaliteli olursa olsun önemli olan bebeğin cildine uyum sağlaması
Bebeklerin cildi çok narin olur tahriş olmaması için kaliteli ürünler seçilmeli
Doğal olmasına dikkat ederim. Paraben içermemesi çok önemli. Bilgi için teşekkğrler.
Kullanıcı yorumunu okuyorum
Uzmanları dinliyorum o şeekilde.
Dikkatli secilmeli kesinlikle
Bebek sagligi muhim
Bu güzel bilgiler için teşekkür ederiz
Aaa ne güzel şeyler varmış
markalardan hep anlıyoeuz
Bilgiler için teşekkürler
Doğallığına dikkat edebilirim
Tercih edilen markadan kullanıyorm
Guvenmıyoz mecburiyeten alınıyo
içeriklerine bakılır bide markaya...