Bahar ayları çok güzel evet ama alerjik bebekler ve anneleri için bu güzel günler kabusa dönebiliyor..

Alerjik çocukları olan aileler ilk baharda nelere dikkat etmeli?
Bahar ayları çok güzel evet ama alerjik bebekler ve anneleri için bu güzel günler kabusa dönebiliyor..

Alerjik çocukları olan aileler ilk baharda nelere dikkat etmeli?
Benimde alerjim var maalesef abla. bunun için dokotra gidin ilaç ya da sprey veriyor bu şekilde hafifliyor biraz alerjiler. ya da genelde dışarı çıkarken park alanlarından ya da hayvanlardan uzak durun polen taşıyorlar çünkü.
Benim de alerjim var ablacım 🙂 çocuğun ilaçları var ama güzel havalarda değerlendirip çıkmak istiyoruz haliyle korumak isterim tırtılı 🌺
Haklısın abla :) düzelir umarım, bahar da gelince tabi evde sıkılıyoruz güzel oluyor gezmek 🌸
Evde tutarak
Oldukça makul kbgcc
😁😁
Cevap
2Cevap
Maske takarak sksj
Mantıklı aslında jdjd
Anne olmadığım için bilmiyorum.
Yazdığın bilmiyorum cevapları alakasız görüş olarak kaldırılabilir bilginiz olsun 🙂
Ama bilmiyorum demek de bir görüştür. Hatta sitede gördüm biri bu konuda bir soru sormuştu. Dahası canerozkum bunun alakasız olmadığına ikna olmuştu falan. Onu görmeseydim böyle yazmazdım zaten.
Ben yinede uyarayım 🙂 bilgim yok, bilmiyorum, fikrim yok gibi görüşler modaratör klavuzuna göre alakasız görüştür.
Anne olmadığım için bilmiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar