Bebeğinizin evcil hayvanınızla büyümesine müsaade eder misiniz yoksa hayvan sonuçta ne yapacağı belli olmaz mı dersiniz?

Bebeğinizin evcil hayvanınızla büyümesine müsaade eder misiniz yoksa hayvan sonuçta ne yapacağı belli olmaz mı dersiniz?

Edemezdim sanırım. Güvenmemekten değil hayvanlar sadakatsizlik etmez ve bebeğe iç güdüsel olarak zarar vermezler.
Ama teyzemin hem kedisi hem köpeği var ondan mütevelli biliyorum ki hayvan bakmak da bebek bakmak gibi. Ikisini de idare edemezdim. Ve ne kadar dikkat edersen et kıl döküyorlar, hiç kıl dökmeyecek cins olam pincsher lar bile döküyor. Her yer kıl olmuş bir evde bebeğin emeklemesi falan çok hijyenik gelmiyor bana. Bebek o kılları yutabilir vs bunu düşünürüm o yüzden de istemezdim aynı ortamda büyütmeyi.
Evet ben izin verirdim ederdim sanırım. yani şu an için bebeğim yok tabi ki evli bile değilim. ama tahminime göre ederdim.
Çünkü evcil hayvanları ben çok seviyorum aslında evcil değil her türlü hayvanları çok seviyorum bu yüzden de hayvanlar ile aynı ortamda bulunmayı onları sevmeyi onlar ile dost olmayı ve onları beslemeyi seviyorum. ama unutulmamalıdır ki hayvanlarda insanlar gibidir yani bazen zarar verebilirler zaten burada önemli olan seçtiğiniz evcil hayvandır ayni kedi köpek gibi hayvanlar zaten eğitimli olacağı için genel olarak eğer bebeğinizi onlar ile yalnız bırakmazsanız ya da onun yanında çok yakınlaştırmazsanız sorun çıkacağını sanmıyorum aynı şekilde köpekler özellikle bebeklere karşı çok korumacılar sadece dediğim gibi birazcık dikkat etmek gerekiyor ben genelde internette videolara bakıyorum ve orada çok iyi anlaşıyorlar. ama bunu yine de çocuğum yani bebeğim olmadan söylemek zor çünkü o zaman farklı bir his olurdu içimde.
Evet olabilir
hayvanlarla büyüyen çocuklarda bağışıklık sistemi diğer çocuklara göre daha güçlü oluyor. duyusal sistemin gelişimi artıyor. kendine saygıları ve özgüvenleri artıyor. sosyal becerileri olumlu yönde gelişiyor. empati gelişimi destekleniyor. aile ilişkileri güçleniyor. sorumluluk duygusu gelişiyor.
Cevap
15Cevap
Çocuğumun bir kirpi ile beraber büyümesi riskli olur, ne bileyim
Evde beslenen her hayvan evcil olmaz mı 😬
İki kız çocuğunu bir kedi ve bir köpekle aynı evde büyütmüş bir baba olarak, hiç bir zararını görmediğini söyleyebilirim.
*görmediğimi
bence hayvanlar bebeklere ayrı bir ihtimam gösteriyorlar gözlemlediğim bu..
bir sorun olmaz diye düşünüyorum
Evet ederdim
Sonuçta benim hayvanın ben eğittim güvenirim yani
Kedi evet ama köpekle aynı yerde ev içinde olmaz
evet bazen sosyal medyada hayvanlar ve bebeklerin videolarını görünce içim ısınıyorr
Ben kendim hayvanlardan çok korkuyorum güvenemiyorum çocuğum için de güvenemem
Çocuğumun hayvan sevgisiyle büyümesini isterdim..
Evet ederdim çünkü evcil hayvanın gercekten çok sadık 😊
Çocukken köyde köpeğimiz vardı çok severdim komşumuz kiskanliktan öldürmüş... bir hafta ağladım hala unutamadım
Evcil hayvanın ne olduğuna bağlı Pittbull Doberman ya da Rotweiller ise asla
Kesinlikle ederim kedi kopek dolusuruz
Ben ederdim, hamilelikten itibaren hayvanlarla aynı ortamda büyüyen çocukların bağışıklıkları daha güçlü oluyor diye biliyorum.
Kesinlikle büyüsün. Çok verimli olur
Evcil hayvanım zaten şu an bebeğim durumunda 😅
Köpeğe güvenebilirsiniz
Müsade ederim tabii kardeş gibi büyücek onlar
Edemem hayvanları ne kadar sevsem de bebeğime yaklaştıramam
Ederim net
Verirdim
Tabiki
Evet kesinlikle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?