Tabi ki eşim isterse bunun için çabalarım. hatta bir tane dizi vardı dizide karakter aramadık market bırakmamıştı muhtemelen ben kaybolana kadar aramaya devam ederdim :D
Ama biyolojik olarak anne bir şeyi kendi paşa keyfi için değil bebeğin canı çektiği için istermiş ve peygamber efendimiz hamile kadınlara dikkat edilmesini söylemiş yani bebeğin canının çektiği için annenin aşermesi senin için bir mana atfetmez mi?
Genel olarak biz insanlar islami eğitimden çıktık çıkalı aslında hem erkekler olarak hem kadınlar olarak azmışlık içindeyiz, yani cinsi olarak mevzuya bakmaktan önce bence herkesin şerefsiz olmaya başlaması dinin yaşanmaması haliyle erkeği kadını bir acayip oldu o yüzden ben bütüncül bakıyorum..
Bütüncül baksanız da doğru bir erkek görüyorsanız bütün erkekleri suçlayamazsınız. Ama ben bir tane doğru kadın görmedim. En namazlı abdestli olan kadınının bile ne olduğunu gözlerimle gördüm.
Bitti...
Ama ben Allah için yaşarım ve Allah için söylerim.
Düşüncemde hiçbir bozukluk göremez, davranışımda hiçbir kötülük bulamaz, yaptıklarımda hiçbir şeytanlık yoktur.
Hodri meydan, sadece size değil tüm kadınlara...
Yani doğru erkek yok demeye hakkınız da yok, gücünüz de olamaz.
Herkes ayni fikirde degil ama. O gün bir kadin olarak hemcinsini kötüleyen insan bugün zor durumda kalsa yine o hemcinsi koşar yardimina. Örnek vereyim, açiklayici olsun. Bir kadin ummadik zamanda anlayamadan regl oldu diyelim kadin zor durumda kaldi? Kime gidecek yanina yardim için? o an yakininda olan hemcinsine tabi. Kadinlarin geneli utangaçtir zaten bir erkege gidemez. O kadinin sana neden böyle söyledigini bilmiyorum ama kimsenin bütün kadinlari kötülemeye hakki yoktur.
Doğru erkek var ki.. Babam en basidinden iyi ki benim babam.
Doğru kadına gelince ben medrese de okudum dini eğitimi o şekilde aldım ve hocalarım çarşaflı hafızlıydılar hayran kaldım onlarla evli olan erkekler bence çok şanslıydı nasıl ki hz musa döneminden kalma asiye hz hatice bir kadındı ise bence imanlı kadınlar da var sadece çevreyle ilgili diye düşünüyorum kerane güllerinin olduğu yerde kerane gülü elmas madeninin olduğu yerde bol bol elmas görürsün 🙂
En İyi Cevaplar