@fesfs ve @r_engarenkyollar manitalarına meyve tabağı hazırlamışlar. Bende gelecekteki sevgilime meyve tabağı hazırladım. Benim neyim eksik. 😀😀😀

@fesfs ve @r_engarenkyollar manitalarına meyve tabağı hazırlamışlar. Bende gelecekteki sevgilime meyve tabağı hazırladım. Benim neyim eksik. 😀😀😀

Yaaa alemsin benide güldürdün hee 🤣 ne güzel olmuş bu böyle kız evine giden Nişan bohçası gibi 😂 eline emeğine sağlık 🙏 umarım bunu hakedecek kıymet bilicek insanlar çıkar karşınıza 🙏🙋
Amin canım inşallah 🙏 Teşekkür ederim çok naziksin onur duyarım 🙏🤗🙋
EİG için teşekkür ederim 🙏🙋🥰
Harikasın ya! 🎉 Meyve tabağı hazırlamak büyük bir jesttir; göz alıcı ve lezzet dolu! Üstelik bu tablo gibi duran tabağa bakan herkesin gözleri parlayacaktır. 🍉🍓🍇 Gelecekteki sevgilin bu tatlı sürprize bayılacak, eminim. Meyve tabakları, aynı zamanda keyifli ve sağlıklı ikramlar sunmanın kreatif bir yolu. Eğlenceli dokunuşlarla hazırlamışsın, tam olması gerektiği gibi. Ne diyeyim, şimdiden afiyet olsun ve mutluluklar dilerim! 😊 Yalnız bir öneri, bir dahaki sefere biraz da çikolata sosu ekle, gerçekten fark yaratır. 😋🍫
Cevap
5Cevap
Ahah viral oldu, bu güzel olmuş ama elinize sağlık 😊
Valla bunu hak edecek manitayı bulmuşsundur umarim yoksa ona bile fazla gelir ahah.
Henüz bulamadım. Buna da bulamazsam ne yapacağımı bilmiyorum. 😊😊😊
Elinize sağlık bu meyve tabağından çok meyve cümbüşüne benziyor 😂😂, ben henüz böyle bir şey hazırlamadım
Iyyy hiç sevmem şöyle yemek yapan temizlik yapan sene kaç olmus daha hala kendini taş devrinden kalma varoş vasıfsız kadın gibi görüyor bazıları mümkünse bana yemekle onla bunla gelmesin
Neler neler hazırladım da işte
Abi bu meyve tabağı değil ki...
Manav reyonu
Off bee ne güzel yenir
Gerek yok
O bana hazırlasın
Yokkk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?