Sizin de meyve tabağınızı hazırlayanınız var mı?
Not: Evli değilim :)

#Vesselam
Sizin de meyve tabağınızı hazırlayanınız var mı?
Not: Evli değilim :)

#Vesselam
Benim meyve tabağımı hazırlayan Allah uzun ömürler nasip eylesin sağlıklı ömürler nasip eylesin annem var, yani çevrimdeki evlilerin insanları gördükçe acaba evlilik doğru bir şey mi günümüzde bekar kalmak doğru bir şey mi kararsız kalıyorum, ama çok da şöyle bir gerçekte var annenin sürekli hayatımızda olmayacağı bir gerçeği de var yalnız kalmak gerçeği de var Rabbim hepimize hayırlı insanlarla nasip eylesin.
Aminn
😊
Ben biraz görselliğe önem veren biriyim bana hazırlayana teşekkür ettikten sonra eleştiri yağmuru yağdığı için hazırlayan yok. "Kalk o zaman kendin yap." Sözünü yedik ama en azından gözüm de doyuyor😄
Ben bana yapılan en ufak iyiliğe bile mahçup olan biriyim. Kimsenin bir zorunluluğu yok sonuçta.. O yüzden eleştiri yapma hadsizliğini yapmam :)
Hazırlayan babam olurdu ama sınavlar vs diye bıraktılar çok yiyesim gelirse ben hazırlarım kendime de onlara da ama şu sıra hiçbir şey gelmiyor içimden
Tebrikler 👏
Evet içeri odadan bunu foto çekip gel al diyen bir annem var 🤣
Hahaha bu iyiymiş 😄😄 teknoloji
Cevap
3Cevap
Meyve tabağı böyle olmaz ki meyvelerin güzelce dilimlenmesi gerek 😋
Bana hazırlayan olmaz genelde kendim hazırlarım herkese 😄
Buna şükür :)
Ağzına sağlık :)
Sadece evlilere mi meyve tabağı hazırlanıyorrr
Var :)) bir araya geldiysek hali olan tabak yapıp getirir :))
en küçük kardeşim çok seviyor meyve şekillendirmeyi 😄 görseli göremiyorum uygulamada hata var ama afiyet olsun dilerim
Annemle babam hazirlar genelde ben üşeniyom södmsld tabi bende onlara hazirliom bazen
Kendim hallediyorum
Bu hazırlanmışı mı?
Buna şükür 😄
Afiyetle azizim :) da biraZ görsel ver ona
Benim bir talebim olmadı :) Düşünülüp getirilmişken şımarıklığa lüzum yok :)
Hazırlarsa annem hazırlar gerçi oda eriniyor 😂
Ah ah.. Sonra gelinler bu analarla yarışmaya kalkıyor işte :)
:))
Hayır yok maalesef tek başımayım
Birini bulsan kim hazırlar? Sen mi o mu?
O hazırlar da birini bulacağımı sanmıyorum
Sen hazırlarsan bulursun 😄
Neden ben hazırlarım beni seven bana hazırlar zaten bulmama da gerek yok arayış içinde değilim ☺️
Hatunun elinden yenmesi en lezzetlisi :) o yüzden
Belki olabilir güzel şeyler bana uzak
O niyeymis?
Birinin hayatında olması vs sana mutluluk getirmesi biraz ütopik geliyor bana maalesef inanmıyorum herkes de mutsuzdur eminim
Doğru. Kimse kimseye mutluluk getirmez. Çünkü mutluluk kişinin kendisine bağlıdır. Ama huzur ve güven karşındaki insana bağlı. Ancak karşı taraf bunu size sunabilir. Huzurlu ve güvende hisseden insan da mutlu olur.
Umarım doğru insanı bulabilirim bu kadar pislik içinde olan dünyada temiz kalan temiz kalana nasip olur inşallah gönlüm ferah çok şükür
Siz doğru kalın. Doğru olun. Sizi bulamazsa da doğru biri olarak ölürsünüz..
Eyvallah sağ olun inşallah da öyle olur
✋😌
Tek başına olunca kendimi şımartıyorum
Yok mecbur kendim hazırlıyorum.
Yok kendim hazırlıyorum
Niye yarım muz sjsj
Bana o kadar yeter demişler :))
Yok maalesef 😅
Kendimm
Yokk
Kendim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?