Ben herkese emzirme önlüğü almaya karar verdim böyle bir hayır işlicem. Önceden bişey demezdim de bizim iş yerinde yabancılar şlak diye açıp bebeği emzirmeye başlıyorlar herkesin içinde. Emzirme odasını gösterme memuru oldum yeminle 😂 çok çirkin oluyor hoş değil gibi sanki yaa
Anneler istedikleri yerde bebeklerini emzirebilirler mi?
Çok doğal, şirin gözüküyor bence. Libidomun çok yüksek olduğunu düşünmeme rağmen bu fotoğraf bana cinsellik çağrıştıramıyor mesela. Ama bu ülkede yapmamalılar, en azından emzirme önlüğü kullansınlar.
Benim ablam yeğenlerimi emzirirken yeğenlerimin yüzlerindeki o huzuru hiç unutmadım. Mucizevi bir şey gerçekten. Soruyla alakasız oldu ama hatırlayıp duygulandım azcık :)
Bende doğru bulmuyorum dışarı çıkarken mama hazırlanması gerekir ya da anne sütü içiyorsa sadece kendi sütünü biberonla içirebilir birazda görgüsüzlük oluyor çünkü herşeyin bir yeri adabı vardır
Normalde emzirde önlüğü kullanıyorlar böyle sereserpe açanı ilk defa görüyorum
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Emzire önlüğü kullanarak her yerde emzirebilirler. Böyle olması uygun değil bence. Daha önce bir kere avm de böyle durumla karşılaştım. Çok çirkin bir görüntüydü.