Çocuk & Ebeveyn Emmeyi reddeden bebeğinize ilk tepkiniz ne olur? nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 40 Yapay Zekaya Sor Bebekler dünyaya geldikleri ilk saatlerden itibaren içgüdüsel bir şekilde emme refleksine sahiptirler. Bazı bebeklerse anne sütüne daha çabuk uyum sağlayabilirken, bazılarıysa meme emmeyi reddedebilir.Emmeyi reddeden bebeğinize ilk tepkiniz ne olur?#BÜYÜMEYEDEVAM#gadasından sevgilerle 🙃#gadası Emmeyi reddeden bebeğinize ilk tepkiniz ne olur? Cevapla Bebek Soruları Anne Sütü Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
mekanınsahibinil Takip Et Master Yaş: 33 , eic 69% +1 yıl Genelde ucu olmayan memede anneler bu sorunu yaşar. Bebek ememedikçe yorulur ve bıkar. Bunun için kullanılabilecek aparatlar eczanelerde satılıyor. 1 0 Yorumla
Edameda06 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 64% +1 yıl Göğüs ucuma şeker sürerdim 😬 2 2 Yorumla nordun_gadasi +1 yıl Gerçi senin bebeğin seni reddetmez Yorumla Edameda06 +1 yıl 😄😄😇🙈 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 622 cevap paylaştı. Sende haklısın evladım babandan sana düşmüyor der evladımı bağrıma basarım dkdjdkdk 1 2 Yorumla nordun_gadasi +1 yıl Hahaha Yorumla Redamancy-4 +1 yıl 😂😂😂😂 Yorumla
yürüyenşokola Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl Emmezsen baba emer bak diye tehdit şantaj her yolu deneyebilir eşim izin veriyorum 2 0 Yorumla
En İyi Cevaplar