Çocuk & Ebeveyn Bebeklerin mama kaşıklarını her gün sterilize etmemiz gerekir mi? nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor Bebeklerin vücudu çok hassas olduğu için hastalık kapma riskleri oldukça yüksektir.Bebeklerin mama kaşıklarını hergün sterilize etmemiz gerekir mi?#BüyümeyeDevam#gadasından sevgilerle 🙃#gadası Bebeklerin mama kaşıklarını her gün sterilize etmemiz gerekir mi? Cevapla Bebek Soruları Sevgi Soruları Kaş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u lotus-patra Takip Et FenomenMaster Yaş: 42 +1 yıl Kesinlikle gerekir.Ne kadar sağlıklı olduğu söylense de ben plastik kaşıklardan kullanmadım çelik kullandım.İçim daha rahat ediyordu çelik kullanarak. 1 1 Yorumla nordun_gadasi +1 yıl En sağlıklısı aslında tahta gibi görünüyor Yorumla
DenizYıldızı3581015 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Bebeklerin cildleri hasas olduğu için hastalık kapma oranları yüksektir bebeklerin mama kaşıklarını hergün sterilize etmek gerekir. 1 1 Yorumla DenizYıldızı3581015 +1 yıl Teşekkürler egi için Yorumla
Gümüşiii Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Elbette. Her yemek yendiktwn sonra yapılmalı. 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 622 cevap paylaştı. Tabii ki de gerekiyor biberon filan değil ama mesela bunun yemek yedii kase kaşık filan bunları yıkamak lazım 1 0 Yorumla
Azerbaycandanbiri Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Mama kaşığı kullanmıyorum kendim ne kullanıyorsam oda onu kullanıyor yani yemek kaşığı kullanıyor 2 0 Yorumla
Benyakamoz Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Kesinlikle bro. Enfeksiyon ve virüslere açık bir metabolizmaya sahipler ilk 6 aylık dönemde. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Mama kaşığı kullananmak şart mı Tatlı ve çay kaşığıyla veriyorum 1 1 Yorumla nordun_gadasi +1 yıl Genelde mama kaşığı tercih ediliyorlar ya Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 361 cevap paylaştı. Ee bi zahmet 2 0 Yorumla