Yazın sıcak, pişik olabilir 🥺
Kışın soğuk, üşüyebilir 😷

•Yaz bebekleri mi daha zor - kış bebekleri mi?
Yazın sıcak, pişik olabilir 🥺
Kışın soğuk, üşüyebilir 😷

•Yaz bebekleri mi daha zor - kış bebekleri mi?
Yaz aylarında bakmak daha zordur, kışın sıcak yerlerde olsa yeterli. Ya da kalın kıyafetlerle kısa süreliğine dışarıda olsa.. Ama yazın öyle mi?
İnce giyse ayrı dert, klimanın yakınında dursa ayrı dert. Pişik olmasından isilik geçirmeye kadar pek çok sıkıntıyla karşılaşırız yaz aylarında. Bu yüzden yazın daha zordur ๑
Yaz ayında daha zor olur bence sıcak nem o bebişi düşenemiyorum klima açmakta pek sağlıklı olmaz yanında ama kışın daha rahat olacağını düşünüyorum biraz evin ısısı artırsa üşüme olmaz.
Katılıyorum, yazın çok daha zor 🤗
🥰
Selam gadası 🙃
Yenidoğan bebeğin hemen her dönemde bakımı oldukça zor olur. Yaz aylarında altının sürekli kontrol edilmesi gerekiyor. Çünkü pişik olma ihtimali oldukça yüksektir. Kış aylarındaysa üşütmemesi için ayrıca önem göstermek gerekiyor.
teşekkür ederim
Rica ederim
Kışın çok zor , doğalgazı açıyorsun ama yetmiyor üzerine ısıtıcı açıyorsun.
Hem doğalgaz hem de elektrik sıkıntı oluyor. :D
Oooffff han ve jinimm yazın daha fenaaa, pişik oluyor, bazen günde 3 defa bebek yıkadığımı bilirim su'da bedava değil sonuçta şampuan falan da😂 pişik kremleri hele heleee ohoooo
Cevap
4Cevap
Kış aylarında daha zor duş yaptırmak filan yaz olunca çok kolay oluyor
Yaz aylarinda daha zor bence isileme, leke olusumu, sicaktan poponun cabuk yara olmasi terden deri tahrisi gibi sorunlar daha fazla oldugu icin yaz aylari cok zor geciyor diye biliyorum.
Aynen güzelim, yenidoğan bebek zaten dışarı çıkmıyor pek çıkması gerekmiyor, evin ısısını ayarlayabilirsin soğuğa çare var ama sıcağa çare yok, klima açamıyorsun. Pişik ve isilik problemleri zaten daha dünyaya yeni gelmiş cildi çok hassas birde sıcağa maruz kalıyor, her şey süremiyorsun, çok sık yıkaman gerekiyor ki yenidoğan dönemindeyken yalnız da bir anne isen bu çok zor. 2 aylık falandı minik tırtıl o kavurucu sıcaklarda uyur uykusundan sıcak yüzünden ciyak ciyak ağlayarak uyandığını bilirim. Yaz bebekleri çok zor, yani ne giydireceğin de öyle çıplak da bırakamıyorsun kuş kadar daha 🙂
Baya tecrube etmissin 🥲 bunlarin hepsini not ettim kis bebesi dunyaya getirmeye karar vereim 🥳
Aslında sorun ebeveynler de yazın kat kat giydirmeler kışın kat kat giydirmeler ev ortamında... ben hep derim sen evde usuyorsan bebekte üşüyodur sen sıcaktan bunaldı isen bebekte bunalmistr
Haklısın 🙏
Yaz bebekleri daha zor oluyor pişik ve isilik başa bela usumenin çaresi var ama sıcak fenaaa
1 Temmuz da doğdu minik tırtıl ve kessinlikle katılıyorum yaz bebekleri çok zor 🥺🥺
Yazın hastalanmalari ceriyanda kalmaları isilik. pisik olayları daha çok anlamadan hava güzel denilip yel. kapmalari ama. kisin öyle değil zaten bebek dunyaua alışana kadar yaz geliyor ve sonrası sorun yok :) kızım 22/11 de doğdu oğlum 09/11 de ama ilk çocuk aman hasta olmasın aman bir şey olcak diyerek sakindikca daha çok hasta oldu benim tokmak kafa daha el kadarken Uludağ'a çıkıp karda gezindigimizi biliyorum hiç sakinmadim sohukmus dışarı çıkacağız çıkalım gezeceğiz gezelim hep bu şekilde davrandım ona :)
Kasım çocuğu ikisi de ne güzel yaz gelene kadar büyümüşler 🤗
Sağlık versin tanrı doğan büyüyor
Aynen öyle tüm bebeklere 🙏🌸
Kışın daha kolay olur sarıp sarmalarsın yaza kadar evde büyür gider, yazın da alır kucağına gezdirirsin 😊
Kış ayları çok daha zordur
Anne misin?
Anladım. Ne güzel.
Takip eder misin?
Yaz ayları daha zor yemin edebilirim 😂
Kış bence doğalgaz faturasınıda düşünürsek
Yaa güldürdün 😂😂
hiç doğmaması daha iyi o zaman
Anladım sen çocuk yapmayacan 🤣
Djdjjdjd
Yaz yaz yaz. O pembiş popişleri hep pişik olur. d
Yazın daha zor