Benim anım biraz kötü. Doğduğunda küveze almışlardı ben iki gün hiç görmemiştim. Sadece üzerinden çıkan kanlı kıyafetini vermişlerdi ve geceleri onu koklayarak uyumuştum bir hafta. Sarhoş gibi gezdim ortalıkta. O zaman evlat acısı ne demek anladım. Rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın. Yaşayanlara da sabır versin🌸
Bebeğim olmadı ama bebeklerle takıldığım zamanlar oldu 😎 Bir keresinde ağlayan bir bebeğin önünde ağlamaya başladım. Ağlamasını susturdu ve beni izledi. Sonrada hiçbir şey olmamış gibi güldüm ve şaşkın yüzüne baktım. Çok eğlenmişti ama o gün.
Bir keresinde de yeni doğan kuzenim uyurken yanına gitmiştim. Uyanık olduğunda sevmeme izin vermiyordu çünkü. Uyurken yanaklarını sıkmıştım. Biraz fazla sıktığım için uyanmış olabilir de. Neyse ki gözlerini açmadan önce tüymüştüm oradan. Ama sırf sevdiğim için biraz azar işitmiş olabilirim sdfgdsa ๑
Soruyu okuyunca bir çok anım geldi ama iki tanesi içime oturdu. Birinde kaybolmuştu. Sadece 10dakika ama o 10dakika bana geçmedi. İki yaşındaydı arabanın arkasına saklandı gördüm. Onu arıyormuş gibi yaparken bir baktık çocuk yok. Diyorum nereye gitti, gözümden mi kaçırdım. Ben sesleniyorum yok, oraya bakıyoruz, buraya bakıyoruz yok çocuk. İnsanlar evlerinden çıktı benim sesime. Meğersem arabanın altına saklanmış 😬😬🤦♀️🤦♀️ Ama ben onu ordan çıkarken gördüm, şükür dedikten sonra yığıldım kaldım. Günlerce uyuyamadım hiç aklımdan çıkmadı.
Henüz çocuk sahibi değilim ama bir çok çocukla bir çok anı geçirme şansım oldu en sevdiğim şuydu kuzenimin altını değiştiriyordum ben bundan yaklaşık üç yıl filan önce yeni doğmuştu daha yeni bebek yani çok böyle büyük bir şey değildi Ve şöyle bir şey oldu ben altını değiştirirken çiş yaptı kendi yüzünü attırdı benim yüzümü attırdı her yer çiş oldu her yer fjjfjf sonra ben bir şey keşfettim internette susturucu böyle bebeklerin altını değiştirirken ucuna takıyosun attırmıyor djjfjf
Şu an detayı okuduktan sonra içim cız etti. İnsanın evladının başına bir şey gelmesini asla istemez. Hal böyle olunca insan bebeğinin üzerinde çok düşmek istiyor. Hani derler ya çocuğunun üzerine çok düşen aileler çocuklarının şımartmasına neden oluyor diye. Böyle bir şey söz konusu dahi olmamalıdır. Çünkü çocuklar bebekler bizim canımız kanımızdır.
9 aylık ya da 12 aylık arasındaydı kızım . yaz zamanı bızde tatile cıkacagız evde telas var. yataga yatırdık bunu , hazırlık yapıyoruz. neyse işler bitti dınlenmedeyız. ıyıde uyudu dıyoruz baktık bu yatakta yok hayda arar arar kapıya cık oraya kadar dedık bunu caldılar ya da üç harfliler aldı goturdu , aglama zırlama evresıne gecıldı.
aradan 1 saat gectı sanırım bir ağlama sesi , lan noluyo gıttık baktık , megerse bızımkı yatakta döne done kıyın kıyın popişi ile asagı düşmüş , asagısındada bavul buyuk canta var ıcıne tam isabet , orada uyumus , acıkıncada ağlamıs.
10 gün Kuvözde kaldı rutin bir bekleyiş dediler fakat onun orada kendini yalnız hissetmesin diye hastanenin bahçesinde sabahladım. Hastane ile mesafe 1KM ama ben garajda arabada uyudum üzerime kar yağarken, evlat candır. Allah sağlık sıhhat versin tüm dünya da ki bebişlere 🤲🏻
tokmak kafa yeni doğduğunda 1 haftalık iken yeni doğan sarılığı da yakalndi seviye yüksekti kandegisimi yapılabilir dendi ama ışık tedavisi ile gerek kalmadı baya bı aklım sasmisti.. sonrasindada yok reflusu yok kasik fıtık ameliyatı 3 aylık iken oldu narkoz falan yaradan acılarını yaşatmasın kimseyi evlat ile sinamasin.
ilk oglum 2 yasindaydi. Araba kullandirirdim kucagima alip direksiyonu o tutardi. Ve cok mutlu olurdu. Sonra büyüdü 7 yasinda Ferrarie'ye binmek istedigini söylemisti gidip ferrarie satin almistim. Ve maalesef Şu an 11 yasinda benimle yasamiyor annesini tercih etti. Hafta sonlari gelmesi gerekirken onuda yapmiyor. Ah kardesi o baskadir. O sakin ve uslu bir cocuk. Birtek bana sadik kalan evladim o.. Annesinde kaliyor ama kendisi Şu an 9 yasinda sofor'e ikide bir babam'a gotur beni diyor ve geliyor ASK parcasidir.
Evlatlarim'in her dedigini yaptim. Ama cocuk dahi olsalar beni yavas yavas terk ediyorlar.
Olmaz tabii sen gittin o manyak herifle uğraşmak bana kaldı. Adam iki gündür ortada yok bende merak ettim gurupta yazdım kaç kez neredesin diye hasta falan sandım çünkü. Bu sabah gelmiş ben de kızdım ona insan haber veriri bir şey oldu sandım dedim. Bana ne dese beğenirsin? Hesap mı vereceğim? Bana bana Lotusa 😂 Şimdi konuşmaya çalışıyor ama ben küstüm ona odun herif ne olacak😒
Arkadaşımın bebeğini kucağıma aldım. Hayatımda duyduğum en güzel kokuyu duydum. Bu kokunun adı ne bilmiyorum ama bir bebekteki melekliği ve masumiyeti kopyaladım.
Bebeğim yok ama parkta bir bebeğe sarılmıştim korona öncesinde bana gülümsemisti bir bebek gülüyordu genelde beni severler gülerler bana yaklaşmak isterler