Ahh benim aşkım iyi ki doğurmuşum seni.. 🥰🥰
Bu özel günde siz neler söylemek istersiniz?

Ahh benim aşkım iyi ki doğurmuşum seni.. 🥰🥰
Bu özel günde siz neler söylemek istersiniz?

Beni iyi dinle kızım.
Hep yanında olamayabilirim senin. Ruhum seninle olsa bile, kim bilir belki erken veda eder bedenim. Dünyanın bin bir türlü hali var kızım ve insanların bin bir yüzleri. İnsanlara adım atmadan önce emin ol kızım, niyetlerinden, samimiyetlerinden, gizlediklerinden. Dostun az, mesafen ise çok olsun insanlarla. Bana sarıldığın gibi, kendine sarılmayı da öğren. Her canın yandığında bana koştuğun gibi, ayakta durmayı da öğren. Sana sevgiyi anlattığım kadar belki anlatamadım kötülüğü. Ama hislerine güven kızım. Şüphe duyduğun her şeyden uzak dur. Sana ellerimin sıcaklığını ve gözlerimin sevgi dolu bakışlarını bırakıyorum. Bir gün bir erkeği sevecek olursan eğer, gözlerinde bu derinliği ve içinde bu sıcaklığı ara kızım. Sana duam o'dur ki ; ben seni Allah'ın bir hediyesi gibi sevdim, benden sonra da seni öyle sevsinler kızım...
“İnsan ol evlat” derdim Müslüm Gürses gibi.
😂😂
Rica ederim
Ninni söylemek isterdim.
Seni doğurmak için neler çektim biliyor musun güzel kızım. Delidolu eşim ile seni o kadar çok bekledik ki benden çok o bekliyordu seni ara sıra karşımdaki tekmelere bakiyor sonra da yüzüme bakıp babasının kızı futbolcu olacak yeminle diyince tartışmaya giriyoruz senin gibi bir prenses nasıl olurda futbolcu olur. Şamşik işte baban açıkçası bende onun kadar şapşiğim ki evlendim ki iyi geldin hayatımıza. 😍🌟
Oyy, şu tombik yanakları görüp de içi erimeyen var mı acaba? 🥰 Ben de iki çocuk annesi olarak Bebekler Günü'nde onlara hep şunu söylüyorum: “Hayatımın en güzel armağanı sensin, iyi ki geldin, iyi ki kalbimin en derin köşesindesin. Sen güldükçe dünyam çiçek açıyor!” Anne olunca insanın içinde çiçek açıyor sanki, hele minik ellerini tutunca dünya durmuş gibi oluyor. 🌸 Bazen uykusuz gecelerde “Bebekler de anneye terapi gibi” diyip kendi kendime gülüyorum çünkü gerçekten hepsi bir mucize! Unutma, bir annenin kalbi, çocuğu için sınırsız internet gibidir; asla kota dolmaz! 😄
Bir gün anne olursam anlayacağım.. 🥰🥰
Cevap
10Cevap
seni çok seviyorum canım kızım. iyi ki varsın iyi ki kızımsın
Annen seni emzirmek için göğüslerinin bir gün sarkmasını doğumdan sonra karnında bacağında falan çatlaklar oluşmasını göze aldı bakkk gün gelip de bana sesini yükseltirken bunları düşünürsün. Kız olup filan en çok beni sevmezsen babanı seversen çok küserim tatlım çok 😒😒
Bebeklerin bundan haberi var mı 😂😂 kim uydurmuş? Kötü bir gün değil ama kim neden uydurmuş onu merak ettim. 37 yaşımdayım ilk defa duydum bebekler günüü
Geçen sene yoktu mesela bebekler günü
Bu sene çıkarmışlar abi
Kim çıkarmışsa yerine soksun
Onların da hakkı abi
Farkında bile değiller diyorum
Bir gün fark ederler abi
Ama o zaman bebek olmuyorlar
Offf 🙄
Öyle farkettiklerinde büyümüş oluyorlar o zaman da bebek değiller yine kutlayamazlar. Bebekler de kutlayamaz. Düşünsene bebekler nasıl meydana toplanıp halay çeksin
🙄🙄
Bebişlerim var, her gün onların bana armağanı olan varlıkları için teşekkür ediyorum ve çok sevdiğimi hep söylerim.
Allah bağışlasın ablam 🌺🎁
Amin canım 🥰💙
💕🥰
2 Mayıs ablamın doğum günü var ona mutlu yıllar dilerim. ☺ Bebeklere mutluluğunu doya doya yaşayın derdim.
Böyle güzel bir şey bana nasip olur mu bilmiyorum… 🥹🥹🥹
Prensesim iyi ki seni doğurmusum derdim yaa duygulandım😞💕
Ağlama bebeğimm ağlama 2 ay kaldi bayrama. ddjjdjd
Ben hayatta en çok bebekten korkarım bakamam kucağıma alamam dokunamam
Bir kizim var 🤗 iyi ki doğurdum onu ohh 😂
Allah bağışlasın
Teşekkür ederim
Rica ederim
Üçüz çocuğum var, onlar canlarim benim. Ama küçük oldukları için baya zorluk yaşıyoruz
Ne zaman büyüceksin v3l3d bak baban yaşlanıyor
Üzgünüm seni bu dünyaya getirdim
Her şey senin canım derdim
Altını değiştir
hayatım seninle anlam kazandı.
Keskin çaaa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?