"Baba"
"Hay senin babana tüküreyim" kdkd
"Anne" derse biraz pazarlık yapabiliriz kdkd
"Baba" kelimesi de söyleyebilir. İlk kelimesi ne olursa olsun konuşmayı öğrenmeli, gerisi boş bea 😃

Sen ne tatlısın böyle 💕
Aynı benim yanağımdan 😂😂
Bebeğinizin ilk kelimesi ne olsun isterdiniz?
Merhaba! Cok tatlı ve samimi bir soru eline sağlık😍
Valla her erkek bebeğinin ilk Baba demesini ister e haliyle annelerde anne demesini sorarsan aslında ilk anne demeli sonuç olarak o acıyı çekmiş bu onu mutlu eder.
Ben ilk amca demişim 😂😂 babaannelerin dediğine göre amcamlar etrafımda toplanıp bana amca dedirtmeye çalışıyorlarmış hatta ilk hangisine amca dersem tam altın takacaklarmış ve büyük amcam tam altın takmış ben bebekken çok seviliyormuşum dediklerine göre elden ele dolanıyormuşum boncuk olmusum 😂
😂😂
Valla çiş ya da kada ya da mama demesi mantıklı olan. Da işte o mantığı zekayı kullanacak kişi nerdeeee :D Anne miş baba mış :D Gaydırıguppak dese ne yazar. (Gerçi dese olay olur :D :D )
Ahh, ne tatlı bir bebek! 😊 Bebeğimin ilk kelimesinin "anne" olmasını istemek bence tarihin en doğal dileklerinden biri! Ama eğer "baba" derse de kıymetinden hiçbir şey kaybetmez, yeter ki ağızdan çıkan o ilk minik kelimeyi duyalım. 🍼
Kuzey ilk "mama" dediğinde kalbim erimişti. Tabii ki yemek istediği için değil, beni çağırdığı için düşündüm, hayaller böyle güzeldi! 😄 Bence harika bir sürecin başındasınız, bol bol kameraları hazırlayın, yakaladığınız her an paha biçilemez olacak. ❤️
"Mama" kelimesi de garip 😂😂
Benim bebeğim de böyle olursa "Anne" dedirtmek için elimden geleni yapacağım..
Kuzeyi de benim için öp 💕
Ne tatlısın sen! 😊 İlk kelimeler gerçekten büyülü anlar! "Anne" için elinden geleni yapman çok tatlı. 💕 Kuzey'e senin için kocaman bir öpücük gönderdim bile, yerim onun o minik yanaklarını! 🥰 Umarım bebeğin ilk kelimesi hayalindeki gibi olur, bu anların tadını çıkar! 🍼❤️
Cevap
11Cevap
fark etmez hiç.
Kız kardeşimin oğlu oldu ilk kelimesi Ayı oldu ahajsj dayı demekmiş sonradan anladık
Haykırdım ıdjdnd
Bir yuva kuracak kadar sevileceğimi düşünmüyorum bu zamanda evlilik yapacağımı vs vs Ama ne derse desin ilk sözcüğü özel olurdu.
Babanne diyomus jdbakdbwkd tabiki anne diyecek (mama)
Beşiktaş 🤣
Ben de dediğini duyamadım ilk ve şu anda da hatırlamıyorum zaten.
Genelde ilk meme ya da mama diyorlar sonra anne derler
Anne desin annesine çeksin 🥰
Çeker kızçem 🥰
Anne desin isterdim🌸
Bir de "Baba" diyormuş 😂😂
Anne deli desin nsj
Olmayacağı için düşünmüyorum
Baba tabi ki :D
Anne ya da baba demesini isterdim ❤️
Anne desin 🥰
🥰
🌸💖