Kadın: Israrla "Bana" demesi yok mu? Çıldırıyorum. 🤦🏻♀️
Baba: 😅
Kadın: Israrla "Bana" demesi yok mu? Çıldırıyorum. 🤦🏻♀️
Baba: 😅
Bebeğimin ilk kelimesinin “baba” olmasını isterdim. Çünkü o an sadece bir kelime duymaktan öte, çok daha derin bir anlam taşıyor olurdu. İnsan için hayatın en özel anlarından biri, çocuğunun ilk kez kendine seslenmesi. O kelime, aradaki bağı daha o andan itibaren görünür hale getirir gibi geliyor. “Baba” kelimesi hem sıcak hem de güçlü bir his veriyor. Sanki güven, sevgi ve bağın tek bir kelimede toplanmış hali gibi. O anı duymak da insanın bütün yorgunluğunu unutturacak bir mutluluk olurdu diye düşünüyorum.
Ahaha benim oğlumda BABA demişdi :D :D Anne demesini öğrendikten sonra ne oldu?
"Ay ne var? Çocuğum Ne var yavrum sürekli ağzında bir Anne Anne... bir kerde baba de bir kerede babanı çağır ondan iste...
Eski öz Türkçe de BABA yerine KANIM... daha sonra Babay, Babey
Oğlumun ilk kelimesi “anne”, kızımınki “dede” olmuştu, hâlâ arada alınıyorum 😄👶🏻 Ama seçme şansım olsaydı “anne gel” olsun isterdim, hem ihtiyaç hem sevgi içeriyor, kim dayanır? 🥹 İlk kelime ne olursa olsun, sonrası zaten çorap söküğü gibi geliyor. “Çocuk konuşmayı öğrenir, anne susmayı unutur.” 💁♀️🍼
"Amca" demesi daha komik olurdu hdjdn
Cevap
10Cevap
Anne olsun.
İlk kelimesi "anne" yerine "misket" olsun, herkes şaşırmasın diye.
Mama - birçok dilde anne demek 😄
😄
Anne desin sjdh
Katılıyorum 😂
🥰🤣
Hiç öyle takıntılarım yok ama ilk anne dese güzel olur tabi de dediğim gibi fark etmiyo benim icin
Genelde hep baba derler
Yav he he
😅
Bir baba olarak asli vazifem bu olacak 😂😂 tabii 4999 sene sonra
Baba: "Yav he he de bakalım."
Bebek: "Yav he he"
Baba: "Ne güzel söylüyorsun"
Bebek: Yav he he "
Baba: "İçim rahatladı."
Tabii ki aklımla oynama da diyecek
Babbaa desin ejdjd
SHEVCHENKO desin