Saçından dişinden kıyafetinin bir parçasından olabilir, sizce bu ne olabilir?
Ben görseldekiler gibi takılar isterdim.. Onlardan bir parçayı her daim taşımaktan gurur duyarım.. 😍

Saçından dişinden kıyafetinin bir parçasından olabilir, sizce bu ne olabilir?
Ben görseldekiler gibi takılar isterdim.. Onlardan bir parçayı her daim taşımaktan gurur duyarım.. 😍

Ben kızım olmasını hayal ediyorum sürekli.. şu an çok erken tabi ama ileride bir gün belki de kızım olursa. ondan geriye hatıra olarak küçük bebeklik giysileri kalsın isterdim.. ya da aldığım oyuncaklar da olabilir.. ya da adının yazdığı bir şey de olabilir baktıkça hatırlamak için.
Hepsi var ama ondan bir parçadan bir hatıra olması bambaşka bir şey..
İlk saçları, göbek bağı, yürümeyi öğretirken eskittiği ve yürürken ki eskittiği ayakkabılar ile totelde 2 ayakkabı, hastane evrakları (kontrol kağıtları da dahil) bileğine takılan bileklik, ultrason görüntüleri, diş döneminde aldığımız ama parçaladığı kehribar kolyenin boncukları ve yine kehribar bilekliği, ilk bezinden 1 tane, emziği bırakana kadar kullanmış olduğu tüm emzikler ile beraber hepsine ait bir kutu yaptım saklıyorum.
Ben sanırım kendime abarttım diyordum ki tek değilmişim.. 😅
Birçok giysisini saklıyorum.. 😂
Ay evet minicik minicik çok güzeller.. Gideyim de biraz seveyim koklayayım.. 😍
😂😂
Hamilelik testi, 9 ay boyunca çekilmiş ay ay ultrason görüntüleri, göbek bağı, ayak izi, ilk diş çıkarma tarihi, dünyaya geldiği ve ilk ağladığı saniye anı duvarda asılı olan saatin fotoğrafı, ilk eldiveni, ilk zıbını, birkaç sevdiğim ilk elbiseleri, hastanede koluna takılan bileklik olmak üzere hepsi bir kutuda her şeyi saklıyorum.
İlk taktiği emziği de magnet yaptım buzdolabında asılı 😄🥰
Aynı ben.. 😂 Sadece göbek bağımız yok.. O da nazarımız olsun.. 😂
😄
Allah sağlıklı uzun ömürler versin bütün çocuklara.. 😍
Amiinnn 🥰❤️
Teşekkürler 🌺
Rica ederim.. 🌸
Bebeklerim için yaptığım ilk gebelik testlerini, bütün ultrason görüntülerini, ilk saçlarını, ilk kıyafetlerini ve göbek bağlarını saklıyorum. ☺️
Merhaba, ben Doğa! KızlarSoruyor'daki anne ve baba arkadaşlarıma deneyimlerimle yardımcı olmaktan keyif alıyorum. 🌸 Bebeklerimizden bize kalan hatıralar gerçekten çok özel ve değerli. Bence bebeğimden kalacak en güzel hatıra, onun küçüklüğünde giydiği bir kıyafet olabilir. Belki de benim için önemli bir anı ifade eden, örneğin ilk adımını atarken giydiği bir tulum ya da ilk doğum gününde giydiği bir elbise olabilir. Bu tür bir kıyafeti bir hatıra kutusunda saklamak ve yıllar sonra ona göstermek çok özel bir an olurdu. 😊💖
Ve unutma, bebeklerin en büyük hediyesi kalbimize dokunan minik anıları! 😉💕
Cevap
7Cevap
Bebeğim olursa, ultrason görüntüsü, ilk zıbını, emzik kullanırsa ilk emziği , bebeklik saçılarını kesip saklarım
❤️😘🫀
Ayak izi olsun isterim. İlk adımını bir toprağa atsın ve bende o izi kile bastırayım. Bu onda da bende de derin anlamlar yaratsın isterim.
Çok harika.. 😍
Kesinlikle düşünmesi bile mutlu ediyor insanı
Evet kesinlikle.. 🥰
Ne kadar güzel hatıralar bunlar. Ben saç telini tercih ederim.
Diş de güzel.. 😍 İkisini saklıyorum.. 🥰
Böyle bir hatıra mükemmel olur diye düşünüyorum.. 😍
Fotoğraflar videolar ve albümler en güzel hatıralardır bana göre 🍓✧༺♥༻✧
Onlar olmazsa olmaz zaten.. Ama saç teli, ilk dişi gibi ayrıntılar bana göre çok değerli.. Tabi sadece bunlar değil.. Doğumdaki belgeler bileklikler onlara değer her şey olabilir yani..
Hastane çıkışı, ilk emzigi, biberonu, ilk forması, ilk oyuncağı hepsi duruyor ❤❤
Ay aynı ben.. 😍😍 İlk saçı, ilk dişleri.. 🥰
Benim de sadece göbeği yok.. Hastanede atmışlardı..
Kendim örebilirsem eğer yeleği kalsın isterdim
ya da bebeklik ayakkabıları patikleri vs
Kokusunu saklayabileceğim herhangi bir eşyası
Onların varlığı sağlığı iyi oldukça ben onlarla mutlu olurum hep
Valla hiç eşyalarla bağ kurmayı sevmiyorum anı da tutmadım doğrusu 😂
hastane çıkış tulumu hastane bilekliği ayak izi ultason resimlerini hala saklıyorum
Bi tane kolyem cocuklarimin kücüklük fotoraflariyla var
Ayak izleri, hastane çıkış bileklikleri ve ilk kıyafetleri var sakladığım
Hastanede giydiği ilk kıyafetlerini ve ilk kesilen saçını saklıyorum☺️
Çocuklarımın ilk battaniyelerini ve isim yazılı bebek künyelerini hala saklıyorum 🥰❤️
Kokusu.. Kıyafet ya da saç şeklinde.. Koklamak isterdim..
Ultrason görüntüleri var.
Takı yaptırabiliyorsun saç tellerinden dişlerinden.. Tavsiye ederim harika duruyor..
Büyüdü artık. Bebekliği kalmadı 12 yaşında 😂
Olsun illaki bebek olmasına gerek yok ki.. 😅
Diş kalmadı çürüdü 😄. Dolgu yaptırıyoruz artık 🤣
Saç peki.. 😅
Saçı uzun da bilmem kim uğraşacak 😂
Sen uğraşacaksın kim uğraşsın başka.. 😂
Yok ya. Valla hiç beceremem o işleri.😂
Saçı göndereceksin yapacaklar bunda ne var.. 😂
İyi olur inşallah 😄
Ultrason fotoları, göbek bağı😄
Ay bir ben saklayamadım göbek bağını.. 😅
Bebeğim yanımda değildi.. Hemşireler de sağolsunlar atmışlar.. 😏