Toplum içinde annenin çocukları emzirmesi başta ülkemiz Türkiye’de olmak üzere toplum tarafından pek hoş karşılanmamaktadır. Peki siz parkta, cafede veya restaurantta emziren kadın görseniz ne düşünürsünüz? Bu görüntü sizi rahatsız eder mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Emzirmek olayı gayet doğal bir beslenme şeklidir ama hem yaşadığımız koşullar hemde toplum içerisindeki unsurları düşünürsek küçük bir örtü atıp bebeği beslemek daha doğru olabilir bu benim fikrim ama tabi ki her fikre açığız isteyen istediğini yapabilir
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılAnnenin bebek ile bağı emzirme sırasında daha kuvvetleniyor diye biliyorum. Yani rahatsız olmam ama emzirirken rahat ve stressiz bir ortamda olması gerek sokakta falan bu ortam nasıl sağlanır ya da bebeğe nasıl bir etkisi olur kötü mü etkiler onu bilemedim bu açıdan rahatsız olabilirim
00 Yorumla
+1 yılBaşkasının emzirmesi beni rahatsız etmez ama benim eşim olsa böyle bir şeye müsaade etmem. Ne demek cafede felan açık alanda emzirebilir. Damacanaya, köpeğe felan tecavüz eden binlerce sapık ve toplum içinde bu sapiklıklarını gizlice yapan bir dünya insan varken no no no.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
83
Cevap
67Cevap
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılHemen hemen Her şeyde olduğu gibi emzirmeninde görgülü hali ve görgüsüz hali vardır.

Bu hiç bir şekilde rahatsız etmez ve ilk bakışta emzirdiğimi bile anlamaya bilirim. Gayet doğal ve tatlı.

Bu ise rahatsız edici. Bunu görünce anne adına kötü bir şey düşmem, sadece rahatsız olur. Direkt örgüsüzce.
5 yaşında kızımı gezdirirken böyle bir şey görmesini istemem. Özellikle okula başlamadan önce mahrem alan algısını geliştirmeye çalışırken istemem. Bu kadar etrafta pedofili varken kendini bir şey oldumu gelip "baba Celel abi burama baktı, dokundu" diye bilmeli, bunu fazla normal görmemeli farklı bir şey olduğunu anlamlı ve anlatmalı ki bizde çocuklarımızı koruya bilelim.13 Yorumla- +1 yıl
sadece bebek emzirme bu goruntunun neresine sinirlenmis olabilirsnz 😅
Cevap sahibi+1 yıl@musqninsopasi yo sinirlenmedim anne adına kötü bir şey düşünmediğimide ifade etmiştim yukarda.
Cevap sahibi+1 yıl@musqninsopasi sadece düzgün bir şekilde emzirmesi, memesini tamamen diğer insalara göstermesi görgüsüz ve uygunsuzca. Ne kendim ne çocuklarım görmesini isterim.
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 622 cevap paylaştı.
+1 yılHayır Tabikide rahatsız etmez oldukça hatta şey yaparım gelir etrafında dururum rahat rahat doyursun bebeğini çünkü bu gösteriş değil kadının bunu yapması gerekiyor O kadar insanın içinde bunu yapmaya cesaret ediyorsa demekki bebek gerçekten aç duyması gerekiyor hiç sorun değil yani rahatsız olmam asla tam tersine yardımcı olurum dediğim gibi
40 Yorumla Eğer örtüyle kapatmıyorsa eder ben henüz anne olmadım ama anne olan arkadaşlarım hep başka odada emzirdi dışarda isek de anne bebek kabinlerinde veya mağazaların soyunma kabinlerinde örtüyle tamam çocuk acıkır annesi beslemek zorunda o anda ama lak diye ulu orta çıkarıp çocuğun ağzına tıkmak bana hiç hoş gelmiyor
21 Yorumla- +1 yıl
Benim görüşüme çok yakın bir görüş çok haklısınız düğünde kadının bir tanesi emzirirken görmüştüm bazı anneler tişörtünün altından usulca sadece ucunu açar bebegine verir çocuk emzirdigide belli olmaz örtü örtmeden de gördüğüm çocuğunu emziren anne boynundan çıkarmış göğsünü düşün düğünden bir de
+1 yılÖncelikle şimdi heryerde emzirme ya da bebek bakım odaları var he yok diyelim emzirme örtüsü denen bişey var he olmadığını düşünelim bebek bu beklemez yani illaki emzirmen gerekiyorsa kuytu biyere geçer emzirirsin biyerlerin görünmeyecek şekilde olduktan sonra neden rahatsız olunsun ya da böyle bı anne görsem niye rahatsız olayim. Bende anneyim bebeğim küçükken dışarı çıktığım zamanlarda evet emzirmem gerekti ama illaki kimsenin görmeyeceği biyer bulup öyle emzirdim.
10 Yorumla
+1 yılRahatsız etmez bazı anneler emzirirken sadece bebeğinin karnını doyuruyorsa bu beni rahatsız etmez ama bazı anneler var çocuğunun sadece karnını doyurmuyor nefsini ve insanların gözünü doyuruyor her şey usulüyle olur karşılanır bence ben çocuk emziriyorum diye memelerinin her yerlerini açarak değil ne kadınlar gördüm neyse çocuk emziren bir kadın bence hiç kimseyi rahatsız etmez emziris şekline bağlı bence çocuk emzirmek ye normal ayıp değil
12 Yorumla- +1 yıl
Şimdi bir anneyi anlatacağım düğünde gördüm emzirmesi normal ama çocuğu her insanın her annenin rmzirdigi gibi emzirmiyordu tişörtün altından bir anne usulca çocuğu eme bilecek şekilde ucunu açar bebeğe verir sadece ucunu açtığı için göğsü pek gözükmez düğünde gördüğüm kadın kuytu kenarda da emzirmiyordu herkesin içinde tisartünün altından çıkarmamış göğsünü boynundan çıkarmış göğsünün her yeri çok net görünüyordu
- +1 yıl
Çocuk emzirirken abartilmadigi sürece bence normal
+1 yılHerkes önüne bakmayı başarırsa sorun olmaz. Ha emzirme odaları yok ise mecbur kalmıştır öyle yerlerde. Ama emzirme odası varken aman ne gidicem şuracıkta emziriyim diyorsa o anne onun yaptığı da hoş değil. Ama yapılan bir şeye vay sen bunu nasıl yaparsın diyemeyiz herkes önüne baksın zaten saatlerce emzirecek değil en fazla 5 dakikadır o kadarcık görmezden gelinir bakmasınlar kadına.
11 Yorumla
+1 yılRahat emzirmek icin cıtcitlı örtüler var yani bebeğim olsaydi ve ağlasaydı kapali bir mekanda emzirme odasi varsa orada yoksa bir kösede örterek emzirirdim lakin şu var ülkede hayvana halenen insanlar var emziren anneyi görenler neler neler yapmaz kendimizi korumak icin kendimize saygımizın olmasi için dikkat etmeliyiz...
10 YorumlaBir şey dusunmem, rahatsiz da olmam neden olayim ki emziren kisi rahatsiz olmuyorsa istedigini yapabilir.
Rahatsiz olurum diyen erkeklerde hormonlarini kontrol edemediklerinden diyorlar zaten azarlar çünkü yoksa bebegini emziren annede rahatsiz oluncak ne var?10 Yorumla
+1 yılEder gibi çünkü toplum içinde niyeyse bana saçma geliyor. Sonuçta özel bi an yani bunu yapanlar rahatsız olmuyor anlamıyorum 😅 bir sürü yöntem var bunun için illa acipta toplulukta emzirmesi saçma geliyor bana çok çok acil olmadığı sürece yapilmamasindan yanayım
00 YorumlaÜzerini kapatarak yaparsa neden rahatsız etsin. Bebeğin karnı annesinin müsait olduğu zamana göre acıkmıyor sonuçta.
81 Yorumla- +1 yıl
sen bunlara bakma
+1 yılYa şimdi memeyi herkesin içinde milletin gözüne sokarsa gözü çarpana sapık diye iftira ararlar Türkiye de böyle bir şey de var. Bu yüzden ben doğru bulmuyorum daha tenha bir yerde üzerini örterek emzirsin.
40 Yorumla
+1 yılHayır etmez. Onu rahatsız etmek için dikkatimi başka yöne verir. ya da mekan değiştiririm. Çocuğunu rahat bir şekilde emzirmesi için
70 Yorumla
+1 yılHem bebeğin anneye odaklanması için hem de o özel anın sakin geçmesi için anne ile bebeğin yalnız olmasından yanayım. Bazı şeyler özeldir ve özel kalmalı.
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBunun için özel olarak üretilmiş emzirme önlükleri var. Böyle bir şey kullanılabilir veya benzer şekilde üzerlerine şal gibi bişey örtüp kapatabilirler. beni rahatsız etmez böyle bir görüntü ama iyi gözle bakan da var, kötü gözle bakanlar da var.. o yüzden ben olsam açık seçik yapmam ama yapana da karışmam
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBebek aciktiysa yapacak bir şey yok keyif olarak emzirilmiyor herhalde
Farklı bakmam ama mesala ben evliyim varsayıyorum cocugum var açıktı eeee ağlıyor ne olacak yanımda örtü taşırım orada burada lak diye çıkarmam canım 😂
Örtüyle saklardm çekinirdim ama yapacak bir şey yok bebek aç sonuçta00 YorumlaHem cinsimi bnde bu şekilde görmek istemem anne sütünü yanında biberonla taşıyanlar var evden çıkmadan halledebilir
50 Yorumla
+1 yılEder kimsenin memesini görmek istemiyorum xd bazen ortalık yerde hiç utanmadan açıp emzirenler var beni rahatsız ediyor kendi kendime diyorum insanda biraz edep biraz hayya olmalı
33 Yorumla- +1 yıl
büyüyünce anlarsın umarım bu zihniyet yorucu değil mi yaa?
- +1 yıl
çevir kafanı hele de sen bi kadınsın bi kadının halinden anlamalısın tatlım ;)
- +1 yıl
@slmcnmmmmmmmmmmmmm çok slaksın umarım bir gün düşünme yetisi kazanırsın
+1 yılüstünü örterek emzirse rahatsız etmez ama örtmüyorsa da hoş bir görüntü olmaz ayrıca ülke içerisinde gezen sapıkları unutmamak lazım tercihen uygun bir yer bulup emzirmek daha doğrudur
30 Yorumla
+1 yılÜstünü örter emzirir, çok yerde gördüm ama hiç ayıplanan görmedim. Hiçbir şey örtmeyip gösteriyorsa hoş olmaz.
40 Yorumla
s +1 yılMemenin cinsel organ olmadığını anladıkları an rahatsız olmayacaklar ama diz kapağından tahrik olan var ülkede, buna acımazlar
32 Yorumla- +1 yıl
Eksileyenler memeyi cinsel organ olarak görenler sanırım😂😂
+1 yılEtmez ama biseyin yeri vardır afedersin insan içinde de oramj açıp çocuk emzirmem başka sakin kişi olmayan yeri bulurum
30 YorumlaHayır bu doğal bir şey. Yani üstünü örterek her yerde emzirebilir, kimse de bir şey diyemez.
40 Yorumla
+1 yılBeni daha çok onu izleyen orman kaçkınlarının görüntüsü rahatsız eder.
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTabii ki emzirebilir ama ortalığa dökerek değil. Bir de etrafta erkek olmamasına dikkat etmek gerekir. Çünkü erkeklerin çoğu s*apıktır o an türlü hayaller kurabilir. Bu s*apıklıklara kapı açmamak lazım. Biraz hassas olsak daha güzel olur analar.
20 Yorumla
+1 yılCinsel açlığın, sapıklığın, fetişizmin, ahlaksızlığın dolu dolu hüküm sürdüğü bir ülkede bu durum hoş değil. Bir ara memesi açıkta emzirmeyi meşru kılmaya çalışıyordu bir güruh. Hayır, olamaz.
00 Yorumla
+1 yılEmzirebilir bunda utanılacak çekinilecek bir şey yok hepimizi annemiz emzirdi zamanında ne var ki bunda? Art niyetli düşünenlerin kanından şüphe ederim.
00 YorumlaRahatsiz olmam. Sadece diğer insanların gözlerini ona dikip saygısızca izlemeleri rahatsiz eder.
30 Yorumla
+1 yılBu ülkede sapık çok emzirme odalarında daha iyi olur kimsenin olmadığı yerde.
30 YorumlaO rahatsız olmasin diye bu konuda iki dakka rahatsız olacak insanlar ve bebeğin in ihtiyacini karşılaması için AVM lere kendilerine ait bölümleri var beni rahatsız etmez o rahat olsun yeter.
10 YorumlaAfrika çok suradan bir olay ama,
Gerçekten hoş değil,
Mahremiyet önemli
Üstüne bir tül bez vs çeker emzirirr10 Yorumla
+1 yılValla eder, ayıp falan değil de bu kişisel bir şey herkesin ortasında da yapmayın zorunda klmadıkça arkadaş ya. Yakında sokak ortasında üstlerini değiştirecek insanlar.
20 YorumlaSokak ortasında, ustunu ortmeden emzirmesini gerektirecek bir durum olacağını düşünmüyorum... çocuğun sütünü biberonda saklayan anneler var.. aciktigi an memeyi cikarip vermek sart değil herhalde... sehirde yaşıyoruz..
00 YorumlaYavrusunu besleyen anne sorun olmamalı abazalar bile farklı gözle bakmaz
20 YorumlaHerkes kendi işine baksa ne kimseyi rahatsız eder ne de dikkat çeker.
20 YorumlaYoo gayet üstünü örterek yapabilir yani normal bir şey
20 Yorumla
+1 yılHerkesin içinde eder, uygun bi yere gecersin öyle emzirirsin.
20 YorumlaHayır neden rahatsız etsin ki, dikkatimi çekmez bile
20 YorumlaEder. Tamam, özgürler, hakları var ama o kadar da değil. Biz görünce tacizci damgası yiyeceğiz, kafamızı çevirmemiz istenecek. Dolayısıyla benim özgürlüğüm kısıtlanmış olacak. İstemem.
00 YorumlaBeni rahatsız etmez, başka yere bakarım ama abaza tipler her yerde, bu kötü anneyi rahatsız edebilirler
00 YorumlaBiz kadınlar için sıkıntı olmaz da erkekler anormal karşılıyor ve cinsel yönden tahrik olabiliyor yani günümüzde durumlar malum
00 YorumlaBeni rahatsız etmez ama o ortamdaki kişilerin düşüncelerini bilmediğim için orada yapmamasini yeğlerim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılörtüyle kapatırsa sorun yokta bazıları açıp yapıyo çok hoş görünmüyo. tamam bebek masum emzirmek masum ama sonuçta kadının da mahrem yeri...
30 YorumlaYo etmez. Rahatsız olan varsa ya sapıktır ya da insan değildir.
10 Yorumla
+1 yılŞahsen ben emzirsem rahatsız olurdum. Ama başkasından rahatsız olmam tabii ki 😂
10 Yorumla
+1 yılBu görüntü beni rahatsız etmez. Ama ben yapmam.. Bana ters bir durum..
10 Yorumla
+1 yılYok gayet olağan bence, yalnız malum bölgeyi hafifçe kapatmak toplum yararına daha iyi olacaktır.
10 YorumlaBeni rahatsız etmez ama yinede kalabalığın olduğu ortamda emzirmemesi daha iyi olur
10 YorumlaHayır bebeğini emzirmesi gerekiyor zaten o kadar acil olmasa toplum içinde yapmaz bunu bebeğini doyurması gerekiyor.
60 YorumlaBeni etkilemiyor erkekler rahatsızlık duyuyor genelde
10 Yorumlakendisi rahatsız olmuyorsa çevreden, beni ilgilendirmez
10 Yorumla
+1 yılBu soruya eder diyenler insallah çocugunuz olur açliktan ağlar sizde ayni duruma düsersiniz gör azcik memesini ya da bakmaaaaa allah allah lann insan olun lann bu kdrd diil a*k, bunun sorusu bile olmazda işte yavrusu olmayan bilemez
22 Yorumla- +1 yıl
Eder ben gormek zorunda degilim ama bazilari asiri rahat
00 YorumlaEvet rahatsız eder. Bu çocukla anne arasındaki özel bir bağ ve andır. Umuma açmanın mantığı ne?
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle evet her şeyin bi adabı bir zamanı yeri var uluorta olmaz
00 YorumlaHayır tabiki o miniğin karnı doyacaksa beni rahatsız değil mutlu eder
00 Yorumla
+1 yılRahatsız etmez ama görünmeyecek şekilde emzirmesinde fayda var.
00 Yorumla
+1 yılBeni rahatsız etmez strese bebeğin altını değiştirsin midem bulanmaz asla
00 YorumlaYooo beni rahatsız etmez... neticede bebeğine bakmak zorunda...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDüzgünce emziriyorsa sorun yok ama tamamen memesini açıp göz içine sokar adına yapıyorsa olamaz.
Düngünce emziriyorsa zaten belli bile olmaz, uzaktan normalce kucağında tutuyormuş gibi gözükür.00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılRahatsız oluyorsam bile bakmam o tarafa, basit. Ben rahatsız oluyorum diye millet çocuğunu mu emziremeyecek? hayır. Saygıdeğer birisi değilim önemli birisi değilim.
00 Yorumla- Devamını Gör (90)
Devamını Gör(135)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Çocuk & Ebeveyn > Sorular > Herkesin içerisinde bebeğini emziren bir anne sizi rahatsız eder mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım