Arkadaşlar Biogaia gaz damlası kullanan var mı? Yenidoğan bir bebeklerde gazı gidermek için biogaia damlası kullanılıyor. daha önce bu damlayı kullananlar oldu ise biogaia damla etkisini yenidoğanlarda ne zaman gösterir?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Arkadaşlar Biogaia gaz damlası kullanan var mı? Yenidoğan bir bebeklerde gazı gidermek için biogaia damlası kullanılıyor. daha önce bu damlayı kullananlar oldu ise biogaia damla etkisini yenidoğanlarda ne zaman gösterir?
Yenidoğan bebeklerde en çok yaşanan problemlerden bir tanesi de gaz sancılarıdır. Gaz sancısı çeken bebekler özellikle geceleri uyumaz, sürekli ağlarlar. Altı temiz, karnı tok olduğu halde bebeğiniz ağlıyor ve hiçbir sebep bulamıyorsanız muhtemelen gaz sancısı çektiği için ağlıyordur. Bebeklerde gaz sancısına en iyi çözüm doktorunuzun da tavsiyesi ile Biogaia gaz damlası oluyor.

Biogaia damla, sindirim sistemindeki faydalı bakterilerin dengesini sağlamak ve sindirim sağlığını desteklemek amacıyla kullanılır. Özellikle bebeklerde gaz sancıları, sindirim problemleri ve kabızlık gibi sorunların hafifletilmesine yardımcı olur ve belirtileri hafifletir.

Biogaia gaz damlasının etki süresi bebekten bebeğe göre değişkenlik gösterebilir. Etkisini göstermesi için düzenli olarak kullanmak gerekir. Düzenli kullanımda 3 ila 7 gün içinde bebeğinizi gaz sancılarından kurtaracaktır. Benim gibi biogaia damla kullananların birçoğu memnun kalmış :)
Biogaia gaz damlası ortalama 252 TL civarında. Ancak etkileri ve bebekleri rahattığı düşünüldüğünde kesinlikle fiyatına değdiğini söyleyebiliriz.
BioGaia damlanın etkisinin ne kadar sürede göstereceği konusu bebekten bebeğe değişiklik göstermektedir. Genel olarak 2 hafta içerisinde çözüme kavuştuğu konusunda yorumlar bulunmaktadır. :) :)
Selam gadası 🙃
Yeni doğan bebeklerde gaz sorunu olması sık görülen bir problemdir. Özellikle prematüre bebeklerde gelişmemiş sindirim sistemi nedeniyle gaz daha fazla görülür. Bu durumda sindirim sisteminin dışarından desteklenerek gazın giderilmesi gerekebilir. Biogaia damla sindirim sistemi ile ilgili sorunlarda fayda sağlar. Bebeklerde aşırı gaz ilacın kullanıldığı rahatsızlıklardan bir tanesidir. Ayrıca ishal, kabızlık gibi diğer rahatsızlıklarda da bu ilaç kullanılabilir. Bozulan sindirim sistemi florasını tamir ederek, sindirimin daha düzenli olmasına yardımcı olur. Florası düzelen mide ve bağırsaklar normal fonksiyonlarına dönerler. Böylece sorunlar ortadan kalkar.
#gadası
Cevap
5Cevap
Her bebekte aynı etki etmiyor bu gaz damlaları. En pahalısını alırsınız ama en ucuzu işe yarar. Deneme yanılma yap ak lazım
Bir haftada ancak anlaşılır. Dene bakalım olmazsa doktora götür bebişi.
Merhaba geçmiş olsun bu da olur
Collinox ta iyidir
Yaklaşık bir hafta içinde
Bunun kullanımı doğru mu sizce. Gaz çıkarması gerekiyor doğal ihtiyaç sonuçta
Bebekten bebeğe değişir ama saatler içinde etki eder.
Kullanmadım ama pek güven alamadım
Bu damlalara inancım yok
kullanmadım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?