Bebeğim 5. ayına yeni girdi. Bugün aylık kontrolü vardı. Doktorumuz her şey yolunda, kilosu, boyu, gelişimi, hatta çok güçlü bir bebek, erkenden oturmaya çabalıyor dedi. Ama kalbini dinlerken "Daha önce üfürüm olma ihtimalini anlatmış mıydık?" dedi, "Hayır!" dedim, bana "Ufak bir üfürüm sesi alıyorum. Bu önemli de olabilir, çok masum normal bir durumda olabilir, bizim erken müdahale etmemiz daha iyidir ne olduğunu öğrenmek için" deyip eko çektirmemizi istedi.
Kuzenim kalp ve damar cerrahı aradım, hemen gün almasını istedim. O da baya panik yaptı, nasıl olur diye açıkçası korktum sen üzme kendini bir şey çıkmayacak sende kansızlık var bakarsın bebişimizde de vardır belki ona sebep olmuştur geldiğinde bakacağız hiç kötü düşünme dedi ama düşünmeden yapamıyorum. Onunla konuşmadan önce bu kadar panik yapmamıştım internette de kalp delikse vs bir sürü soruna sebep olabilir gibi yazılar okudum hepten korku sardı.
Bir de bende D vitamini B12 aşırı eksik aynı durum kızımda da çıktı kafası çok terliyor mama yerken su gibi oluyor, acaba bunun da etkisi olabilir mi?
Ne gelirse Allah’tan bizim için bolca dua edin arkadaşlar.
✔️
Kuzenim kalp ve damar cerrahı aradım, hemen gün almasını istedim. O da baya panik yaptı, nasıl olur diye açıkçası korktum sen üzme kendini bir şey çıkmayacak sende kansızlık var bakarsın bebişimizde de vardır belki ona sebep olmuştur geldiğinde bakacağız hiç kötü düşünme dedi ama düşünmeden yapamıyorum. Onunla konuşmadan önce bu kadar panik yapmamıştım internette de kalp delikse vs bir sürü soruna sebep olabilir gibi yazılar okudum hepten korku sardı.
Bir de bende D vitamini B12 aşırı eksik aynı durum kızımda da çıktı kafası çok terliyor mama yerken su gibi oluyor, acaba bunun da etkisi olabilir mi?
Ne gelirse Allah’tan bizim için bolca dua edin arkadaşlar.
✔️
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer