Ben genelde markasına ve içeriğine dikkat ederim. Çünkü bebeklerin vücudu hassas olduğu için ucuz içinde ne olduğunu bilmediğim mama almak istemem. Benim tercihim sma oluyor.
Önceliğim markadır her zaman. Güvendiğim, doktorumun önerdiği markayı tercih ederim. Aklımda bir marka varsa da mutlaka doktoruma sorarım. Onun yorumu ile ilerler, deneyip denemeyeceğime karar veririm. Sma güvendiğim bir marka, çocuğum için tercih ediyorum. Çok şükür bugüne kadar olumsuz hiçbir durum yaşamadık. Yaşayacağımızı da düşünmüyorum çünkü oldukça kaliteli
Gadası benim bu konudaki düşünce yapım biraz farklı. Marka ismi ve fiyatlardan çok ben içeriğe ve kullanıcı yorumlarına bakarak hareket ederim. Bilirsin bir ürünü en iyi değerlendiren kişi o ürünü kullanandır. Bu yüzden ikisine de bakmıyorum. Bir bebeğim olsa fiyatmış, markaymış bunlar umurumda olmaz. Ben nasıl kendi sağlığıma dikkat ediyorsam onun da sağlığının iyi olması için dikkatli olmalıyım. Onun sağlığı kendi işlerini halledebilecek olgunluğa gelene kadar benim sorumluluğumda çünkü.
Bebek maması seçmek sıkıntı fiyattan çok bebeği doyuruyor mu yeterli geliyor mu sindirimin de ve gelişimde sıkıntı yaratıyor mu daha çok dikkat ediliyor. Bebeklere göre değişiyor mesela kimi bebek aptamil seviyor kimisi similac veya sma, benimde tercihim vaktinde similac ve sma oldu aptamil de sindirim sorunu oluşmuştu.
Kalitesi önemli gadasi. Ayrıca, her çocuğa yaramıyor bazi mamalar. Çocuklara göre de değişebiliyor durum. Pahalı veya ucuz olmasından ziyade iyice araştıriyor öyle alıyordum. Kalitenin parayla satın alınamayacagini düşünenlerdenim gadasi😬🤪
Benim kızım prematüre olduğu için doktor önerisinde kullandık hep, Aptamil prematil sonra Aptamil pdf olarak ilerledik devamı da hep Aptamil olarak ilerledi.