AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
80Cevap
Böyle düşünme lütfen. Çok saçma bı düşünce. Sen gayet tam mükemmel bir annesin. her anne mükemmel dir.
Annelik sadece çocuk doğurup emzirmekten ibaret değil. Gıda takviyesi yapılabilir mi diye doktoruna danış
İlk kez yarım anne diye bir tabir duydum. Dünyaya çocuk bebek getirdiysen tam annesindir. Bu tarz problemler anneliğinden bir şey eksiltmez 🙂
Asla izin verme sende yarim anne falan oldgn yok emmiosa mama ver sakn ön u n böyle bsi yapmasına izn verme
Bence bunu düşünmesi bile güzelsüt annelik yapılabilir bunun yarım annelikle ilgisi yok bu bir çok kadında olan bir şey.
Kesinlikle yarım anne falan değilsin, öyle şey mi oluyormuş. Kafana öyle şeyleri takma canım.
Eltin madem sütünü vermek istiyor izin ver bebeğin beslensin biliyorsun ki anne sütü bebekler için çok önemli.
Sakin. yapma sütsüz çocukfa büyüyorrahat ol yapmayın şunu...
Çocuğa süt vermeyle ne tam annelik olur ne de yarım. Eltin kaşınıyor aklını başına toplamalı.
Hayır tabiki o ne demek öyle boş ver sen düşünme. çocuğun gelişimini düşün 😊
Hayır yarım anne olmuyorsun ve zorunda da değilsin süt yapması için helva tarzı ye ki senin susatip su icmeni sağlasın bisküvi lokum ye susatsin ve bol bol su iç tabi şeker hastaligin veya başka bir rahatsızlığın yoksa
o ne şeref yoksunu tabirdir?
tabiki tam annesin..
Ya saçmalama biz 4 kardeşiz hiç birimiz süt emmedik benim annem yarım annemi hayır. Çocuğu mama ile büyüt ama eltini karıştırma bence
İzin vermek zorunda değilsin sen elinden geleni yap süt gelmesi için
Süt anneliği yaygın bir uygulama neden içerledin bu kadsr kuzum
Yarım Anne nedir yaa bu senin elinde olan bir şey değil ki...
Anne olmak bir çocuğu doğurup emzirmekten fazlasıdır.
Cahil ile muhabbet bile etmemelisin.
Yarım olmak falan çok saçma ya takviye alırsın bundan daha doğal ne var
Sen kimseyi dinleme süt artırıcı besinler tüket, beslenme çok önemli. İnsanların seni strese sokmasına izin verme. Bir de vazgeçme emzirmekten, sen emzirdikçe sütün artar.
Eczanede satılan bir ilaç var alsana zararsız üstelik
Öyle bir şey olmaz olamaz.. hiçbir ni dün bilgisi yok onların.. direk süt annesi mi olacak
Anne olmuşsun böyle boş düşünce yapısına sahipsin helal olsun 😄 kafa sepet mi?
Etkine izin vermek zorunda değilsin şu bağnaz cahil düşünceleri artık nolur yalvarırım atın. Çocuğu emzirirsin doymuyorsa mama takviyesi yaparsın. Ezik olma lütfen. Annelik memeyle sütle olmuyor
Hayir zorunda degilsin mama ver eltin niye emziriyo ki? Izin verme sakin
Sen tam bir annesin, stresli bir şey doğum süreci, vücut kuvvet toplayamamistir, gidana dikkat et...
Üzülme
Süt annesi olabilir bir şey yok bunda üzme kendini ama çocuğuda sütsüz bırakmayın gurur yaparak
O süt annesi oluyo yani tüm zahmeti senin üzerinde ama
Egitim durumunuz nedir
Eğer üniversite mezunu olup böyle canım düşünüyorsanız bence psikolojik yardım almalısınız
Kendiniz diyorsunuz nispet olsun diye yaptığını eeeee cevap belli degil mi
Üniversite mezunu olunca durum pek değişmiyor. Eş bulmak adına okuyan insanlar var 😂
@narinbirbey çok şaşırdım ya
Sana yarım anne imasında bulunanın sütünden evladına hayır gelmez. Lanet olsun yani. Çocuğuna biberonla süt ver daha iyi.
Benim annemin sütü geldiği halde ben içmemişim ve mamayla büyümüşüm, benim annem yarım anne mi oluyor? Böyle imada bulunanın altındaki iki deliğini bir ediveririm!🖕🖕🖕
Mama yedir ne alakasi var çocuk anne sütü tam alamazsa sarılık olur ilk günlerde bilgin olsun ablamda yengemde tam anlamiyla emziremedi
Sen yarım anne falan değilsin ama eltin yarım insan bundan emin ol ve sütü az olandan değil sütü bozuk olanlardan korkacaksın unutma. Sen onu dünyaya hayırlı bir evlat olarak yetiştir gerisini boş ver.
Bir kadına kendini yetersiz hissettirmek en büyük ahlaksızlıklardan biri.
Yetersiz değilsiniz. Annelik bununla ölçülmez. Kendinize eziyet etmeyin lütfen. Eltinizden rahatsız oluyorsanız bence çocuğunuz için başka süt anne bulun.
Niye emzirsin bebis faydalansın işte ne güzel kadın bol sütlü demek ki
Saçmalama bu kadar ezik misin? Mama ver. Süt annesi olmak zorunda mı? Yıl 2021, bir sürü mama çeşidi var
yarım anne değil yarım akıllısın. Bebeğini besinsiz bırakmamak için yapılan insancıl bir teklifi ne kadar itici algılamışsın
Onu sen doğurdun o senin bebeğin! Yarım anne falan değilsin
Bebişinin iyiliğini düşün
Bir de benden bi öpücük😝😘
İstersen 100 tane kadın emzirsin Çocuğun seni hep bilir annelik duygusu kimse koparamaz
Benım Elti benım canımdan parcamı emzırcek he memesini koparır eline verırım valla sakın sen sıkma canını guzel anne emınım yavruna ondan da ıyı anne olursun kız sen 😊♥️
Gerçekten sütün azsa elinin emzirmesine izin ver çocuk sağlıklı büyüsün alıngan olmanı gerektiren durum yok yarım anne değilsin sütünün artması içinde memelerine masaj yap faydası olur
Her annede olur oluyor bu kadr üzülme takma kimseyi
Yarim anne degilsin. Kotu niyetle yapiyorsa surekli bunu onune getirir ilerde
hiç sütü gelmeyip emziremeyen anneler var ettin cahillik yapmış
O süt anne olmuş sen yarım anne değilsin böyle söylemeside çok itici
yeterki süt olsun. Gurur yapma. Anne sütü çok önemli.
Bir iyilik yapacak başına kakıyor
Sen bunu dinleme üzme tatlı canını yarim anne falan değilsin
Böyle düşüncelerle kendini üzme kardeşim sen evladına sahip çık gerisi hallolur eskisi gibi değil artık herşeyin bir yolu var
şu an hormonlarınız gereği duygusal bir dönemdesiniz. Ben ebeyim. Dilerseniz bana ulaşın yardımcı olmak isterim.
Süt yapıcı şeyler kullansan artar içgüdüsel bir şey bu internette çok rahat bulabilirsin farkını görürsün kimsenin çocuğunu emzirmesine gerek yok
Yarım anne diye saygısızlık yapmasına izin verme inşallah sütun gelir veya destek mamalar kullan bebiş için yerim onu ben
eltine izin vermek zorunda değilsin. sen yarım anne değilsin de belli ki o yarım akıllı.
görümcen değil de eltin emzirdiği için çeyrek oluyosun abla
Zuhaaa
Ne saçma bı cümle la. Oleee onunda sütü uaralo yararlı sonuçta emziraim arada bırak
yok yarım anne değilsin benimde yengelerim aynı durumla karşılaşmıştı. bi problem olmaz üzülme.
İşşizim ne is yapabilirm bilmiyrm mesleyimde yok bu sizce ne yapmaliyim
ya ister istemez tebessüm ettim bunlar takılacak şeyler degil 😂
Eltinin kesinlikle kocan da gözü var aman kardeşim dikkat et
Tam bir kadın yardımlaşması ben siz çok güçlü bir annesiniz
Yarım anne ne ya onu sen doğurdun az çok süt ne fark eder eltine sakın emzirtirme
O süt annesi olur, Sende yarım anne sayılmazsın Tapu gibi annesin
Bol su iç sıksık emzir bulgur süt yapar hurmada tüket
Hayir kesinlikle oyle dusunme sen mükemmel annesin🌹