Yaz tatilinde Türkiye ye tatile geleceğim. Oğlum burada Nestle bisküvili devam sütü alıyor (1 yaş için), Türkiye de nerede bulabilirim bunu? İnternet den Migros’a, A101’e ve Şok Market’e baktım, ama bulamadım hiç birinde. Sade (tatsız) süt sevmiyor, ki onuda bulamadım zaten. Kaldığım yerden götürmek istemiyorum çünkü bagaj hakkımın en az yarısı süte gidecek yoksa 🤦🏼♀️🤦🏼♀️ Lütfen yardımcı olabilecek arkadaşlar yazsın, en azından buna benzer bisküvi veya meyve tadında devam sütü var mı?
Nestle bisküvili devam sütünü Türkiye'de nerede bulabilirim?
Bagaj hakkı alın bende öyle yapiyorum çünkü Türkiyedekilerini içmiyor 30 kilo ekstra bagaj alıyorum en mantıklısı
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Vallah bacım bende eskiden çok uğraştım benimki Nestle piyamapap içerdi Tr de hiç bulamadım o yüzden hep getirdim burdan giderken! şu an var mı bilmiyorum ama bence sen giderken yanında bol bol götür onlardan çünkü orda bulman zor olabilir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Hangi ile geleceksiniz. Mutlaka bulunur bir yerlerden internette araştırma yaptınız mı?
Hepsiburada veya trendyol gibi siteler mesela
Eskişehir
Hepsi burada ve Trendyol da da bulamadım
Carrefour sa geldi aklıma ama onunda internet sitesi açılmadı bakamıyorum o yüzden
Belki Türkiyede yoktur üretimi başka markanın yok mu aynı aromalısı
Bagaj hakkı alın bende öyle yapiyorum çünkü Türkiyedekilerini içmiyor 30 kilo ekstra bagaj alıyorum en mantıklısı
Vallah bacım bende eskiden çok uğraştım benimki Nestle piyamapap içerdi Tr de hiç bulamadım o yüzden hep getirdim burdan giderken! şu an var mı bilmiyorum ama bence sen giderken yanında bol bol götür onlardan çünkü orda bulman zor olabilir
Trendyolda vardır kesin. İntten sipariş ver.
Yok gibi