Alışveriş & Hediyeler İstanbul'da abiye nereden alınır? Rosamen Takip Et Xper 5 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Mezuniyet balom için uzun bir abiye istiyorum. Nereden bulabilirim? Güncellemeler+1 yıl Fatih, Kadıköy, Nişantaşı... Hımm...Fatih gerçekten de iyi olabilir. Hiç düşünmemiştim. İstanbul'da abiye nereden alınır? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
ѕнαмαѕн Takip Et Xper 5 Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Haute couture bir abiye almayacaksanız, Zara firması casual kadınlara harika işler çıkartıyor, tavsiye ederim. 1 2 Yorumla Rosamen +1 yıl Haute couture isterim tabii ki ama parası da çok... :DDO yüzden Zara' yı da yazdım bir kenara. Yorumla ѕнαмαѕн +1 yıl Yaz bence de , çok klas geliyor bana. Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Fatih ya da bizim oralardan biri yazmış görüş olarak ben söylemeyecem. 1 1 Yorumla Rosamen +1 yıl Tumam, Fatih' i de yazdım bir kenara Yorumla
eurybiee Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl en iyisi trendyol geçen hafta düğün vardı çoğu yeri gezdim ama bir türlü güzel bulamadım 1 0 Yorumla
Bogakafasi Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 40% +1 yıl Sana yakışır 🔥 1 2 Yorumla Rosamen +1 yıl Sağol ataşlı gizli Yorumla Bogakafasi +1 yıl Çok beğendim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Haute couture bir abiye almayacaksanız, Zara firması casual kadınlara harika işler çıkartıyor, tavsiye ederim.
Haute couture isterim tabii ki ama parası da çok... :DD
O yüzden Zara' yı da yazdım bir kenara.
Yaz bence de , çok klas geliyor bana.
Fatih ya da bizim oralardan biri yazmış görüş olarak ben söylemeyecem.
Tumam, Fatih' i de yazdım bir kenara
Fatih ve kadıköy ideal bunun için
en iyisi trendyol geçen hafta düğün vardı çoğu yeri gezdim ama bir türlü güzel bulamadım
fatih ya da beşyüzevler
Sana yakışır 🔥
Sağol ataşlı gizli
Çok beğendim
Gel ben sana alıyım 😄
Nişantaşına bak