Aşk İlişkileri İstanbul 'dan "Tandır ekmeği, saç ekmegi" yapabilen Hatunu Nerede bulabilirim? IRainmaN Takip Et Master Yaş: 43 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor İstanbul 'dan "Tandır ekmeği, saç ekmegi" yapabilen Hatunu Nerede bulabilirim? Ks kızları iki yumurta kiramaz Ben varım hemen özele geliyorum Aradigin benim, özelden görüşelim nasilim sorusu sormak başka elimden birsey gelmiyor Bıktım senden tandirin içine atmaya geliyorum O hatun benim, tanisalim ben biliyorum ama tipim değilsin iyyy Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç İstanbul 'dan "Tandır ekmeği, saç ekmegi" yapabilen Hatunu Nerede bulabilirim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
DangerdeMord Takip Et Xper 4 Yaş: 38 , eic 33% +1 yıl Ara ara belki bulursunn :) 0 5 Yorumla IRainmaN +1 yıl :-D 2 senedir millet bunu diyor burada Yorumla DangerdeMord +1 yıl E bide ben demis oldum :) Yorumla IRainmaN +1 yıl :) sende evden bakkala cikamiyonmu Yorumla DangerdeMord +1 yıl Ay ben hazira konmasıni severimm telle sipars varken ben nie bakkala gidim :) Yorumla IRainmaN +1 yıl Yalnız değilsin ks karı hepsi böyle :) tirt Yorumla
HeLeNHeRa Takip Et Xper 2 Yaş: 30 , eic 48% +1 yıl İmkansızı istiyorsun :) 0 8 Yorumla IRainmaN +1 yıl Ben basit kız sevmiyim Yorumla HeLeNHeRa +1 yıl Tandır ekmeğini bilmem ama çok Güzel yemek yaparım. Basit kız diye nitelendirme bence kimseyi Yorumla IRainmaN +1 yıl :/ bende güzel yemek yaparım Yorumla HeLeNHeRa +1 yıl Ne guzel :) Yorumla IRainmaN +1 yıl Sorun Büyük şehirde ama koy hayatini unutmamis sevgili bulmak:) Yorumla HeLeNHeRa +1 yıl Koy hayatını hiç yaşamamış biri unutma eylemini gerçekleştiremez ve köy hayatını yaşamış olan biride unutmaz bence. Sen tamm hamarat istiyorsun ama bu devirde hele ki batıda biraz zor Yorumla IRainmaN +1 yıl :-D hamarat sevgili şart. 10 kg boşa bayana surunup bir iş yapmayan kızlar bana itici geliyo Yorumla HeLeNHeRa +1 yıl Evet itici Yorumla
Seytanin_Avukati Takip Et Guru Yaş: 38 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Köyler de Bile Yok Yeni Nesil 0 0 Yorumla
En İyi Cevaplar