Merhaba. ☺️ Yazın gelmesiyle oğluma hiçbir şekilde çorap giydiremez oldum, kışın bir şekilde külotlu çorap ve çoraplı alt giydirerek çözüyordum bu işi ama artık onları da istemiyor. Ayakları üşüdükçe de gaz problemi oluyor.🧦 Çocuğumun çoraplarını çıkarmasını nasıl engellerim?
Çoraplarını sürekli ayağından çıkaran bebekle nasıl başa çıkılır?
Ayaklar önemli, özellikle de bu hava geçişlerinde, bebek olsun yetişkin olsun insanlar ayaklarını üşütmekten dolayı hasta olur, herkesin dediği gibi çoraplı tulum en iyi çözüm, bu arada bebeklerin kendi ayak parmaklarını nasıl ağızlarına götürebildiğine şaşıyorum muhtemelen seninkide yapıyordur bunu
O tür bebeklerle uğraşmak ve bunun önüne geçmek zor olur gadası. Ama kış aylarında ve havaların serin olduğu durumlarda koli bandı imdada yetişebilir. Biraz komik bir görüntü olabilir. Ama çorabı pijama üstüne bantlamak iş görecektir. En azından üşümesinin ve hasta olmasının önüne geçebiliriz.
O da aklıma geldi ama ön fikir mesela çıt çıt diksin çorap ve pijamaya veya yapışkan cırt cırt. Zaten havalar ısınmaya başladı artık sıkıntı olmaz çıksa da o kadar.