Bebekler en çok annelerine güvenir! 👶
Yeni Evy Baby’nin bebeğin cildine değen bölümü %100 doğal pamuk içeriyor. BPA, latex ve paraben içermeyen Evy Baby doğallıkla koruyor, sızdırmıyor! #DoğalPamukTürkiye’nin ilk ve tek doğal pamuk içeren üst yüzeyine sahip bebek bezi Evy Baby sıvıyı 2 kata kadar daha hızlı emiyor! Bebeklerin annelerine güvendiği gibi güveneceğiniz bebek bezi Evy Baby!
Sen de hemen bebek bezinde en önem verdiğin şeyleri yaz, Bebek Bakımı Rehber Fenomenleri’nin seçeceği en açıklayıcı 10 görüşten biri senin olsun, Evy Baby kazanma ve deneme şansını yakala! #EvyBaby #DoğalPamuk
Peki sevgili anneler siz onun için hangi beze güvenirsiniz? “Ben doğallıkla koruyanına güvenirim” diyen anneleri buraya alalım! 👩👧👦
“Bakın pamuksu değil doğal pamuk” diyoruz!Yeni Evy Baby’nin bebeğin cildine değen bölümü %100 doğal pamuk içeriyor. BPA, latex ve paraben içermeyen Evy Baby doğallıkla koruyor, sızdırmıyor! #DoğalPamukTürkiye’nin ilk ve tek doğal pamuk içeren üst yüzeyine sahip bebek bezi Evy Baby sıvıyı 2 kata kadar daha hızlı emiyor! Bebeklerin annelerine güvendiği gibi güveneceğiniz bebek bezi Evy Baby!
Sen de hemen bebek bezinde en önem verdiğin şeyleri yaz, Bebek Bakımı Rehber Fenomenleri’nin seçeceği en açıklayıcı 10 görüşten biri senin olsun, Evy Baby kazanma ve deneme şansını yakala! #EvyBaby #DoğalPamuk
Güncellemeler
+1 yıl
Birbirinden güzel görüşleriniz için teşekkür ederiz KScanlar! İşte Bebek Bakımı Konu Yöneticilerinin seçtiği 10 KScan!
@liliaaaa
@Müthişanne
@Iamgood
@AsliGulsah
@herşeybrl
@Şeymaşeval
@Pan_Zehir
@bjkandahmet
@X-spartan-X
@İşinDoğrusu
Sizinle iletişime geçilecek, mesaj kutunuzu kontrol etmeyi unutmayın <3
@liliaaaa
@Müthişanne
@Iamgood
@AsliGulsah
@herşeybrl
@Şeymaşeval
@Pan_Zehir
@bjkandahmet
@X-spartan-X
@İşinDoğrusu
Sizinle iletişime geçilecek, mesaj kutunuzu kontrol etmeyi unutmayın <3
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
370Cevap
Piyasada onlarca bebek bezi markaları mevcuttur. Fakat anneler bebekleri için en iyi olanını seçmek isterler. Markası olan bebek bezi her zaman iyi sonuçlar vermiyor. Şöyle de bir durum vardır. Her bebeğin cildi hassastır. Bunu biliyoruz fakat ama, her bebeğin cildi bir değildir. Kiminde pişik yapan bebek bezleri, kimi bebekte aynı etkiyi yapmıyor. Bundan dolayı annelerin dikkat etmesi, bebek bezini seçerken neleri gözden geçirmesi gerekir onlardan bahsetmek istiyorum.
Kuruluğuna dikkat etmeliler
Bebeğin çişini yaptıktan sonra hemen sıvıyı hapseden ve kuruluk sağlayan bebek bezlerini tercih etmeliler.
Emici olmasına
Bebek altını ıslattıktan sonra, hemen ıslaklığı emen bir bez tercih edilmelidir. Çünkü pişik oluşumunu hiçbir anne istemez.
Dokusuna
Bebeklerin cildi oldukça hassas olur. Pamuk ne kadar yumuşaksa, bebeğin cildide aynı onun gibidir. Bebek bezi tercih edilirken pamuklu, bezlerden üretilen bebek bezleri tercih edilmelidir.
Yan bantlarına
Ufak bir koku halinde bebeğin bezini değiştirmek gerekmiyor. Bunun önüne geçmek için, yan bantları sağlam cırtlı bebek bezleri tercih edilmelidir. Zaten çoğu bezler bu tarz üretiliyor. Fakat yan bantları birkaç açıp kapamaya dayanmayan, bezler bir işe yaramaz.
Pahalı olan her ürün iyi ürün değildir. Bu algıdan uzak durarak, bu özellikleri içeren bebek bezleri tercih edilmelidir. Şahsen ben bebeğim için bu özelliklere sahip bebek bezini tercih ederim
#EvyBaby
#gadası
Evy Baby bezlerinin %100 doğal pamuktan yapılması diğerlerinden daha fazla tercih edilmesi için iyi bir sebep. Sızdırma yapmaması ve Flexdry özelliğiyle tahrişe sebep olmaması da artı yönlerinden. Fiyat olarakta emsallerine göre makul.
#DoğalPamuk
Teşekkür ederim :)
evy baby kullandım yani aslında hangi bez olursa olsun vaktinde almadıktan sonra illaki sızıntı yapıyor önemli olan takip edip doldukca almak ben bir şikayet yaşamadım bu yuzden
Anneler ve bebekler için en önemli konulardan birisi de bebek bezidir. İlk öncelikle bebek bezi seçiminde bebegin cinsiyetine önem verilmeli diye düşünüyorum nedeni ise kız ve erkek bebeklerinin çişini yaptığı zaman yayıldığı bölgelerin farklı olmasıdır. Bunun yani sıra hepimiz için olmassa olmazı hijyen çünkü bebeğin bez bölgesi mikroplara açıktır. Bir digeri ise emiş gücüdür ve bu çok önemlidir. Bebeğin altının kuru kalması ve sürekli bez degistirmiycek olmak hem sağlıklı hemde ekonomiktir. Bir diğer unsur ise bezin hava alıp almaması durumu eğer bez hava almassa bebeğin cildini tahriş eder ve bir süre sonra kızarıklıklar ve mikrop oluşturmaya başlar. Bundan kaçınmalısınız. Bezler ergonomik olmalıdır tıpkı Evy Baby gibi :) Pamuksu yüzeye sahip olan bir bez her zaman çok daha sağlıklı ve daha iyidir. Ayrıca bezin üstündeki figürler de çok mantıklı çünkü bebekler bezi pek istemezler figürlerle onların dikkatini çekmek ve bezi sevdirme çıktı çok güzel. #DoğalPamukIçeren #EvyBabyilegönlünüzheprahatolsun
Teşekkür ederim:)
Evy Baby Bebek Bezleri, sahip olduğu patentli Flexdry özelliği sayesinde bebeğinizin hassas cildini ilk günden itibaren korur ve ona dünyayı keşfederken sınırsız bir hareket özgürlüğü sağlar. Pratik kullanımı ve ulaşılabilir fiyatıyla annelerin de favorisi bence 🙏Evy Baby Bebek Bezleri bir bebek bezinden beklediğiniz her şeyi fazlasıyla karşılıyor.💫
İkili sızdırmazlık kalkanı var
Tekrar yapışabilen akıllı yan bantlar var
Süper emici kristaller var
Aloe veralı , yumuşak üst yüzey
Islaklık göstergesi var
Boydan boya emici bölge🎊
Özellikle sıcak yaz aylarında büyük bir fark yaratan nefes alabilen pamuksu doku bebeğinizin cildinin her daim ferah kalmasını sağlar💦 Ayrica da içerisinde bebeklerimizin sağlıgını bozacak herhangi kötü madde içermiyor, %100 pamuk içeriyor 😉 BPA , latek ve paraben içermiyor , bebegini sevip , sabaha kadar güzel uykular isteyen anneler gönül rahatlığıyla #Evy Baby# nin yüzde yüz güvenilir bezlerini kullanabilir :) siz EvyBaby kullanın gerisini düsünmeyin 🌼🌼 #EvyBaby #DoğalPamuk
Bir çok anne bu soruyla bana geliyor. Hangi marka bez almalıyım? Markadan önce bebeğin rahatlığı, bezin yapısının doğal olması ve organik içerikli olmasının önemini anlatıyorum. Özellikle yeni doğan döneminde bebeklerin ciltleri çok hassas olduğu için ciltte tahriş-pişik oluşumunu önleyecek özelliklere sahip olan, latex ve paraben içermeyen bir bez seçmeleri gerekiyor. Büyüme hormonunun salgılanması ve gün içinde daha huzurlu olmaları için uykularının bölünmemesi de önemli. Tüm bu nedenler bir araya gelince ben bir gebe eğitim danışmanı olarak annelerime #yenievybaby i gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.
Ben bebek bezi tanıtımı yapmıştım bı aralar oradan yola çıkarak açıklama yapabilirim
Açıkçası bu Evy Baby reklamı diğer gördüğüm bebek bezi reklamlarından hem daha mantıklı hem daha açıklayıcı hemde ürününü çok daha iyi anlatıyor özellikle sloganı çok iyi açıklama yapmış ; Pamuksu değil Doğal Pamuk diye gayet yerinde ve açıklayıcı bir slogan ve iyi de olmuş cnku anneler çok dikkat ediyor pamuk olup olmadığına emin olmaları zor oluyor açıklayıcı olmaları ve bunu bastıra bastıra söylemeleri çok iyi olmuş benim bile dikkatimi cekmisti hatta :)
1- Doğal Pamuk
2- Sizdirmamasi
3- Nefes aldirmasi
4- Pişik, kızarıklık yapmayan
5- Esnek oluşu bebekte iz birakmamasi can acitmamasi vs
6- Emiciligi
7- Göbek oyuntulu
8- Hesaplı
9- Pratik
10- Rahat oluşu
Vs vs..
Anneler bunlara dikkat eder bunların çoğunun bulunmasını ister yanii
Benden bu kadar ;) ..
Bir bezde olması gereken en önemli nokta sıvıyı hızlı emmesi. Sıradan bezler bildiğiniz üzere sıvıyı çok emmediği için dışarı taşabiliyor sıvı ve kıyafetle birlilte bebeğin cildine de zarar verebiliyor. Ekonomik olması da tabii ki de önemli. Bebek uyurken veya uyanıkken bile bez onu rahatsız etmemeli. Bebeklerin rahatı her şeyden önemli. Bu yüzden de anneler uzun süre güvenebilecekleri bir bez ararlar. Sanırım Evy Baby' in tercihler arasında çok sıkça yer alması belirttiğim özellikleri karşılayabilmesidir. #EvyBaby
#DoğalPamuk
Bebek bezi dediğin bebeğimin pişik olmasını engelleyip geceleri sızdırma problemini ortadan kaldırmalı. Aynı zamanda yürüme bozukluğu yaratmadan bebeğimi rahat ettirerek hem onu hem de beni mutlu edebilmeli. #EvyBaby içeriğindeki #DoğalPamuk özleriyle bunu yapabilen tek bez markası. Üstelik bebeğimin bir gecelik deliksiz ve huzurlu uykusu #EvyBaby sayesinde sadece 67 kuruş❤
Yaaaa çok teşekkür ederim❤❤
Yeni bir kuzenim oldu, dünya tatlısı maşallah. 😍 insan yemek istiyor ama kıyamıyorsun. Ciltleri çok hassas oluyor. Ciltleri ne kadar hassassa bebek bezinin temas ettiği yerleri de hassas.
Bu sebeple olabildiğince tahriş etmeden uzak bir bez olmalı ve bebeğin bacaklarının hareketini engellememeli. Var ama yok olmalı. Öyle bir rahatlık vermeli yani.
Sızdırmaz olmalı. Kokuyu kendi içerisinde mümkün olduğu sürece muhafaza etmeli.
Kullanım detayı olarak kullanışlı ve kolay anlaşılır olmalı.
Her insan konfor ister. Bebeklerimizin de konfora ihtiyacı var ki, altlarını pislettiklerinde bile rahatça oyunlarına devam edebilmeliler.
Benim aklıma gelen bunlar. 😍
Allah herkese hayırlı bebişler evlatlar versin. 🙏🏻
Gün içerisinde oyunlarını rahatlıkla oynayabilmesi, mışıl mışıl uyuyabilmesi ve en önemlisi de cilt sağlığını koruyabilmesi için yumuşacık ve rahat olan, iyi emerek sızdırmayan, zararlı kimyasalları içermeyip hassas cildine zarar vermeyen ve pişik yapmayan bir bez olmalı. Bu yüzden doğal pamuktan yapılmış olması ve ekonomik bir bez olması çok önemli. 🎈
#EvyBaby #DoğalPamuk
Açıkcası piyasada o kadar fiyat farklı markalar var ki hepside sanki kendi markaları her konuda ( rahatlık temizlik hijyen saglık ) 1. Numaraymıs gibi gösteriliyor. Fiyat farketmeksizin hemen hemen tüm markaları denemişdir ama hiçbirinin bu bez 1 numara cok iyi bundan sonra bunu kullanalım gibi bir albenisi olmadı. Sorunuza gelirsek rahatlık 360* potansiyel harekette bile, sağlık pişiğin olmadıgı, ve tabiki temizlik haraket ederken dışkının etraflardan dışarıya haliyle bebegimizin kıyafetlerine temas etmesi
Bebek bezi yiğenlerim için tercihimiz evy baby oluyor. BPA, latex ve paraben içermemesi ve sızdırmadığı için hakkını veriyor. Ürün yüzde yüz pamuk içermesi önemli etkenlerden ayrıca biridir. Bu yüzden @EvyBaby diyoruz bu yüzden #DoğalPamuk diyoruz teşekkürler. Gerçekten ✂️
Her bebeğin cildi, ürünlere karşı aynı reaksiyonu göstermiyor. Bir bez bebeğe pişik ve alerji yaparken, aynı ürün başka bir bebekte benzer sorunlara sebep olmayabiliyor. Bu nedenle sana direkt olarak önerebileceğimiz bir bez markası yok. Bunu biraz deneyerek görmek gerekiyor. Bunun içinde Evy Baby den başlana bilir 😇
başlanabilir
Ben kızımda Evy Baby Bebek bezi kullanıyorum... Pamuk ve cilde zarar vermeyen dokusu var...
Hemde bu kalite bu fiyata inanın çok ucuz...
(En popüler bebek bezi almıştım en başında çocuğun poposunu mahvetti pişik oldu 😔 bu yüzden hem ekonomik hem pamuk popoya dost 😎 )
#TeşekkürlerEvyBaby ❤️☺️
Teşekkürler ☺️
Tüm kimyasallardan arınmış, % 💯 doğal, saf pamuktan üretilmiş olmalı. Cildine uyumlu, poposunu sıkmadan ve narin teninde iz çıkarmadan saran, emiş gücü yüksek olmalı. Kısacası minnoş bebeğime en az benim kadar iyi gelmeli, uykusunda ve oyunda kendini rahat hissetmeli. Altına yaptığında belinden sarkan ve kokuyu dışarı veren bir ağırlıkla kendini huzursuz hissetmemeli. İnşaAllah nasîp olur 🙏🏼 Allah isteyen herkese versin 🤲🏼
Bebek bezınde evy beybiyi bütün annelere öneriyorum benim üç çocugum varr ilk bebeyime farklı bebek bezi kullandım bebeyim hep pişik oluyordu ve sısdırıyordu iki üç denemeden sonra evy beybi yide deneyeyim dedim ve birdaha vaz geçemedim iki çocuğumada kullandım ve çok memnunum bir buçuk yaşındaki kızımada hala kulanıyorum
Bence bebek bezleri bebeğin anatomik yapısına uyumlu olmalı yani sıvıdan dolayı şiştiğinde bacak arasında top gibi durmamalı ki bebek yürürken zorluk çıkarmasın, ayrıca sızdırmamalı kuruluk sağlamalı, nefes almalı pişik mantar olmasın ve metaryali bebek cildine zararlı olmamalı...
Daha bebişim yok ama hediyeyi kazanırsam benim yerime Elazığ a gönderebilirsiniz.
rahat emici esnek Bebek bezi dediğin bebeğimin pişik olmasını engelleyip geceleri sızdırma problemini ortadan kaldırmalı. Aynı zamanda yürüme bozukluğu yaratmadan bebeğimi rahat ettirerek hem onu hem de beni mutlu edebilmeli. #EvyBaby içeriğindeki #DoğalPamuk özleriyle bunu yapabilen tek bez markası. Üstelik bebeğimin bir gecelik deliksiz ve huzurlu uykusu #EvyBaby sayesinde sadece 67 kuruş
Bebek bezinde en önem verdiğim konu hızlı emilmesi ve pişik önleyici olması. Sağ ve sol taraftaki cırt cırt bantların emeklerken sürtünmeyle açılmaması. Ayrıca anne babaların cebini düşünüp ekonomik fiyatta olması. E bunları karşılayabilecek bir bez varsa oda evy baby😍❤
Ben bir anneyim ve bebek bezinde en çok anne şevkati gibi sarmalayabilen bir bebek bezine önem veriyorum. Çok sıkça bebek bezi markası değiştirmek zorunda kalıyorum çünkü henüz bebeğimin konforlu olmasını sağlayan bir bebek bezine denk gelmedim. Sızdıran bezler çok can sıkıcı bir durum, bebeğimin pişik olması da cabası. Güvenebileceğim bir marka arayışına giriyorum artık haliyle. Umarım bir gün o markaya denk gelebilirim. Evy baby markasına gelirsek, daha önce denemedim ama denemeyi düşünüyorum açıkçası kısmet olursa. Sıradan bezlerden aşırı şekilde bıkmış durumdayım. #EvyBaby #DoğalPamuk
Bebeğin cildini tahriş etmemeli, rahat hareket etmesine engel olmamalı ki bu yürümeye yeni başlayan çocuklar için çok önemli bir durum, bebeğin huzursuz olmaması için sıvıyı hızlı bir şekilde emebilmesi ve doğal olmakla beraber ekonomik olması.
Annelerin bakmaya kıyamadıkları bebeklerinin temel ihtiyaçlarından olan bebek bezi tercihi tabii ki de Evy Baby olmalı, bir anne için en önemli şey güvendir ve bence Evy baby bunu çok iyi sağlıyor.
Bebek bezi denıldınde rahatlık soz konusu olmalı 👼👧🥰🥰🥰🥰, parkta, gezerken,, uyurken vs bebegın poposuna, kaka yaparken bile emiş gucuyle bırklete konfor saglaması lazım. Yanı bebek bebızını kıcında hissetmemesı lazım rahat rahat takılı ıken durması lazım 🙏🥰😄😄
Bebeğim için her şeyin en iyisini isterim. Bu yüzden iyi bir bebek bezi hem beni hem de bebeğimi mutlu etmeli. Ben, hızlı emiciliği özelliğiyle başımı döndüren #EvyBaby ' de tercihimi yaptım. Sızdırmıyor, pişik yapmıyor.
İçim rahat uyuyabiliyorum çünkü bebeğimin de rahatının yerinde olduğundan eminim. #DoğalPamuk' su özelliğiyle bebeğimin cildi her zaman çok rahat. Ayrıca #EvyBaby çok da ekonomik. Bir bebek bezinde olması gereken her şey Evy Baby bebek bezinde.
Bebeğimin narin cildi için kimyasal maddeler içermemeli, %100 doğal pamuk içermesi çok önemli. Bebeklerin cildi çok hassas oluyor ve en ufak bir şeyde kaşıntı, kızarıklık oluşabiliyor. Bu da çok rahatsız edici bir şey bebekler için.
Koruması, emiciliği güçlü olmalı. Özellikle gece uyurken bez değiştirme saatleri uzayabiliyor, sızdırma yapmamalı. Bu özelliklere sahip bir beze yakın hissederim. Evy Baby bu özelliklerin hepsini taşıyor, rahatlıkla güvenebilirim :) #DoğalPamuk #EvyBaby
Bebeklerin ciltleri çok hassas ne yazık ki bu yüzden bu hasslığı korumak için kullanacağım marka kesinlikle#EvyBaby olurdu :)
Ben annemden biliyorum bebek bezinde 4 şeye önem verirdi 1 ucuz olması 2 küçük veya büyük tuvaleti dışarı sızdırmaması 3 emip bebeği rahatsız etmemesi 4 bebek yürürken içindeki jel yapının tek noktada topak halinde birikip bebeğe yürüme ya da uyuma anında zarar vermemesiydi. Doğalmış aloe vera içerirmiş bpa sls cart curt yokmuş bunları önemsemezdi.
Iklk çoçuğumda kullandım ikincisinde yolda kulanmayı düşünüyorum diğer bezlerle iki saatte bir değiştiriyorsunuz ama eyv bayb cok uzun süre kullanabiliyorum geceleri hem ben hemde bebeğim rahat uyku çekiyoruz çok emici olması bütün gece ve bütün gün rahat olmasını ve pişik olmasını engelliyor kullanmaktan çok memnunum herkese de tavsiye ediyorum bunu yapan herkesin elerine sağlık teşekkürler #EvyBaby #DoğalPamuk
Bebeğim yok ama bir anne adayı olarak benimde evybaby. tek tercihim doğal pamuk, olması sıvıyı hemen emmesi, özelliklede paraben olmaması bebeğim bütün gün rahat olacak bütün gece rahat uyuyacak hem o hem ben rahat bir dönem geçireceğiz bir anne daha ne isterki iyiki varsın umarım hep olursun. #EvyBaby #DoğalPamuk
7 AYLIK KIZIMIZ ICIN BIRAZ PAHALI BASKA bir MARKANIN BEBEK BEZINI KULLANIRKEN TAVSIYE UZERINE Evy Baby Bebek Bezi Kremli Jumbo Pk Çeşitlerini DENEMEYE KARAR VERDİK VE 3 AYDIR KULLANIYORUZ KIZIMIZDA BİZDE MEMNUNUZ❤❤...#Evybaby #DoğalPamuk çıkıyor Gerçekten guzel kaliteli bir bez. Ozellikle bebegin belini iyi sariyo ve taşmasıni önlüyor. Daha ne isterim ki tavsiye ederim :) #Evybaby #doğalPamuk
Benim için en önemlisi pişik yapmaması ve gece uykusunda sızıntı yapmaması Coon denedim memnun kaldım külot bez olarak ama şu an prima kullanıyorum kızıma gayet memnunum ama her popiş bir değil malesef
Bez dediğin yürüyüşe engel olmayacak,
Bebekleri sıkmayacak ve belinde iz bırakmayacak,
Sızdırmayacak özellikle geceleri,
Güzel emecek asla ıslak kalmayacak.
Son zamanlarda bebek bezlerinin fiyatı normalin üzerinde artış gösterdi ve ben markaların hep aynı ürünleri ürettiklerini gördüm. Birbirlerinden farkları yok bu yüzden en ucuz olanını tercih ederim. Ama ıslaklığı dayanıklı olması şart
Bebek cildi anne cildine göre daha hassas olduğu için bebeğimize en iyi marka yerine en iyi bebek bezini almak gerekiyor bunun üstesinden de evy baby çok iyi geliyor gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz
Göbek kısmına bebek yeni doğmuş sa göbek kısmının iltihap ya da pislenmemişmiş olması gerekiyor ve poposunu tahriş etmemeli emici olmalı ve fazla koku yapmamalı ve hafif olmalı ki bebeğe ağırlık yapmasın 😚
Bebek bezi bir başlangıçtır. Doğduğu andan itibaren ne kadar doğal ve koruyucu bezle başlanırsa, bebeğin cilt sağlığı da o denli korunur. Bunun için bir anne olarak #DoğalPamuk içeren #EvyBaby bebek bezini tavsiye ederim ;)
Bebeğim olursa elbette ilk tercihim #EvyBaby den yana olacak.
Onun hassas cildine en uygun olanı daime #EvyBaby 🌸
Bebeklerin en büyük sorunu pişik olmak. Sürekli ağlıyorlar bu yüzden en doğru seçimi yapmak gerekir. Reklamlarda görüyorum evy babyi iddialı olmasa buralarda reklamı olmazdı diye düşünüyorum...
#EvyBaby
#DoğalPamuk
Ben ilk önce bebeğimin tenine temasında uygunluğu bakarım tahriş vs. Olmasin diye devamında tabiki emici olması sizdirmaz yapıya sahip olması geliyor
Bebeğin kilosuna uygun olması için önce numarasına, emiş gücüne, hava alma özelliğine, hammadesinin klinik ve dermatolojik olarak test edilip onaylanmış olmasına önem veririm.
Bebeğimin kendini huzurlu hissetmesini sadece #DoğalPamuk içeren #EvyBaby markasına güvenerek sağlayacağımı artık biliyorum. Sağlık doğallıktan, doğal pamuk ise yalnızca #EvyBaby markasından gelir. :)
Tahriş etmemesi ve sızdırmaması çok önemli. Emici olması gerekli tabi. Özellikle geceleri sık sık değişiklik yapamaz anneler. O yüzden bütün geçe boyunca bezin kuru kalması çok önemli.
Bence kuruluk ve bebeğin cildine zarar vermemesi önemli olay bunuda zaten bu Marka en iyi şekilde sağlıyor kendilerine hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz
Emici olması, bebeğin rahat hareket edebilmesini sağlaması, kaliteli pamuklu üst yüzeyiyle pişiği önleyip sızdırmaması ve EvyBaby gibi annelerin kalbini kazanmış bir marka olması. Bence en önemli olması gereken özellikler 😊
Bilinen güvenilir bir marka olmasına, her yerde bulunmasına, fiyatının makul olmasına, organik yani sağlıklı olmasına ve benzeri kriterlere önem veririm.
burası turkıye.. burda ınsanlar ılk ekonomıye bakar.. fıyat ve adet dengesı cok onemlı... sızdırmayacak koku cıkarmayacak ve pişik yapmayacak bır urun olmalı:)
Bebeğin sağlığı açısından onun rahat edebileceği ürün olmalı ve derisine zarar vermemesi huzursuz olmaması önemli.
Evey bebey tercih ederim Yeni Evy Baby’nin bebeğin cildine değen bölümü %100 doğal pamuk içeriyor. BPA, latex ve paraben içermeyen Evy Baby doğallıkla koruyor, sızdırmıyor! #DoğalPamuk
Yumuşacık, mis kokulu, full emici, sızdırmaz, bir de sevimli görünen, atmaya kıyamayacağım bir de alabileceğim fiyatta bir bebek bezi isterdim.
Merhaba;Paylaşımlarınız beni çok etkiledi. Bu devirde böyle güzel etkinlikler, davranışlar yapılması kapsamında sizi canı yürekten kutluyorum. Başarılarınız hep daim olsun..
1- Kız mı erkek mi?2- Hijyenik mi?3- Kilosuna göre mi?4- Emiş gücü nasıl?5- Hava aldırıyor mu?6- Ergonomik mi?7- Sevimli figürler var mı?
Tabiki fiyat ve konforuna. Konfor daha ön planda ama bu yüzden önce bir kendim denerim sonra yeğenlere işte
Kimyasal içermemesine pişik olmaması önemli. Patronun kızına internetten baya bir aldım tecrübelendim.
Genelde yeğenim için bez alıyoruz sizdirmamasi ve kuru kalması bizim için önemli sonuçta minnosumuzun poposu önemli 💐
Yerli marka olmasına
Evyap'in ve Hayat kimyanin markalarına bakıyorum...
Evybaby
Molfix...
Niye dünyanin kanını emen PG kazansin?
1. Bebeğimin rahatlığı onu rahatsız etmiycek ve tahriş etmiycek (en önemlisi bu)2. Sızdırmazlık ve emilim3. Kolay kullanım olmalı
Sağlık li olsun ilk tercih sağlık sonra si saten gelir Çocuk candir. Dikkat etmek laZım aldiklarimiza. Cok zararli satilan ürünler var dikkat etmek laZım
Tabii ki Evy Baby!!!
Çünkü arkadaşımın kızı oldu be Evy Baby'den çok memnunlar.
Bu yüzden herkese tavsiye ederim
Bebeğim yok fakat olsaydı kesinlikle 100% doğal, onun cildine zarar vermeyen , ve kaliteli bir bez seçerdim o yüzden #DoğalPamuk #EvyBaby
Bebeğin sağlığına tabikide. Bebekler hassastır, üç beş kuruş tasarruf etmek için bebeğin sağlığını riske atmayın