Ne derseniz deyin ilk ve bir kac iliskiden sonra zevk anlasilmiyor ne zaman sonra alinir ozellikle kadinlardan cevaplar bekliyorum?
Cevabın nedir?
öncelikle herşey beyinde başlar, yaşanır ve biter, diğerleri aracılık eder.
Cinsellik yaşayacağın kişiyi arzuluyor olmalısın, erkek arkadaşın da sana sadece cinsel ilişki için yaklaşmamış olmalı, cinsellik doğal bir süreçte ilerlemiş olmalı.
erkek arkadaşın işi biliyorsa, beyin olarak hazırsan ilk ilişkinin tadı damağında kalır ve hergün istersin.
ilişkide zevki arttıranlar:
beyin olarak hazır olmak
partnerine yabancı olmamak, partneri yabancı gibi algılamamak
cinselliğe giden kısımda olayın spontane gelişmesi
erkeğini kabullenmiş olmak, onun zevk alması için gayret sarfetmek
partnerin de dilini iyi kullanırsa
sevgi sözcüklerini kulağına fısıldarsa
memelerini okşayıp emerse,
klitorisini emerse
erken boşalmaz ve birlikte patlama yaşanırsa
daha ilk cinsellikte uçarsın,00 Yorumla
+1 yılSana bağlı, ne kadar çabuk öğrendiğine bağlı, kendini tanımana bağlı, yıllar geçsede zevk almayan var sonuçta
03 Yorumla
Soran+1 yılAnladim alismaya bagli
- +1 yıl
Rahat olmalısın ayrıca görev gibi görürsen mecbur yapacam diye düşünürsen birşey anlamazsın. Ne istediğini de karşıya belli et onu yönlendir.
Soran+1 yılMantikli
+1 yılerkek işini yapıp kadın zevk almayı bekliyorsa kadın erkek bir araya geldiğinde zevk almaya başlanır bunun ilki sonu yok. ateşle barut yan yana yan yana geldiğinde biraz bekleyelim diyorlar mı
02 Yorumla
Soran+1 yılHanfendi yeniy bence normal insam ilk zaman kendini kasar alisamaz bir tuhaf olur benim sorum. bu durumu nasil asmak lai biz kadinlarimizda hep kotu kotu diyorduu bana
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen ilk 3-4 defadan hiç zevk alamamıştım çok isteksizdim. 4-5’den sonra sen istemeye başlıyorsun. Tabi kadından kadına değişir bu alışma süresi
11 Yorumla
Soran+1 yılBelkide haklisin canimm zamanla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
24Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılerkek ne zaman tecrübe kazanırsa kadınlar o zaman zevk almaya başlıyor. evli bir erkek olarak biliyorum ki kadınlar ilk 6 ayda bu ne yaa, seks bu muydu diyerek hayal kırıklığına uğrmakta ve zevk almamaktadır. çoğunun sebebi aslında erkeğin kendi zevkine odaklanması ve erken boşalmasıdır. kadınlar erkek kadar kolay tahrik edip boşalamaz ancak erkek de bunu geç anlar
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Kadinlra demisinz ama iliskide bir sure sonra siradanliga donusur oda zevk almanizi azaltir.
Heyecan katacaksiniz. hep yatakta birlikte oluuorsaniz bazen mutfakta dusta hatta arabada yapicaksinz.. heyecan girecekki zevk olsun yoksa olmaz00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSana katılıyorum birbirini tarzını tanıdıkça güzelleşiyor tabi bu açık açık konuşup fantezileri açıklarsan üçüncü den sonra güzel olur beşinci de olur karşılıklı istekli olmak önemli
00 YorumlaDüzenli seks yapıyorsan 5-6 hafta sonra acıyı geçer ve zevk hissetmeye başlarsın.
00 Yorumla
+1 yılTutku, ten uyumu ve partnerin geç boşalıp, sevişmesini biliyorsa, zevkin doruklarına çıkmak mümkün
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılilk ikiden sonra hisetmeye başlamıştım zevk ama acıma yine de vardı, ilk 10 ilişkide acı çok hissetmiştim diyebilirim..
00 Yorumlailk başta ilk olmanın verdiği heyecan ve gerlimden dolayı
010 Yorumla
Soran+1 yılDogrudur zamanla gecer sanriim insan ilk neye baslarsa bir cekingenlik oluyor tabiki hersey beyinde bitiyorr
Soran+1 yılBeyinde bitiyor yanii konsantre olmakla alakali ben cinsllikten sonra sunu cok iyi anlad beynimiz herseyin temelinde hersey beyinle alakali dusunce yapin hayatin her alaninda oyle bence
Soran+1 yılBenim. mantigima yatmayan seyi asla yapmam su an bunun mantiginii anladimm zamanla insan daha cook anlayar
Soran+1 yılHimm tabii dogru hayat tecrubesii herseyy tecrube arttikca insan ne isteidgini biliyor ama bizim. toplumda bunlara cok gec geciyoruz malsefe cok degisik bir toplumda yasiyoruz ben icanafolu bolgesindeyim oraso hepten geride kalmis
Soran+1 yılBirey olayakk Allaha col sukur kendimi gelistiriyorum ama. toplum. geri kalmis birz kusura bakmayin ama yurtdisinida gordumm
+1 yılErkeğin ne zaman seni. Mutlu etmeyi becerebilir ise
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılher zaman zevkli olur, zamanı olmaz,
yeterki zevk almaya bakacaksın00 YorumlaBen önce partnerimi boşaltırım dil parmak okşama kullanarak
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılIki benden sahibi kendisini tanıdığı zaman. Biribirini ozler ve seks o zaman tatlı olur
00 Yorumla karşındaki kişiye bağlı bana gel nasıl zevk aldığını gör
00 YorumlaSevişmeyi bilmiyorsan ondan olabilir.
00 YorumlaPartnerin işi bilirse her ilişkide alırsın.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl2 kez ilişki yaşadım. Bende zevk almadim
02 Yorumla
Soran+1 yılBayan misin
Cevap sahibi+1 yılErkek ne bayani
Cinsel Yaşam konusunda 579 cevap paylaştı. İlk 15 dakika sonrası uçarsın
00 Yorumla
+1 yılİşini bilen partner bence zevk aldırır :)
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSanirim 2 3 aya zevk aliniyomus
00 Yorumla
+1 yılsigara gibi...
00 Yorumla
+1 yılPartnerjni degistir
04 Yorumla
Soran+1 yılSalakmisiniz
- +1 yıl
Sen salaksin
Soran+1 yılLafina bak ona gore yorum yaa salak olmazsan o lafi yazmadin ben motor muyumm bee terbiyesiz
- +1 yıl
Sayilir
Neden anlaşılmıyor?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılYapana bağlı
00 Yorumla Sacma
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 345 cevap paylaştı.
+1 yılİlkinden itibaren
00 Yorumla
+1 yılBaşlar başlamaz..
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem