Bütün zevkleri tattığınız, aklınızı başınızdan alan bir gece sonrası, ayna karşısında veya duşta kendinize baktığınızda ya da erojen bölgenize dokunduğunuzda size neler yaptığı, ona neler yaptığınızı düşünüyor musunuz?
Unutulmaz olması için, güzel bir sevişme ve şiddetli bir boşalma olmalı. Ayağa kalktığımda dizlerim tutmuyorsa, aynada farklı yerlerde morluk görüyorsam aptl bir sırıtış yayılıyorsa yüzüme olan şey, güzel olan şeydir. Ta ki bi dahaki yaşanana kadar
Tabiki düşünüyorum ama bunun İçin ayna karşısında olmama gerek yok , cinsellik benim için öyle bir olgudur Kİ doğru hazza ulaştığında ağızda bıraktığı o tat seni huzur içinde gülümsetir , bedensel olarak bir boşalma ile sınırlanmasan zihinsel ve ruhsal bir bütünlükle tatminliğe ulaştığımda o hazzı ve cinsel başarının verdiği hissi iliklerime kadar hissederim. Ve bunun bir ölçütü içinde partnerimi izlerim ona neler yaptığımı nasıl boşldığını nasıl orgazm olduğunu onun tatmin seviyesinin ne düzeyde olduğunu gözlemleyerek kendime bir başarı ya da başarısızlık hikayesi çıkartabilirim
Rica ederim cinsellik her zaman sadece boşalma ve çoğalma amaçlı değildir , cinsellik yaşamın ve insanın tüm özelliklerini duygularını içinde barındıran dinamik yaşayan bir hayat öğretisidir bence , bu yüzden erkekler bilgilenip bişeylerin farkında vardıkça daha kaliteli cinsellikler ve tatmin olmuş kadınlar artacaktır
Onun bir süresi olamaz. Bence insan bazen dakikalarca hissedebilir o hazzı. Çünkü seks beyinle yapılan bir eylemdir aynı zamanda. Ve gözlerini kapatıp o ana gittiğinde bile tüm vücudun ürperebilir.
Çünkü bir şeyler öğretmek için Herkese bu soruyu soramayacağın için cevap veriyorum cinsel ilişki içerisinde bütün renkler yaşanır ilişki bittiği an her şey normale döner
Cinsellik normal hayatın dışında anormal bşr eylem değildir bu bakış açısıyla baktığımızda o zaman anlam kayması ve cinselliğin insanların hayatını olumsuz etkilemesi söz konusu olur