İki gün oldu evleneli. İlk birleşmede çooook ağrı çektim ve kan gelmesiyle bitirdik. Bugün tekrar denedik. Daha başarılı gibiydik ancak tekrar canım yandı ve kanadı. Ne kadar zamana zevk alınmaya başlanıyor?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Böyle yaparsan devam edemezsn. Direk kanasada devam edicem ay kanadı cek diye bisi yapma. Cünkü bir süre kanıcak zatenz. devam edersen zevk alıcan. Dogi dene o direk zevk verir bays
İki defa kanadı. Akşama doğru devamda ettik ama ağrıda özellikle çok girdikçe çok oluyo
Basınç idrar kaçırma hissi. Yanma ıkınma hissi hepsi normal. Kendini sal hatta biraz kafan güzel olsun iç. O zaman hep sen isticen
Ne kadar sonra zevk alıp istiyoruz? İlk zamanlar bu ağrı normal mi?
İlk zaman gayet normal hatta 1 ay boyunca her ilişkide baskı hissediceksin ama geri cekilme yapma sende kendini bırak. Kendini ne zaman bırakırsan zevk alırsın.
Cinsellik zevk versede aslında sert bir davranış tır. Hiçbir acıyı ya da kanamayı takmayın devam edin. Sen dur 🛑 desende eşin durmasın devam etsin. Doggy yapın eşiniz ısrarcı olsun sen ilerledikçe kendinden geçersin
Merhaba, ilk birkaç birleşmede bunları yaşaman normal, ancak peşpeşe denemeyin, birkaç gün ara verin,
Bi hafta ara ver ama eşin iyi hazırlasın seni biraz aceleci davranmış olabilir değilse bu kadar sancı olmazdı
Sürekli kanama varsa bir problem vardır. Zar bir defa deforme olur. Zaten bu yüzden adı kızlık zarıdır. Daha soft olmayı deneyin. Hurra diye ölümüne girişmeyin.
Yani önceki gün çok sancı yaşadım azıcık kanayınca bıraktık. Bugün tekrar yapınca tam oldu ama kanadıda. Akşama doğru denedik kan olmadı ama ağrı devam
İlk süreçler biraz ağrılı olabilir. Dediğim gibi, hard şekilde yaparsanız daha da ağrımaya devam edecektir. Bacaklarınızı aralayın ve kendinizi kasmadan eşinizin rahat hareket etmesine izin verin. O da soft davranmalı. İlk günler atlatılınca zaten işler rayından çıkıp kendiniz hard istersiniz. Keyifli geceler.
Kendini kasma seksi sev on sevisme oral yapın seks konuşup gevşeyin yoksa olmaz
Ben ilk ilişkimde direkt zevk almıştım, hiç ağrım ya da kanamamda olmadı yani.. acaba eşin çok acele mi etti ya da sert mi davrandı
Ilk. gunden itibaren zevk almalisin. Oral iliskiler farkli fantezilerle suslemeniz gerekir
Zamanla alışa alışa haz alacaksınız.
3-4 sefer daha yapın kasma kendini
Yavas yavas düzelir. kendini sıkıyor musun?
Bir kaç gün geçsin yeniden deneyin
Alman gerrkiyordu
İşini bilen partner ilkindede aldirir
Şanslıymış
Acı bitince
Biraz ara verin
İkinci defa düzelir
İcerisi iyikeşince