Bir araştırmaya göre kimse %100 hetero değilmiş. Buna katılıyor musunuz? Sizce herkeste biraz da olsa hemcinsine yönelim olduğu, yani herkesin hemcinsiyle cinsellik yaşamaktan hoşlanabileceği doğru mu?
Ağa kim niye yapar nasıl yapar kimlerle yapar bu araştırmaları bilmiyorum da yok yani öyle birşey. Mesela Hagi ye hayrandım, Elmander de klas adamdı, sevdik, Drogba saha çıkınca sal kobrayi dedik, tasagina kurban dedik... ama alsalar aralarına topaç etseler keşke beni demedik. Şimdi bu araştırmayı yapan ya i. nedir ya da asosyal masturbatorun tekidir. Onlar öyle diye biz de mi olalım. Katılmıyorum. Spectrumunu ziktiklerim
@azelcan Endişelerinde kesinlikle haklısın. İnternet kaynaklı bilgilerin büyük kısmı ya yanlış ya çarpıtılmış, ya asparagas ya da kirlenmiş olduğu bir hakikat.
Ancak Kinsey Institute çok ciddi bilimsel bir araştırma kurumudur. Kinsey Scale denilen şey de şöyle bir şey 0 Exclusively heterosexual 1 Predominantly heterosexual, only incidentally homosexual 2 Predominantly heterosexual, but more than incidentally homosexual 3 Equally heterosexual and homosexual 4 Predominantly homosexual, but more than incidentally heterosexual 5 Predominantly homosexual, only incidentally heterosexual 6 Exclusively homosexual X No socio-sexual contacts or reactions
0 heteroseksüel 6 homoseksüel X aseksüel.
Eğer kişi X değilse 0 ile 6 arasında bir konumdadır ve bu konum stabil değildir değildir der.
Bu spekturumu görüp "aaa demek herkeste azıcık da olsa biraz eşcinsellik varmış" diye anlamak en hafif deyimiyle "anlama özürlülüğüdür"
Açıklama için teşekkür ederim. Sanırım eş cinsellikte 3 büyük etken var. Çevrenin kabul edebilirliği, öyle olduğunu hissetmek ya da inanmak ve tepki. Bu tepki yokluğa olabilir, topluma olabilir, karşı cinse olabilir, aşırı bolluk olabilir. Demekki bura da anlatılmak istenen bir ihtimalmiş.
Sürekli kadınlarla birlikte olan onlardan sıkılan insanlar genellikle eşcinsel olur.. yani hiç bir kadınla birlikte olmamış birisinin eşcinsel olması mümkün bile değildir.
Elbette hormonlar zamanla duruma göre değişiyor herkeste olabilir biraz yönelim.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Yalan bu. Tanıdığım biri kadın olmaya kalktı hormon tedavisi aldı buna rağmen değişemedi. Pskolojisi berbat halde. Şimdi yeniden erkek olmaya çalışıyor.
En İyi Cevaplar