Almayı düşünüyorum kullanan var mı, okey nirvana jel yorumları nasıl, okey nirvana jel nereden bulabilirim? Okey nirvana jel fiyatı ne kadarOkey nirvana kayganlaştırıcı jel yorumları
Okey nirvana jel kullanan var mı, Okey nirvana jel nasıl? Tavsiye eder misiniz?
Kayganlaştırıcı jeller genel olarak ilişkide konforu arttıran ve birçok farklı etkiye sahip olan jellerdir. Kayganlaştırıcı jellerin ne işe yaradığını soracak olursan; bu jeller ilişki sırasında gerekli kayganlığın olmadığı durumlarda kullanılırlar. Örneğin kuruluk problemi olan kadınlar sorunsuz ilişkiye girmek için kayganlaştırıcı jeller kullanmalıdır. Bunun yanında tam erekte olmamış penis ile ilişkiye girerken kayganlaştırıcı jel kullanılmalıdır. Kayganlaştırıcı jeller masaj jeli olarak da kullanılabilirler. Ve bazı kayganlaştırıcı jellerin tüm bu özellikleri yanında afrodizyak etkisi de vardır. OKEY Nirvana kayganlaştırıcı jel de afrodizyak etkili bir kayganlaştırıcı jeldir.
OKEY Nirvana Kayganlaştırıcı jel nedir?
OKEY Nirvana kayganlaştırıcı jel su bazlı bir kayganlaştırıcıdır. Su bazlı kayganlaştırıcı jeller özellikle lateks prezervatiflerle rahatlıkla kullanılabildiğinden çoğunlukla tercih edilir. Bunun yanında OKEY Nirvana kayganlaştırıcı jelin en önemli özelliği Orgazmax jelli olmasıdır. Bu da özellikle orgazm olma konusunda sıkıntı yaşayan kadınların ilişkiden alacağı zevki yükseltme ve orgazmı kolaylaştırma konusunda oldukça yardımcı olacaktır.
OKEY Nirvana jel kullanıcı yorumları
OKEY Nirvana uyarıcı jel kullananların büyük bir çoğunluğu üründen çok memnun. Çünkü OKEY Nirvana kayganlaştırıcı jel diğer jellere ek olarak orgazmı kolaylaştırıyor. Çevremde orgazm olamadığından şikayetçi arkadaşlarımın hepsine bu jeli tavsiye ettim. Ben de ilk çıktığından beri kullanıyorum zaten ve çok memnunum. Arkadaşlarım da OKEY Nirvana kayganlaştırıcı jel kullandıktan sonra ilişki sırasında orgazm olabildiklerini söylediler. Bence orgazmax jelinin etkisi gerçekten çok iyi.
OKEY Nirvana kayganlaştırıcı jel nerede bulunur
OKEY Nirvana jel kullananlar
Biz son dönemlerde prezervatif, kayganlaştırıcı gibi alışverişlerimizi internetten yapıyoruz. OKEY'in kendi sitesinde aradığımız ürünü kolayca bulabiliyoruz. Aynı zamanda kargo gizliliğine de önem veriliyor olması bizim için çok önemli. Sen de https://www.ok.com.tr/urun/okey-kayganlasitirici-jel-nirvana/ bu linkten sipariş edebilirsin. OKEY Nirvana kayganlaştırıcı jel kullananlar genellikle çok memnun kalıyor, ben de almadan önce baya araştırmıştım. Bence siz de denemelisiniz.
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Jel kullanımının zararları var. Ben kullandıktan sonra aklıma takıldığı için araştırma yaptım. Sende araştır bence.
Hayır tabiki zararı olduğunu düşünmüyorum. En az 50 testten geçiyor, aynı mantık ile kontrol hapı ve prezervatiflerde mı zararlı o zaman :) Sıkıntısı yok zaten araştırıp çıkarılan bir şey
Boşveer zararı olacak bir şey yok. Aksine bu bir ilaç gibi, penisinde kuruluk olanda, vajinası fazla ıslanmayan da ya da ne bileyim oral sevmeyende veya daha çok tahrik olmak isteyen de kullanıyor
evet sık sık kullanırım. Anal için çok faydalı oluyor. Girmesi çok rahat oluyor. Hatta iki kişi de çılgınsa görüyorsunuz ki bu şişeler penis şeklinde yapılıyor. Penis bir deliğe bu şey bir deliğe girerse kadın zevkten çıldırır. Ya da kadın mast yapmak için de kullanır bunu. Şekli gereği haz verir. Parterlerimle çokça kullanıyoruz hepsi çok zevk alıyor bu üründen çok işlevsel bir ürün
durexe göre daha yoğun. Kıvamı, dokusu iç gıcıklayıcı, kesinlikle kullanımı zevkli, içme suyu ile inceltmek iyi olabilir, zira kurumaya ve yapışkan kıvama gelmeye müsait bir ürün.
Kadin istekli ise gerek yok, normal islanmanin zevkini bunlar kesinlikle vermiyor. Yani yasin gecmistir veya cok isteksizsindir, esinede yok diyemiyorsun, ozaman, ama yoksa gereksiz harcama
Okey nirvana yi bilmiyorum ama durex play cok iyi, belli bir zaman kuruyor ama cok iyi kuruluk varsa, sert hizli yapmayi seviyorsan cok iyi cok farkli oluyor , akip gidiyorsun :D
kullanmadım bir kere erken boşalıyorum diye c100 aldım pişman oldum yarım saatte boşaldığım için erken boşalma dedim c100 hapı içince de iyice gecikti 2 saatten erken boşalamıyorsun
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
İstek artırıcı mı yoksa kayganlaştırıcı mı ya da anal için mi kullanılıyo
En İyi Cevaplar