Cinsel Yaşam Aranızda Okey Nirvana kullanan var mı tavsiye eder misiniz, iki tarafa da uygun mu? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Aranızda Okey Nirvana kullanan var mı tavsiye eder misiniz, iki tarafa da uygun mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
visneliturta34 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 563 cevap paylaştı. güzel bir şekilde haz veriyor deneyebilirsin kayganlaştırma özelliği de güzel 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Güzel haz veriyor iki tarafa da fazla öldürmüyor hissiyatı 1 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne zaman olacak Yorumla
Es_Ess Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Denemeden bilemezsin, çeşitler kişiden kişiye farklılık gösterebilir 0 0 Yorumla
Denizlidenbiri Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Evet güzel ben kullanıyorum sürekli seviyorum 0 0 Yorumla
G_Spot_Tanrısı Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl uygundur keyiflidir. ama analda tercih etmemelisiniz. 0 0 Yorumla
kaciyorumm Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Lateks alerjiniz yoksa güzel 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Nerden anlıcam ki alerjim olduğunu Yorumla kaciyorumm +1 yıl Hiç kondom kullanmadınız mı fmlflf Yorumla
Diyarbakirli_mavis21 Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Yani savaşacaksınız yatakta 😂 0 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. gereksiz kondom ten tene degmeli 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Zero tavsiye 0 0 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Uygun 0 0 Yorumla
magnumelegant Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Favorim durex hisset 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
güzel bir şekilde haz veriyor deneyebilirsin kayganlaştırma özelliği de güzel
Güzel haz veriyor iki tarafa da fazla öldürmüyor hissiyatı
Ne zaman olacak
Denemeden bilemezsin, çeşitler kişiden kişiye farklılık gösterebilir
Evet güzel ben kullanıyorum sürekli seviyorum
Kız arkadaşım yanma yaptığıni söylüyordu bence abartı bi ürün
uygundur keyiflidir. ama analda tercih etmemelisiniz.
Lateks alerjiniz yoksa güzel
Nerden anlıcam ki alerjim olduğunu
Hiç kondom kullanmadınız mı fmlflf
Yani savaşacaksınız yatakta 😂
Nirvana en iyisi ötesi yok zaten
gereksiz kondom ten tene degmeli
Balon yapıp oynuyorum
Akşama deprem mi var 😄
denemek gerek tabi
Zero tavsiye
Kullanabilirsin harika ❤️
süper