Yapsın o zaman sizin ilişkiniz bir şey diyemem o konuda, ama bir günde haplanarak dene ( ertesigün hapı kullanarak ) şimdi gider ex hapı nerden bulurum diye gizli kullanıcı olarak sorarsın 😂😂😂
İyi eğlenceler sizlere bir genç sevgilim olsun istemişimdir hep ama ben gençliğimi hiç yaşayamadım, içimdeki gençlik devam ediyor ama partnerim oralı değil, sizlere imreniyorum sadece
Ertesi gun hapi kullan diyenler siz hayirdir? Sizin zevkiniz icin hormonlarimi duzenimi feda edemeyiz. Bi zahmet takin. Hastalik muhabbetide var+ zevk suyundanda hamile kalinilabilir. Ertesi gun japlarna da guben yok. En jyi koruma yonyem prezervatif bencil olmayin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Ten tene değecek arkadaşım, araya balon koymak nedir, sekste kendini tutamıyorsan yapmayacaksın o ilişkiyi erkekler için söylüyorum
Et ete değsin bende isterim ama hastalık kapma olasılığı var onuda geçtim asıl sebebi hamilelik durumu olmasın
İşte bende hamilelik kısmından bahsediyorum ilişkide nerde durmasını bilmeyen erkekde bş zahmet yapmasın diyorum,
Yani boşalacağı zaman çeker de boşalmadan önceki zevk suyunu nasıl ayarlayacak orası tartışılır
Bayan içinde ertesigün hapı var değilmi
Her şeyide erkekden beklemeyin canimm 😂😂
Erkeğim yapsın aa banane banane😂
Yapsın o zaman sizin ilişkiniz bir şey diyemem o konuda, ama bir günde haplanarak dene ( ertesigün hapı kullanarak ) şimdi gider ex hapı nerden bulurum diye gizli kullanıcı olarak sorarsın 😂😂😂
Hazır tünele giden yol açılmış 😂
Eczaneden bulurun zeki şey :)))
Ertesi gün hapını ordan bulursun ben diğer haptan anlarsın diye açıklama yaptım
ertesi gün hapı sürekli kullanılmaz
Kesinlikle bende katılıyorum sürekli kulanılmaz o yüzden de herşeyi erkekten bekliyorum.
yılda en fazla 3 kere falan kullanılıyo kondoma mecburuz yani
hiç riske gerek yok prezervatif ile yapacaksın kendi sağlığımı feda edemicem kimse için
evet öyle yap
İyi eğlenceler sizlere bir genç sevgilim olsun istemişimdir hep ama ben gençliğimi hiç yaşayamadım, içimdeki gençlik devam ediyor ama partnerim oralı değil, sizlere imreniyorum sadece
Okey klasik kullaniyorum. Bu aralar patliyo sert iliskiden kaynakli olabilirmi?
Kesinlikle sert ise o yüzdendir bende kulandım onu bizde de patlama oldu çok zorladık o yüzden
Kurumadan kaynaklı
Ertesi gun hapi kullan diyenler siz hayirdir? Sizin zevkiniz icin hormonlarimi duzenimi feda edemeyiz. Bi zahmet takin. Hastalik muhabbetide var+ zevk suyundanda hamile kalinilabilir. Ertesi gun japlarna da guben yok. En jyi koruma yonyem prezervatif bencil olmayin
👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻 KESİNLİKLE KATILIYORUMMM
Ella 416 tl aldim gecen. Fiyatini s et. Tan etkiler cok kotu...
Ten tene değmiyorsa mecbursan yok ötesi kullanmak daha makul
hiçç bi halta yaramaz.. yapış yapış yapıyor organları
Okey tamamen abartılmış bir marka ya. Durex her türlü daha iyi
Yani evet soygun kalmıştım Ama herkes de farklı bir sonuç verir
Benim penisim baya bir kalın olduğu için en geniş ve büyük boy olan prezervatif 56. MM. Baya dar geliyor ve çok sıkıyor o yüzden nirvana kullanamadim.
Önlem alıp prezervatif kullanmamak lazım
Wt ete değecek
Onun yerine Okey Rötar kullan çok daha iyi
Parçalanıyor çok zırlamaya gelmiyor
Durex ten baska tanımam
nedn arkdan yaptirmiyosun
Evt buyur
Çok uyuşturuyor
Hiç memnun değilim durex candır
Gayet iyiydi 👍🏻
Zero iyidir
Evet memnunum