evleneli 8 ay oldu hala esimle birlikte bosalamiyorum seks Oyuncakalri ise yariyor mu?
Cevabın nedir?
Oyuncaklar işe yaramaz kendi kendine mast yapmak gibi birşey.. eşinle birlikte orgazm olabilmenin için eşinin seni çok iyi hazırlaması yeterince tahrik etmesi en önemlisi de erken boşalmaması lazım.. G noktanı keşfedip önce parmağıyla uyarmalı sonra uygun pozisyonda penisin G noktasına sürtünmesini sağlamalı
01 Yorumla
+1 yılKendini sahte penis gibi birşeyle tatmin etmeye çalış yalnızken. oluyorsan eğer partnerinle birlikteyken psikolojik olarak bir sebepten dolayı orgazm olamıyorsundur kendini rahat hissetmeme ya da kendini tam ise verememe filan
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBence ise yarıyor
Titresimli masaj aleti aldım ben
İliskiden önce onunla yapıyorum
Sen de yapıp boşaltmaya yaklaştığını zaman
Eşinin girmesini sağlayabilirsin06 Yorumla
Sorantamam denicem sagol
Cevap sahibi+1 yılBen hiç bir şekilde bosalamiyordum
Terapi falan aldım
Yine olmadı
Eşim araştırırken bulmuş bunu
Kullandığımdan beri bosalabiliyorum
Soran+1 yılhmm negüzel esin ilgilenmis. benim esim erken bosaldiigndan olmuyo saniyo ilac alcakmis kendine. peki simdi vinr. süz de bosalabiliyomsusun? yoksa sade mast yapmis gibimi oluyo esin icindeyken mi bosaliyosun yoska
Cevap sahibi+1 yılEşimle bosalamiyorum hala
Ama ben hiç bosalamiyordum
Senin gibi degildim
Soran+1 yılhmm tamam anliyorum
Cinsel Yaşam konusunda 672 cevap paylaştı. Aynen titreşimler işe yarıyor daha önce orgazm oldunmu
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
53Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. bu zaman alabilir sana önerim eşin girip çıkarken eliyle klitorisi uyarsın hatta boşalacakken dursun eliyle devam etsin tam ikinizinde geleceği şekilde ayarlamaya çalışsın. bunu ayarlamak biraz zordur ama deneye deneye başarabilirsiniz. oyuncak işine girmeyin derim hiç
00 YorumlaEşin işi bilmiyor o yüzden erkekler kadınlara göre çok erken boşalırlar erkekler boşaldığında kadınlar henüz başlamamış oluyor sizin yaşadığınız da bu sevişmeyi uzun tutun eşiniz önce sizi mutlu etmeyi düşünmeli böylece muradınıza ereceksiniz
00 Yorumla
+1 yılbizim vardı. seks hayatımız bitince bizim çocuğa verdik şimdi o oynuyor ablası. geçen vibratörden tren yapmıştı mesela!
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılise yariyo yumurta alin önsevismede kullanin, ben her yumurta kullandigimizda deliye dönüyorum
213 Yorumla
Soran+1 yılyumurta derken hic bakamdim henüz. neler var diye. ama artik istiyorum dayanamiyrum sinirli biri oldum cIktim. o bosaliyo ben boslamyiorum cok kötü cokk. gercekten ise yariyomu ya nolursun bak Dogru söyle. önsevismede mi sadece kullancam? nasil bisey bu link atabilri misi?
Cevap sahibi+1 yıltitresimli yumurta, önsevismede icine yerlestiriyo kumandasini esine ver o titresim seklini degistirsin arada bir , cok zevkli oluyo bizde iki tane var ise yariyo. evet sade önsevismede is basina gecmeden icinden cikariyosun ordan esin giriyo
www.vova.com/.../Women-Wireless-Vibrating-Jump-Egg-With-Remote-Control-Vibrator-g93111-m1093044
Soran+1 yıltamam cok sagol almanyada da oradan sipris verebilir miyiz? Euro gösteriyo ama. Ya özel konusabilir miyiz bisey daha sormak istyiroum. Senin yorumu begensem mesaj atabilrisin bana
Cevap sahibi+1 yılsorunu begendim ordan bulabilirsin beni mesaj kutumu aciyorum yaz bana, zaten Burda erkekler sagolsun rahat birakmiyo
Soran+1 yılNasil maj atiydouk ya of aynen rahat birkmiyoalr
Soran+1 yılYani isime bastimmi direk soru sayfasi aciliyo
Cevap sahibi+1 yılgizliden cikiyorum böyle daha kolay olucak galiba
Cevap sahibi+1 yılbeyler sizin icin cikmadim gizliden rahat birakin
Cevap sahibi+1 yıl@HakanToprak123 yorumunu sil lütfen bekledigim istek geldi geri gizli oldum herkezin ismimi bilmesine gerek yok, gizli olmadigim anda yazanlari zaten engelledim sorun yok
- +1 yıl
Tam yazıyordum senin silmen gerekiyor diye, zaten silmişsiniz hayırlı günler
- Cinsel Yaşam konusunda 999 cevap paylaştı.
+1 yılOyuncak çocukların işi siz doktora gidin ve terapi alın.
00 Yorumla
+1 yılEşinle aynı anda bosalmaya çalışmak mı yoksa hiç mi boşalamiyorsun
00 Yorumlakocanda iş yok boşaltamıyorsa sorun onda sen kendini rahat bırak oyuncakla falan oynama
00 Yorumla
+1 yılOna seni düzerjen.. şöyle söyle
Aşkım beni boşaltmadan sana uykuyu yasaklıyorum de.. sonra öp dudağından00 Yorumlabu işi oyuncakla yaparsan ilerde hep materyal ararsın
beraber olurken boşalmaya konsantre ol işi çözersiniz
bu iş asla tek taraflı değil bunuda unutma00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılneden bosalamiyorsun? Kendini birak iste kocana, öpsün koklasin tüm vücudunu saatlerce
022 Yorumla
Soran+1 yılbirakiyorum öpsün vaj.. öpmüyoki herzaman.
Cevap sahibi+1 yılönce neden bosalamadigini bulmalisin, oyuncak felan hepsi bos. Hic bosaldigin oldu mu evliligin boyunca? Evlenmeden önce nasil yapiyordun?
Cevap sahibi+1 yılsor?
Soran+1 yılyok evlenmeden önce mi hic baskasiyla cinsellik yasamadimki. esim ilk.. bilmyiorum neden bosalmadigimi. yeterince uyaramyiodur beni.. bilmyiorum.
Cevap sahibi+1 yılEvlenmeden önce mast yapip bosaliyormuydun peki?
Soran+1 yılarada yapiyodum evet. simdi mastla bosal deme bana evlendik sirf erkek bosalinca cok gicik bir durum iste.
Cevap sahibi+1 yılklitorisle bosalmaya alisiyor vücudumuz, bende de öyleydi. Evlenmeden distan oksayarak bosaldigimiz icin vajinal bosalmayi yapamiyoruz. Bende ilk sene zor bosaldim. Kocamla iliskiye girerken ayni anda vajinami oksamaya basladi sonra öyle rahatliyordum. Sonra birden degisti bu durum
Soran+1 yılbenimki oksamiyo bile klitorisimi, oksasada cok basitiyo ama zaten hic yapmadi belki 2 kez anca yapmistir. eee isler birden degisti demissin sonrasinda nasil bosalmaya basladin ki? ya özelden yaz istersen olur mu
Cevap sahibi+1 yılbiraz senin yönlendirmen lazim, neyi nasil istedigini söyle kocana utanma hic bir seyden
Soran+1 yılya oral cok güzel orda bende iyi hissediyorum ama sürekkli öp diye söylemekten yoruldum artk... nasil yönlenrieyimki ya.
Cevap sahibi+1 yılBen evlenmeden önce hayalimde nasil istediysem öyle yaptik herseyi, elini alip kendim koydum vajinama ben gösterdim nasil oksamasi gerektigini, emin ol seve seve yapacaktir her dedigini
Cevap sahibi+1 yılistersen sen basla oral yapmaya, o zevke gelince sendede islsnma olur
Soran+1 yılbende alip koyuyorum vaj.. oda öyle normal oksuyop ama klitorusimi degil eh pekis imdilerde vaj bosaliyomsun?
Cevap sahibi+1 yılevet bosaliyorum sorunsuz defalarca, senin egitmen lazim biraz.. bikmadan usanmadan söyle göster sonra sende onun gönlünü et, sonra hersey güzel olacak
Soran+1 yılben zaten isalniyorum sorun yok onda sadece boslamyiorum zevk almiyorum
Soran+1 yılözelden yazarmisin lütfen
Soran+1 yılyazsana nolur bilgine ihtiyacim var
+1 yılergenken çok mast yapmanın ilk zararı be 8 çeşit zarar göreceksin
00 Yorumla
+1 yılKim once bosaliyir kac dk suruyor. Oral seks yapiyormusunuz
00 YorumlaEşin içinde ne kadar kalabiliyor vajinanla yeterince ilgileniyor mu?
00 Yorumla
+1 yılgercekmi bunya cok merak ettim gizli olmasan sormak cok isterdim de burdan olmaz ya
00 Yorumla
+1 yılSeks oyuncakları işe yarar ama bu seks ile değil mast ile boşalma ile aynı olur ekle beni görüşelim
00 Yorumla8 ay iyi dayanmışsın eşinin pek bilgisi ya da ilgisi yok sanırım
00 Yorumla
+1 yılBazen yarar ama daha cok senden kaynaklaniyor olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılPanik yapıyor musun yapmıyosan sağlık sorunuda yoksa demekki eşin doyuramıyor
00 YorumlaSenmi omu erken bosaliyor onu ayarlayin
00 YorumlaEvlenmeden önce mast çok yapar mıydın
00 YorumlaPartnerinde sıkıntı var. Erken boşalıyor olmalı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 553 cevap paylaştı.
+1 yılEşin mi erken boşalıyor sen mi
00 Yorumla seks işe yaramıyorsa oyuncak iş yarasa ne olur
10 YorumlaEsinde erken boşalma mı var
00 YorumlaEsin çekici gelmiyor mu?
00 YorumlaEşin erken mi boşalıyor
00 Yorumla
+1 yılişe yarar ama sana oral vs yapmıyor mu?
00 YorumlaKocan seni bosaltamiyor
00 Yorumlahyr canım eşinde iş yok
00 YorumlaNeden erken mi boşalıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıleşinin oyuncağı yetmiyor demek ki :)
00 YorumlaErken bosaliyor o zaman.
00 Yorumlabana yazarmisin bir ozelden
00 Yorumla
+1 yılÖnce mi boşalıyon sonra mı boşaltıyor..
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 345 cevap paylaştı.
+1 yılönce sorunu çözmeyi denemelisin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıldildo ya da vibratör denedin mi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYaramaz eşind eğitiyor iş
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılFantezi ve roleplay daha cok ise yarar
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAynı anda boşalmadan mı sözediyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHiç boşalamadın mı peki
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBilmiyorum hiç almadım
00 Yorumla
+1 yılKim önce bosalıyor
00 Yorumlayarar..
00 Yorumla
+1 yılikinciye yapmıyor mu
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Yaramaya bilir
00 Yorumla
+1 yılFarklı şeyler dene
00 YorumlaEvet işe yarıyor
00 Yorumlao etkin değilse
00 Yorumla
+1 yılDene
00 YorumlaNe var oyuncagin
00 YorumlaZor olsa gerek
00 Yorumla
+1 yılZaten birlikte zor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEsinin basarisizligi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNeden
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGeç mi bosaliyorsun
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Evleneli 8 ay oldu hala eşimle birlikte boşalamıyorum seks oyuncakları işe yarıyor mu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat