+1 yılÖn sevişme önemli. Ben partnerimin her yerini öper okşarım. Güzel de bir oral yaparım bir süre. Sonra aromatik yağ ile masaj yaparım. Vücudunu alevlendiririm 🔥 sonrasında güzel bir birleşme...
12 Yorumla- +1 yıl
Mükemmel!
- +1 yıl
Kesinlikle. 😊
Seks plalnla yaparsan zevk almazsin, yok öyle yok sukadar ön sevisme olacak, yok sunlar olacak.
Bunlar yokluk fantazisi, seks yaparken oluruna birakiyorsun, hersey kendilinden gelisir,00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevişmek bir sanat ve onu her şeyiyle mükemmel icra etmek lazım, bu yüzden her adımı çok önemli.
24 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Balık0307 evet
Cevap sahibi+1 yıl@Balık0307 yesss
Gizli Üye(30-35)+1 yılbence çok önemli ben bıkmadan 30-40 dakika yapabilirim
21 Yorumla- +1 yıl
bayılıyorum bu kadına
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 313 cevap paylaştı. ahaha iyimiş karikatür
10dk olabilir diye düşünüyorum 🤔 zaten benim de anlayamadığım kısım şu; seks yaparken bir yandan sevişemiyor muyuz? 🤔00 Yorumlaseks (cinsel organların içli dışlı olması aşaması) tatlı gibidir. ben asla karnımı doyurmadan tatlı yemem. tercih etmem.
00 YorumlaÖnden arkadan farketmez sevişin.. hatta savaşmayın sevişin.👅💣💥
00 YorumlaBana göre en az yarım saat ön sevişme olmalı seks ondan sonra başlamalı
00 Yorumla
+1 yılÖn sevişme olmadan yapılan bir seks topal bir sekstir eksik bir sekstir
00 YorumlaKesinlikle bir kadın hazırlamak için önemli tabii ki ön s****** ile birlikte sekste devam eder
00 Yorumla
+1 yıltabi cok önemldiri ön sevisme olmadan bence cinsellikolmaz
10 YorumlaÖn sevişme hem çiftlerin havaya girip rahatlaması için iyidir sir hem de döl yolunun ıslanarak kolay bir giriş olması için iyidir
00 YorumlaÖpüp okşayacaksın, yalayacaksın, oralda yapacaksın, tahrik edici şeylerde fısıldayacaksin ilişkinin gereği bu amma bazende direk dalacaksın yani
00 Yorumla
+1 yılKadının bakımına göre değişir. Benimki gibi haftada 1 yıkanan biriyse dudağını bile zor öpersin
00 Yorumla
+1 yılBizi rahatlatmanin en iyi yontemi... onem veririm
359 Yorumla- +1 yıl
@Balık0307 brni kivama getirmesine bagli
- +1 yıl
- +1 yıl
@Balık0307 👌👌👍👍👍👍
- +1 yıl
@pinarzengin1 Ne kadar komiksin sen böyle. Erken bosalmayla onsevisme olmadan iliski arasinda nasil birbaglanti var ben anlamadim. Sanirim sen seksle pek alakali degilsin
- +1 yıl
- +1 yıl
@Balık0307 napican evlencen mi benle
- +1 yıl
Açıklamami nasil yorumluyosun hala sasiyorum. Bazen önsevişmeye gerek kalmaz canim. Bunun erken bosalmaylada alakasi yok. Burda millet sallayip duruyor diye her yazilani dogrumu saniyosun. Gocunacak biseyimde yok erken bosalan biri olsamda yazarim yani burda senden cekinecek degilimki.
- +1 yıl
@pinarzengin1 sana yazacaklarim var daha ama msjlarin kapalı kurtuldun yani
- +1 yıl
- +1 yıl
@pinarzengin1 benim oyle huylarim yok. Fazla basit gorme beni şaşırırsın sonra kapilirsın
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
@pinarzengin1 Ne tribine giricem ben basmiyo senin aklın. Yaşinda umrumda değil sadece aklin yaşinla orantili gelmesi bana. Ergenler bakar bakmaz havaya gircek adam degilimdir. Ihtiyacimda yok. Sohbet etmeyi severim akıllı bayanlarla. Sen gibilerle değil
- +1 yıl
@pinarzengin1 sen hala sana mesaj yazamadim diye kudurdugumu saniyorsun ya , çok kibirli bir kızsin. Umrumda degilsin anla canim
- +1 yıl
- +1 yıl
Ya sunu anla artik... her kiz sana yuz verecek diye birsey yok. Kabul et aetik efendi efendi git ya. Hem gorusumun altini isgal ettin o kadsr... baskasi olsa bu kadar lafi yedikten sonra giderdi.. sende gururda yok demek ki
- +1 yıl
@pinarzengin1 O ilk msjindan sonraydı. Ozele cvp yazmak istemistim. şu an istemiyorum seni..
- +1 yıl
- +1 yıl
@pinarzengin1 Hakaret eden sensin. Elbette cvp vericem sana. Gurursuz olan sensin bence , olmayan seylerin sunlar gurur, saygı, utanma vs vs
- +1 yıl
@pinarzengin1 Seni istemiyor olmama sinirlendin sennn.
- +1 yıl
- +1 yıl
@pinarzengin1 Beni tanimiyosun , hakaret üstune hakaret ediyosun ve farkinda degilsin. Sen iyi degilsin. Çocuksun sen bence fazla bisey beklememek lazim. Takip istegi gonderdim evet mesaj yazmak icin sana kivirmadim zate. O an icindi Şu an pismanim boyle bir hata yaotigim icin
- +1 yıl
Hahh bak lafima geldin isteeee... demek ki sen beni onun icin takip ettin... bana diyosun gurursuz diye... seni takip etmedim ozelden mesaj yazmqni engelledim ya hirs yaptin tabiii.. istedigin kadar kudur.. bu kadinlarin erkeklere savasi... senin gibi abazalara yer yok hayatimda
- +1 yıl
@pinarzengin1 zatem enbasta soyledim sana cvp yazacaktim die. Bana laf soktugun icin. Neyin kafasindasin. Abazan olcak hem o abaza degil. Ben o sinifa girmiyorum canim sen dedin diye. Hırs yaptiğimi nerenden cikariyorsun hem. Anla umrumda degilsin.
- +1 yıl
@Default hirs yaptin tabi... eain cinsel mutsuzluk cekiyosur dedim... sana yazacaklarim var dedin mesaj kutun kapali dedin. Ne o acik olaa penis resmimi gondericektin dedim beni fazla basit görmebeni sasirirsin sonra kapilirsin diyen kim... yaslilarla ilgilenmedigomi soyleyinc ekudurdun da kudurdun. En son senle ilgilenmiyorum dedin en son... abaza degilsin ohle mi? Allahtan degilsin. Bu soyleyen abaza degilse sanal seks yapan penis resmi atan hic degil o zaman
- +1 yıl
Yani sunu yediremiyosun kendine... bir kasin bana hayri diyor diye erkekligine de bok surdurmicen ya.. surekli beni bir asagilama cabasina giriyosun.. sirf kendi egonu tatmin etmek icin...
- +1 yıl
Ve sana yuz vermedim diye kuduruyosun burada Şu an ... demek ki mesaj kutum acik olsa neler neler yazacaksin...
- +1 yıl
@pinarzengin1 acsanda kutunu yazmıcam sana anla umurumda degilsin artik. Bisen yoksun dunyada.
- +1 yıl
@Default kudurma kudurma... haydi yaylan... yaslilarla ilgilenmiyorum dedikce yazdikca yazdin zaten... laftan anlasan bu kadsr yazmazdin... bidse bana sense gurur yok diyosun... kiis kendinden bilirmis isi... hep kendi yaptigi boku karsisindakine atar senin gibiler... gurursuszsun iste.. yuz vermedim diye KU-DUR-DUN..
- +1 yıl
@pinarzengin1 tekrar yaziyorum umrumda degilsin. Yuz versende vermesende sen benim icin bisi ifade etmiyosun. ilgilenmiyorum. sadece hakaretlerine katlanamam cvp vercem tabi. yoksa simarik kiz kendini galip sanacaksin
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
@pinarzengin1 artik kapa çenenı elini cek yazma bana bulasma cvp vermeyim bende. Ne utanmaz saygisiz bir kizsin sen
- +1 yıl
- +1 yıl
@Default ya ilgilenmiyorum diyosun hala cevap verisyosun... sen ilk once saygili olmasini ogren sonra saygi bekle... ahh keske seni de su gecenlerde birini kasiklarindan vuran bir amcamiz vardi.. keske seni de hadim etse bir .. keske... seni istemeyen kisinin yorumuna hala yaziyosun. Ne arsiz ciktin.. yqzma amcacim yq.. yaz-ma... yqzmazsan cevapta almazsin bu kadar basit..
- +1 yıl
Kız haklı amca dağıl 😂😂
- +1 yıl
@pinarzengin1 yazma yazmayım @İreeemmm27 amcan olmakta sorun yasamam ama su saygisiza cvp vermek sart sussun susarim
- +1 yıl
Ne alttani ya... sülük gibi yapisti belki bir umut ozelden yazar mi diyr bekliyor.. ilgilenmiyorum umrumda degilsin diyor ama her cevabima bir karsilik.. ilgilenmeyeb adama bak... bunun gibileri yakalayacaksin koparticaksin önündeki malafatı... bunlar baska dilden anlamaz cunku
- +1 yıl
Ama bence ilk önce büyükler alttan almalı ki sonra da küçükler susabilsin ya da birazcık tecrüben varsa nerde ne konuşman gerektiğini bilmen gerek o yüzden sus diyoruz ya boşuna mı sandın
- +1 yıl
Ahahahha 😂😂
- +1 yıl
- +1 yıl
@pinarzengin1 malafati koparmama grk yok sen adami sekstende hayattanda sogutursun zaten. YAZMA susayim anlamiyomusun
- +1 yıl
@pinarzengin1 kapa çenenii. Tekrar yaziyorum bak oku UMRUMDA DEGILSIN, YAZMA YAZMAYAYIM OKEY?
- +1 yıl
- +1 yıl
@Default senin beynin almiyor ki evliyim dedikten sonra bile kapa ceneni diyebiliyosun... vall karina, cocuklarina, anene babana aciyorum... tek birsey dicem ondan sonra ne yazarsan yaz istersen küfret istedigin kadar yaz. Cevap alamayacaksin.. iyiki de acmamisim sana ozelimi. Trk diyecegim. DÖL ISRAFISIN. Evlat olsan sevilmezsin. Simdi seni siber suclardaki esime hesabimi verip senin IP Den buldurup iceri aldirayim. Evli bir kadina sarkmaktan dava acayim... gerci yine aklin basinq gelmez hoş
Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Çok önemli bol bol vajina göğüs yalanmali ki kadın hazır olsun kolay orgazma ulassin
00 Yorumlaen önemli şey. saatlerce yalamak emmek yalanmak şart
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBakirim ama hayellerimde seksten çok sevişmek istiyorum uzun uzun
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılÖn sevişme işin zevkini artırır. Özellikle kadının olaya ısınmasında büyük etkisi vardır.
00 Yorumla
+1 yılKarikatür efsaneymiş 😀
00 Yorumla
+1 yılÖn sevişme lazım hayri..
11 Yorumla
+1 yılanlatılmayacak kadar önemlidir
00 YorumlaOn sevısme be kadar uzunsa zevk okader buyuktur 🙂
00 Yorumla
+1 yılsadece svşiyorum ilişki yaşamam asla
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCinsel birleşme kadar önemli
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖnemli en az yarın saat
00 Yorumla
+1 yılonsuz sevısme denılebılırmı ,
00 YorumlaÖn sevisme kadını hazırlamaktır
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 929 cevap paylaştı.
+1 yılOlmadan olmaz tadı tuzu ön sevişme
00 Yorumla
+1 yılön sevişme önemlii es geçmemek gerek :D
00 YorumlaAcelem yoksa çok önemli
07 Yorumla- +1 yıl
Acele mi 😅
- +1 yıl
Değişik geldi
- +1 yıl
Hayır hep ağırdan
- +1 yıl
Hayır
Gizli Üye(30-35)+1 yılGece gece canımı çektirdin
21 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılLike atan kızlar dm bekleniyorsunuz
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok önemli ve en az 20 dk sürmeli
115 Yorumla- +1 yıl
Oral en az bir saat yaparım ben ya
- +1 yıl
Yuh
Cevap sahibi+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılBakireyim. Benim cinsellik uzmanim en az 20 dk sürmeli demişti.
Cevap sahibi+1 yılOkuldayken
- +1 yıl
O niye?
- +1 yıl
En az işte çok az ortalama 45 dakika
Cevap sahibi+1 yılDemiyorum şu vakitte mast yapayım düzenli
- +1 yıl
Üff ortalık çok karıştı
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılönemlidir kadının iyice ıslanması için
00 Yorumla
+1 yılOnsevisme olmazsa olmaz
00 Yorumlaönemlidir
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKesinlikle çok önemli
00 Yorumla
+1 yılbence adı ön değil
00 Yorumla
+1 yılcok onemlı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖn sevişme olmamalı