Ön sevişme önemli çünkü seksten alınan hazzı ve doygunluğu artırır. Kompozisyon gibi düşünmek lazım. Giriş, gelişme ve sonuç. Mükemmel bir sonuç için iyi bir başlangıç gereklidir.
Ön sevişme bedeni sekse hazırlamak gibi geliyor bana. Gerçi bazen aniden yapılan seks daha heyecanlı ve keyifli olabilir ama ön sevişme mutlu son garantisi demek.
Sevişmek zor zanaat herkes başaramaz, uyum, ahenk, tutku, şehvet ve arzu ister sevişmek. Sevişmek için sevişiyor olmak ruhsuz bir sekstir.
Aslında çok önemli olduğunu düşünüyorum ben kesinlikle hem kadının daha şiddetli orgazm olması için ya da erkeğin daha şiddetli boşalması için hem de yani duygusal bir olay cinsel ilişkiden önce yaşanması gerektiğini düşünüyorum ama geçen gün bir şey okudum o kadar doğru ki Haydar dümen söylemiş ilişkideki tutkuyu düşürecek en büyük etken ön sevişmedir diye çünkü bütün tutku ön sevişme için harcanır ilişkiye hiçbir şey kalmaz Bunu okuduğundan beri düşünüyorum acaba ilişki için iyi mi yoksa kötü mü diye
Ön sevişme olmalı. Bilhassa kadınlar için çok önemli ön sevişmenin olması. Erkek her şekilde zevk alır,ön sevişmenin olması kadını sekse hazırlar, hazzı doruklarda yaşamasını sağlar ve orgazm olmasına da zemin hazırlar.