Seks bir kavuşmanın en derin noktasıdır. Ön sevişme ise partnerlerin birbirlerini her an daha fazla arzulamasını, tutkunun tavan yaparak birleşme anında alınacak zevkin artmasını sağlar. Bir bedeni tekrar ve tekrar tanımak, öpmek, koklamak, teninizin her yeri ile teninin her yerini yavaş yavaş kaplamak huzur verir insana..Cinsel ilişkiye girmeden önce ön sevişme ne kadar önemli?
Bilindiği gibi kadınların orgazm süresi erkeklere göre çok daha uzundur ve birde kendini rahat hissetmesi küçüklükten gelek kalkanlarını indirip ateşlenmesi, sexe hazır hale gelmesi erkeklerde ( erkeğin ereksiyon olması Cinselliğe hazır olması çok kısadır) göre çok daha uzundur. Zaman sıkıntım yoksa öncelikle aromalı masaj yağları ile masajla başlayıp daha sonra hassas bölgelerde yoğunlaşıp Kadının orgazm safhasına iyice yaklaştırıp ondan sonra ilişkiye girmeyi tercih ederim. Eşimin tatmin olmadığı zevkin doruk noktasına ulaşmadığı bir ilişki asla beni tatmin etmez. Kendi hazzımdan çok partnerimin haz almasına odaklanırım. zaten onun ateşli inlemeleri beni hazzın zervesine çıkarır
Benim için ön sevişme vazgeçilmez bir aktivite, karşılıklı vücutların tanınmasında ve zevk noktalarının keşfedilmesinde önemli rol üstlenir. Karşılıklı yapılan oral da bunun en kıymetli parçalarından biridir. Hem kadının kıvama gelmesi hem de erkeğin şaha kalkması için gereklidir.
Ön sevişme ilişkiyi alevlendiren kısmıdır. Ön sevişmesiz ilişkiye ilişki demem. Karşı tarafı en derin şekilde anladığın, ona dokunduğun ve sıcaklığını hissettiğin evredir. Alınan zevkin paylaşıldığı kısımdır. Ayrıca ön sevişme bedeni ilişkiye hazırlar. 💋
İki tarafında yeterli tatmini için süre biraz uzun olmalı gadası çünkü kadınlar geç orgazm oldukları için erkeğin ön sevişmede kadının biraz pasını alması gerekiyor
Seksin kelime anlamı her ne kadar birleşmek olsa da , bence sevişmeden yapılan seks, seks değildir.. Sadece fermuarları açıp da yapılabilir mesela. tabi adına seks denir mi bilinmez..
Ben acıya, kasıklarımın ağrısına dayanabildiğim kadar sürdürmek istiyorum..
olmazsa olmaz bence once kucuk opucukler, sonra kokulu yaglarla masaj.. en cokta o girmek icin cabaladikca izin vermeyip kivrandirmak harika oluyor istek artiyor
On sevişme vajina icinde gecen sureden daha onemli asil bedeni atesleyen onu zirveye tasiyan guc on sevişme ama cogu kisi özellikle evlenen kişiler on sevişmeyi ya kisa tutuyor ya da hic yapmıyor bedeni dille yakmak lazim ellerle dokunmak lazi hissetmek lazim herseydne önce zevk almak istiyorsan on sevişmeyi uzatabildgin kadar uzatacaksin
En az 20 dakikalık bir ön sevişme süresinin olması gerekiyor.
Bu süre duygusal yakınlık, sevgi paylaşımı ve uyarılma için gereken zamanı karşılamak için çiftlerin büyük bir kısmına yetebilir. Ayrıca erkeklerde heyecan ve telaşla yapılan ilişkileri de engellediğinden boşalma kontrolünü kolaylaştırır.
Ön sevişme filmdeki fragman gibi denilebilir. Ön sevişme ne kadar kaliteli uzun ve güzel tutulursa ilişkinin asıl boyutu dahada heyecan verici ve zevkli olur elbette. Yatağa girip te çuval gibi uzanıp diğerininde tepindiği bir ilişki seks değildir.
Bence ön sevişme seksten bile önemlidir çünkü seks performansındaki açığı kapatma potansiyeli vardır ancak iyi bir ön hazırlık yoksa, sekse fiziksel veya zihinsel olarak hazır olamayacağınız için, haz oranı düşecektir.
Ön sevişme olmadan sağlıklı bir cinsel birleşim olmaz. Sonuçta cinsel birleşim için kadının salgılaması gereken vajinal sıvıları salgılaması için uyarılması lazım. Bu uyarılma da ön sevişmede yapılıyor.
cinsellik bir yaşam tarzıdır ya öyle oldu bittiye gelemez yanı ben oyle goruyorum herkesle yapılmaz yaptıgın kısıyle bı bag olması lazım aş şevhet ateş barut kıvılcım herşeyın gerceklesmesı gerekır eksık olmamalı
Erkeğin erekte oluşu oldukça yüzelseldir o yüzden bazen olmasada olur erkek için ama kadın için olmazsa olmazdır yoksa cinsellikten hiç bir şey anlamaz anlayamaz bir ısınma turu şart
Ön sevişme ön sevişmeden sonra yapıcaklarınıza zemin hazırlamaktır ne kadar uzun ne kadar tutkulu ne kadar zevkli yaparsanız bunu ilişkizds o şekilde devam eder. Ayna gibi ya resmen
Her kelimesine katılıyorum ve aynı zamanda ona okan aşkımızın da ne kadar detin ve ciddi ve anlamlı olsuğunun da bir ispatıdır kaliteli bir ön sevişme. Ve dünyalara bedeldir anlatılmaz, yaşanır.
Her kelimesine katılıyorum ve aynı zamanda ona olan aşkımızın da ne kadar derin ve ciddi ve anlamlı olduğunun da bir ispatıdır kaliteli bir ön sevişme. Ve dünyalara bedeldir anlatılmaz, yaşanır.
Olmazsa olmazidir ozelliklede partnerinizi hazirlamak icin cunku kadinlar erkekler gibi hemen hazir hale gelemiyor on sevisme ayrica kadina erkeginin gozunde nekadar degerli oldugunu gosterir
Çok sevdiğim bir insan biraz dalgaci bir tavirla şu cümleyi kurmuştu ön sevisme ile ilgili "ipliği iğneden geçirirken bile yalamak lazım, on sevişmesiz olmaz" demişti. Kesinlikle hakli 😁😁😁
Ön sevişme varken tak fişi bitir işi derdinde olanları esefle kınıyorum😡 en güzel Mutluluk ön sevişme bence kalp ritmi değişene kadar sürmeli saatlerce hem de ama neredeeeee o ,
Bence ilk Kadın oral seks ile boşaltılmalı. Öncelik onda olmalı çünkü kadın özeldir ve herşeyin en iyisini hakeder. BU HAYATTADA GECERLIDIR YATAKTADA ❤
Ön sevişme olmadan cinselliğin bir önemi kalmaz sok çıkar boşal bana göre değil ön sevişme hem kadını hem erkeği hazırlar kadının vajinası ıslanır erkek daha sert olur
Sexin anlamı zaten yapılacak ve zevk alınacak her türlü işlem demektir.. Kokuları ve lezzetleri özümlemeden iyi bir oral yapmadan ilişkinin hiç bir anlamı yok.. En kolay şey girmek ve boşalmak ancak ön sevişme bir sanat..
Ön sevisme tam kivama gelme noktasidir nasil bir cömlekten bir seyler yapmak icin onu yogurursun islatirsin kivama gelmesi icin önsevismede okadr önemlidir
En İyi Cevaplar