Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Ön sevişmesiz seks düşünemiyorum. Ayaküstü yenen yemek kadar lezzetsiz olmaması kaçınılmaz. Partnerimin dudaklarının ve dilini tadını almak isterim. Parmaklarıyla tenimi keşfetmeli, kokusunu içime çekmeliyim, nefesi nefesime karışmalı. Tüm bu güzellikleri yaşamak zevki ikiye katlar.
212 Yorumla- +1 yıl
Keşke bu kadar detay vermeseydin, abazalar yoldalar 😂😂
- +1 yıl
👏👍😘
En İyi Cevaplar
+1 yılElbette gerekli ama bunu gereklilik olarak yapmak tıpkı orgazm taklidi yapmak gibi olur. Birleşme dediğin sevişmeyle başlar. İyi bir oral ve teması iyi bilen parmak uçları sevişmenin kalitesini be orgazmın gücünü arttırır.
81 Yorumla- +1 yıl
Harika bir yorum
- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılHala bu soruları sormanızı anlayamıyorum. Oysa aşk, tutku ve ihtirasın olmadığı bir cinselliğin kime ne faydası var.Ön sevişme samimiyettir, niyettir, ciddiyettir, aşktır, tutkudur.Çok güzel yemek yapabilirsiniz ama o yemeği sunamıyor iseniz de kimse yemez.
20 Yorumla
Galiba bu biraz duruma ya da şartlara bağlı bazen direkt konuya girmek iyidir ama tabi karşılıklı kararla ama çoğunlukla kadınların ama en çok kadınının zevk aldigini görmek isteyen erkeğin ihtiyacı var
40 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
69
Cevap
203Cevap
+1 yılTabikide gerekli önce seni öpmesi, oksamasi, emmesi felan gerekli bunlar olmadan nasil zevke geliceksin ve bu diger taraf icinde gerekli dokunarak, yalayarak karsi tarafida zevkten kudurtursun sonrasi zaten yansin geceler, olmasin sabahlar 😂😂😂😂😂
112 Yorumla
+1 yılkadın perspektifinden bakacak olursak, güç ve ilgi odaklıdır.
salt sıvıların arttırılması olup cimayı kolaylaştırmak için değil, duygusallığın tatmini olarak ifade edilmelidir.
soy aktarımını giden yolda durak olarak belirtilmesinde sakınca yok.
tatminkarlık ve ilgi işin püf noktası.
erkek seviyorsa ön sevişme yapar. yapmayanlar ilgisini kaybetmiştir. yatak odasına renk vermek gerek, eskimeden yaşamak gerek.00 YorumlaCinsel haz için her iki tarafında kıvama gelmesi için gerekli.
171 Yorumla- +1 yıl
ama öncesinde bir elektriklenme olduysa ve aşırı kıvamdaysalar ön sevişmeye çok vakit ayıramayabilirler.
Şerbetsiz baklava olmaz
Ön sevişmesiz , cinsel iliski olmaz182 Yorumla- +1 yıl
Katılıyorum sizee
- +1 yıl
Sen bu işi biliyorsun 😛😛
+1 yılhayvanla ilişkiye giriyorsanız ön sevişme gerekmiyor. Rahatlıkla ön sevişmesiz ilişkiye girebilirsiniz (!)
81 Yorumla- +1 yıl
haha guzel yorum tebrikler🙈
+1 yılEvet kesinlikle gereklidir.
Ön sevişme cinsel birliktelik öncesinde hem bedeninizi hem de ruhunuzu cinsel birlikteliğe hazırlamaktır.81 Yorumlaİğneyi bile ipliğe geçirirken bir ön işlem oluyor dimi? Bu da olmazsa olmazlarından. Islanmış olurken daha rahat ve şehvetli olacaktır.
10 Yorumla
+1 yılÖn sevişme bazen ilişkiden bile daha zevkli olabiliyor. Zaten tahrik olmuşsa iki tarafta direk ilişkiye de geçilebilir
71 YorumlaGerekli değil diyenler nasıl bir dünyada acaba olsa da bitse der gibi.
Cinsellik sadece bedeni değil ruhu da doyurmalı o yüzden ön sevişme yaşanılmalı.70 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBazen gerek kalmaz. İki tarafta öyle hazırdır ki o ana bir an sert bir seksin ortasında buluverirsin kendini.
250 Yorumla
+1 yılEğer olmazsa kadının vajinası açılmaz ve sulanmaz canı yanar. Erkek de direkt girmeye çalışırsa kendisi de ateşlenmediğinden boşalması baya sürer ve bu tam tersine zevkle beraber olmaz. Can sıkıcı bence.
143 Yorumla- +1 yıl
Haklısın bir erkek olarak bence erkek için bile şart
- +1 yıl
Erkende boşalabilir o anki duruma bağlı bence erkek için
- +1 yıl
Erkek için verdiğin bilgi tam tersi şeklinde değiştirilirse doğru olur çünkü kadınların ıslanması gibi erkeklerin de sadece ereksiyon hali birleşmeye yeterli değil.
- Cinsel Yaşam konusunda 365 cevap paylaştı.
+1 yılGGerekli değil olursa daha güzel. Bazen direk yapman gereken durumlarda olabilir
81 Yorumla- +1 yıl
Manisa
Bence çoğu zaman gerekli değil, hatta bazen ön sevismemiz daha heyecanlı olabiliyor
81 Yorumla- +1 yıl
Bir kadın. Mi söylüyor bunu ahyret.. acimiyormu yaa
+1 yılÇocuğum bunu daha öğrenemediniz mi? Bu site buna hizmet ediyor kaç yıldır.
80 Yorumla
+1 yılYa tabikide yoksa çok acılı bir seks olur kızlar için
82 Yorumla- +1 yıl
@vvurucuuu 😂😂 zevk ağır basıyo
Cinsel Yaşam konusunda 418 cevap paylaştı. tabiki gerekli ama yerine gore degısır. eger dısarda fanetzı yapacaksanız on sevısmeye gerek yok pek ama evde arabada vs ıse tabıkı on sevısme olmalıdır. on sevısme olursa bıraz ıslanır yaglanır kayganlasır daha kolay gırer
30 YorumlaIlişki içeri bakım selam verip cikayim değildir.😂 Oturacaksın güzel bir muhabbet edeceksin ev ahalisini güzel bir inceleyeceksin. Yiyip içeceksin ondan sonra içeri girip sonra vedalaşıp gözü yaşlı bir şekilde çıkarsın.😂😂
20 Yorumla
+1 yılGerekli mi diye sorulması bile komedi 😄 sevişmeden ilişki mi olur 😂
70 Yorumla
+1 yılGenel de tercih ediyoruz sevgilimle ama bazen tercih dışı olabilir. Kesin gerekli diyemem sanırım
70 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim için gerekli değil. Ben öyle ani birleşmeleri seviyorum. Çok nadir olabilir.
123 Yorumla- +1 yıl
İşte aradığım kadın :)
- +1 yıl
Buda bir fantezi sonuçta
Cevap sahibi+1 yılBu kadar beğeniden anlıyorum ki erkekler de bu kafada. Bazen ben de erkek olduğumu düşünüyorum sekse düşkünlük konusunda 😅 umarım benim gibi sevgilileriniz olur beyler.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBana sevişmek olsuuun, ilişkiye girmesemde olur. O derece çok seviyorum sevişmeyi..
133 Yorumla- +1 yıl
Bende severim yazsana🤭
Gizli Üye(25-29)+1 yılKesinlikle şart hem daha çabuk ıslanıyor insan ve daha uzun sürüyor sexs on sevişme olunca
114 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEvli biri olarak tecrübeli sayılırım
- +1 yıl
Peki uzun surerse insani sogutmaz mu
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖn sevişmesiz cinsel ilişkiye ilişki demem uzunca olmalı önemli..
101 Yorumla- +1 yıl
Ortalama bir süresi var mı sence
+1 yılMesela güzel bir tavuk sote yapmadan önce tavukları marineleyip dolapta bekletirim. Direkt çiğ sos haliyle aceleyle pişirmek yerine içine işleyen daha lezzetli bir lezzete ulaşması için. Bilmem anlatabildim mi 😘
10 Yorumla
+1 yılkesinlikle gerekli hayvandan da bir farkı olsun insanların
61 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSizi bilmem ama benim için gerekli. Ön sevişme yapmayan erkek gözümden düşer. dfg
91 YorumlaBazen gerekmez, mesela sevgilinle dışarıdasın, tahrik oldun, alışveriş vs, eve zor attın kendini, zaten ıslak ve dik.. Kapı arkasında bir birleşme çok zevkli oluyor, bunun haricinde ön sevişme olmalı.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGerekli tabi önce kızı azdıracan ki ıslansın, erkekte azmalı ki kalksın dalgası sonra biraz da uzatıcaksın ki iyice özlesinler sabırsızlansınlar ne kadar sabredersen girmeden, o kadar ateşli olur ilişki ;)
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Sexin ana teması insanlarda hayvanlara göre on sevismedir. On sevişme ne kadar uzun ve fantezili olursa ilişki o kadar doyurucu olur ve orgazm doyumsuz yaşanır.
10 YorumlaKesinlikle şart. Kadına nasıl dokunacağını bilirsen herşeyini daha güzel olacağını anlarsın. Oldu-bitti takılanlara acıyorum beraber oldukları kadınlara değer vermiyorlar ama kadınlarda halinden memnun :)
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence olmasa da olur. Sevgilime giderken yolda onu düşünmekten zaten baya azmış olurum görünce dayanamam direk...
63 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHatta bence ön sevişme şart, olmazsa olmaz diyenler hiç ilişkiye girmemiş
- +1 yıl
Devamını da getir bari
- +1 yıl
Harikasin
Gizli Üye(25-29)+1 yılGerekli ama çirkin buldukları bir kızla ön sevişme yaşamazlar bence
826 Yorumla- +1 yıl
Ne olursa olsun yapılmalı
Cevap sahibi+1 yıl@Furkan_Efee yapmazsnz siz tiksinirsinz
- +1 yıl
Hiç tıksinmedim
Cevap sahibi+1 yıl@Furkan_Efee yalan söyleme
- +1 yıl
Bunun için neden söylim ki
Cevap sahibi+1 yıl@Furkan_Efee yalan söylediğin belli çünkü baksana 8 tane erkek beğenmiş
- +1 yıl
Bence çirkin kızın şevişmesi daha iyi
Cevap sahibi+1 yıl@Furkan_Efee neden daha iyi
- +1 yıl
O tercübede bende kalsın
Cevap sahibi+1 yılO anlamda Sormadim yani daha mi cok mutluluk veriyor o anlamda
- +1 yıl
Genel olarak söylemiştim herşeyi ile bende kalsın
Cevap sahibi+1 yıl@Furkan_Efee peki siz de kalsj ancak ben çoğu erkeğin seveceğini düşünmüyorum ve hala tiksineceklerini düşünüyorum bu sekiz beğeni de bunu açıklıyor zaten
- +1 yıl
O 8 kişi kaç defa çirkin kız ile birlikte olmuş acaba
Cevap sahibi+1 yıl@Furkan_Efee bilemiyorum valla benden uzak dursunlar yeter zaten
- +1 yıl
Neden uzak
Cevap sahibi+1 yıl@Furkan_Efee bir düşün bakalım sence neden uzak dursunlar?
- +1 yıl
Portakalın kabuğu ezik olabilir ama içi enfestir
Cevap sahibi+1 yıl@Furkan_Efee bak bilerek yanlış anlıyorsun heralde bak yorummda diyor ki. Çirkin kızla sevişmezler ve bunu beğeniyorlar. Yani ön sevişme yapmam diyorlar e haliyle ben de bunlar benden uzak dursun diyorum çünkü ben de hak ediyorum ön sevişmeyi benim de bir duygularım var demi sen ise yanlış anlayıp sanki ben onlara karşı ön yargıli ve kötü bir şey demişim gibi cevap düşünüyorsun rica ediyorum düzgün anla
- +1 yıl
Bende diyorum ki çirkin güzel ayırt etmem ön sevişme yaparım ki yaptım da. Çok güzeli ilede yaptım arasında fark yok denilecek kadar az. Senin de dediğin gibi sende hak ediyorusn
Cevap sahibi+1 yıl@Furkan_Efee evet demi ben de hak ediyorum tabiki de o yüzden bana o erkekler uzak dursun dediğimde neden diye sorma anladın mı şimdi neden uzak dursunlar dediğimi
- +1 yıl
Ben seni en başından anladım da aramızda bazı sütüşmelerden bunu far edemekdik diyelim. De kendini neden çirkin buluyorsun yani her kadın güzel dir
Cevap sahibi+1 yıl@Furkan_Efee konuyla ne alaka şimdi bu
- +1 yıl
Merak ettim sormak istedim özel değilse tabi
- +1 yıl
Yanlış birşey mi sordum
Cevap sahibi+1 yıl@Furkan_Efee hayır ama. konuyla alakasi yoktu bence
- +1 yıl
Haklısın
Gizli Üye(36-45)+1 yılErkekler hep önsevişmesiz olmaz derler ama yatakta direk dalarlar oldu bitti
95 Yorumla- +1 yıl
Ön sevişmeyi uzun tutmak lazım seksten zevk almak için. Ne kadar uzun o kadar. zek demektir.
- +1 yıl
Severim önden sevişmeyi 🤭
- +1 yıl
Hahaha kötü tecrübe ler ahh ahh
- +1 yıl
O senin şansızlığın
- +1 yıl
Sen yanlış kişilere denk gelmişsin
+1 yılSevişme olmadan ilişkiye girmek yaz gelmeden denize girmek gibidir. Gerekli.
40 Yorumlaya tartışılmaz bile ön svişmesiz seks seks değildir. insan kadınını erkeğini ön sevişme ile hisseder.
20 Yorumla
+1 yılBence gerekli güzel bir ön sevişme yaparak birbirinin üzerini çıkarma sonra ateşin altını yavaş yavaş açmalı
20 Yorumla
+1 yılbiz hayvanmıyızki direk olaya girelim. tabiki ön sevişmesiz olmaz , uzun ve fantazili bir ön sevişme :)
20 Yorumla
+1 yılÖn sevişme her ilişki öncesi gerekli. Ten ler birbirine hazırlanmalı, iki beden tek ruh olunmalı. Klistrolu hazza ulaşma seviyesinde ıslandıkdan sonra birleşilmeli.
00 Yorumla
+1 yılÖnsevişme kesinlikle olmalı kadının dudaklarından başlayıp Vajinasına doğru dudaklar ile yolculuk yaptıktan sonra iyice ıslaksa hedefi vurmak kolay olur..
00 YorumlaSoyunmadan seks olurmu? Ön sevismesiz de olmaz onun gibi dusun yalamadan oksamadan opmeden islatmadan olmaz olamaz olmayacak
10 Yorumla
+1 yılçok arzulayıp çok azdıysan ön sevişmeye çok vakit ayıramadan direkt ilişki başlayabilir. ama henüz yolun başındaysan tahrik etmeye ve edilmeye ihtiyacın varsa. çılgın bir ön sevişmenin tadına doyum olmaz.
20 YorumlaŞaka mı bu? Tabiki gerekli. Öteki türlü acı cekersin.
30 Yorumla
+1 yılPas tutmuş kilidi paslı anahtar açmaz. Önce nemlendirmek gerek 🤪.
30 Yorumla
+1 yılÖn sevişme zevkin artmasına neden olur ve kadını birleşmeye hazırlar bu nedenle olması gerektiğini düşünüyorum
40 YorumlaBence gerekli. Ön sevişme olmadan tadı eksik kalır.
20 Yorumla
+1 yılTabiki gerekli tutkulu yoğun bir onsevismeden sonraki birleşme güzel .. çok nadir aniden birleşmeler de keyifli olabiliyor
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılBence gerekli kadının ıslanması lazım yoksa canı yanar
20 Yorumla Ön sevişme bence en önemlisi
1-Ön sevişme
2-Oral oral seks
3- Kucakta arabada, koltukta vs.00 YorumlaTemel atmadan bina yapılmaz, önce sağlam bir temel atacaksın ki uzun süre sarsıntılara dayanabilmeli 😊😊😊
00 Yorumla
+1 yılBence gerekli ama hemen olsun bitsin derdindeyse iki tarafta hemen sevisme olmadan olabilir neden olmasın
00 Yorumla
+1 yılYeri ve zamanına göre veya o anki ruh haline göre... Kimi tecavüz gibi olsun istiyor resmen ki bu tarz da iyi bence..
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılTam anlamıyla doyuma ulaşıp zevk almak heycanı yakalamak için şart ön şevişme kapının anahtarıdır yoksa kapıyı kırıp öyle girersi o kspıda laşka olur
00 Yorumla
+1 yılEvet gerekli istekli ateşli bir ön sevişme tat katar makarna sos olmadan yenir mi cinsel ilişki de de bu olmadan tadı olmaz
00 YorumlaTabiki yapılmalı ön hazırlık. Öküzün girdiği gibi girilmez narin acıtmadan olmalı
10 Yorumla
+1 yılTabi on sevişme çok önemli çamdır sulanmadan dikilmez a.. dir yalanmadan sklmez
10 Yorumla
+1 yılÖn sevişmesiz cinsel ilişkiyi parayla ilişkiye girenler yapar 😂
10 Yorumla
+1 yılÇok ekstrem bir durum. degilse. tabiki gerekli hatta kaliteli bir seks in %70 i önsevismedir
10 Yorumla
+1 yılÖn sevişme ne kadar uzun tutulursa o kadar zevk alınır. Kıvama getirmek çok önemli.
11 Yorumla- +1 yıl
Çok önemli
+1 yılhemde saatlerce öpmek okşamak yalamak yalanmak şart
10 Yorumla
+1 yılWay anasını sayın seyirciler herkes seks uzmanı kesilmiş.. 😎
10 Yorumla- Devamını Gör (212)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri