Öpüşme
Boyun emme
Yalama
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Ön sevişme şart olduğundan yapılmaz. Kadına dokunmak, sevmek, öpmek istersin. Her detayını, her güzelliğini, en özel noktasına kadar...
Ama!
Bazen de hiç hazırlamadan içine girmek istersin. O da ister. Hissedersin...
Tercih meselesi
Ön sevime kesinlikle çok önemli. Hem her iki bireyinde isteğini arttırır hemde iyi bir ön sevişme vajinanın daha çok ıslanmasını sağlar ve bu sayede kadınlar için penetrasyon daha acısız hale gelebilir.
Şart değildir ama önemli olduğu kesindir. Bazen olur ki sevişmeden direk seks yaparsın. O anki tat, arzu, şehvet onu gerektirir. Ama ön sevişme kişiler tam kıvama getirir diye düşünüyorum.
bence şart hem o anki gerginliği azaltıyor - ki bu ilk kez sevişeceksen kesinlikle olmasını tavsiye ettiğim bir şey- hem de doğru bir şekilde yapılırsa istek arttırıyor
Sana katılıyorum göğüs uçları hafif ısırılıp yalanması aynı şekilde dudaklara ve bacak arasına yapılması
Cevap
5Cevap
Ön sevişme önemli tabii ki. İki tarafında isteğinin artması için önceden bir şeyler yapmak lazım.
Seçenektekiler ön sevişmenin ön sevişmesi gibi.. Hafif kalıyor biraz
Kıyafetlerle erkeğin kucağında vakit geçirmek,
Oral seks
Masaj
Handjob
Footjob
Ben bunlara ön sevişme derim.
Masaj ön sevişme değil çok basit kalır
Basit yaparsan basit olur 😏
Herkese göre ön sevişme benim seçenek sunduklarım 😬
Tamam'da ben şıkların hepsini yapıyorum. ö yüzden cevap hepsi ön sevişme çok önemli ateşli ve şehvetli olur. ve daha sıcak seks oluşur
(DENENDİ) :D
öpüşme, okşama, yalama, sürtme hepsi olabilir.
Boyuna karşı koyan görmedim
Evet boyundan zevk alınıyor genellikle
Biliyosun işi 😂
tabii