Bazı erkekler eşleri ile yaptığı sekse duygu katmazlar. O zaman bu sadece cinsel tatmin olur. Ama işin içinde duygu da varsa ruhunu, benliğini de doyurursun. O zaman keyifli olur. Sanıyorum, eşin bu işe pek duygu katmıyor. Senin ruhunu okşamıyor. Bu da seni aç birakıyor. Umarım bu işi en kısa sürede çözümlersiniz
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Çok ciddi orgazm sorunu yaşıyorsun belli. Her bayanın isteği erkeğin en az 3 katıdır ve bu isteği mutlaka bastırması lazım. Bu istek seni bu düşüncelere yönlendiriyor. Bu sadece sende değil tüm bayanlarda var. Ancak bu şekilde orgamz olacağını düşünüyorsun😄😄 Ama Burda sorun eşinde olabileceği gibi sende de olabilir. Ama sana tavsiyem nedir dersen bence İlişkiye hazır olup kıvama gelmeden ilişkiye başladığı için içinde 20 dk kalsa bile orgamz olamazsın zaten. Ama sende de sorun var bence. Evlenmeden önce kolay orgamz olma alışkanlığı kazanmış olman lazım da mast ile. Bunun yapmadın herhalde Yani bilinçaltındaki cinselliğe karşı önyargılarından bahsediyorum. Bundan kurtulman lazım. Bu senin kendini kasmana yani rahat olamamana neden oluyor Ama çözümde var tabii Sorunun çevre ve toplum baskısından dolayı cinselliğe karşı önyargıların oluşmuş. BilinçAltın devamlı sana bunun yanlış bir şey olmadığını söylüyor. Buda ilişki sırasında kendini Kasmanı ve orgamz olamamanı sağlıyor. Bundan nasıl kurtulurum dersem kendi vucudunu tanıyarak ve kendi vucudundan zevk almasının öğrenerek olur. yani mast ile en az 20 dk yoğun orgamz olarak bunu sağlarsın. Bu şekilde bilinçaltına cinselliğin çol zevkli bir şey olduğunu ispat edeceksin, rahat olmayı ve orgamz olmayı öğreneceksin. Bunun için çok etkili mast Teknikeri var. Onları kullanmanı tavsiye ederim. Burdan 5 bayana bayaa bşr faydam oldu, bilgine😄😄😄
Gayet normal :) İnsanın yaratılışı buna el vermekte. İstediğin kadar aşık ol başkasını hayal edebilirsin. Swinger denilen evli çiftler çok fazla var. İlişkinizi renklendirebilirsiniz.
her insanın bir hayali olsa gerek bir zamanlar çok sevdiğim bir kız murat boz aşığıydı ben o kadar yakışıklı değildim belki ama gerçekten sevmiştim onu farkında değildi..
esin yetersizse ve sana o zevki yasatmiyorsa dusunmem normal disariya bakman normal bence cok bayan arkadasim bu yuzden esinden soguyup baskasiyla ihtiyacni karsiliyor