Herkese hakaret hem hayal ettiğin kişiye hem kendine hemde birlikte olduğun kişiye
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ben eşimin kankasını ve bazende baldızımı hayal ediyorum. Onların inlemesini hayal ediyorum o an muhteşem oluyor. Yanlış biliyorum ama bu bana çok zevk veriyor.
Saymadım bunu... Ama arkadaşını ve baldızımı. Çünkü arkadaşını bizim evde çok kez şort v. s ile gördüm. Baldızım ise bizde kaldığı sürece bir sürü frikik verdi. Çekici geliyor ikiside. Bu arada arkadaşı evli. Baldızım bekar.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Herkese hakaret hem hayal ettiğin kişiye hem kendine hemde birlikte olduğun kişiye
Ben eşimin kankasını ve bazende baldızımı hayal ediyorum. Onların inlemesini hayal ediyorum o an muhteşem oluyor. Yanlış biliyorum ama bu bana çok zevk veriyor.
İğrenmiyor musun kendinden?
Evet ama o an dayanamıyorum. Bir anda hayal ediyorum
En çok kimi arzuladın eşinle beraber olurken
Saymadım bunu...
Ama arkadaşını ve baldızımı. Çünkü arkadaşını bizim evde çok kez şort v. s ile gördüm. Baldızım ise bizde kaldığı sürece bir sürü frikik verdi. Çekici geliyor ikiside. Bu arada arkadaşı evli. Baldızım bekar.
Sen peki en çok kimi arzuladın
En büyük korkularımdan biri. Aşırı gurur kırıcı bir şey.
düşünen mi düşünmesine sebep olan eşmi sence suçludur
Suçlu suçsuz değil bir insan bunu neden yapar, hayal ettiği kişiye karşı ne düşünüyordur veya eşine karşı ne hissediyordur o an?
bunu düşünme sebebi senin sorduğun sorudan daha önemlidir demekki o hayale giremeyen başkasının hayaline muhtaç bırakan birisi var demektir
Cümlen biraz karışık ya
tatlım sevişen seviştiğinin dışında birisini düşüneceğine o kişi öyle bir sevişsinki hayalinde bile yer almayı başarsın
Hoş değil bence. Karşıdaki kişiyi değersiz hissettirir.
Hayal ettiği kişi için yorumun nedir?
Arzulanan kişi olmak her zaman güzeldir.
Hiç güzel birley değil başka birini hayal etmek ediyorsa bu yaptığı kişiyle cinsellik yaşamak istemiyor demektir sevmiyordur kim yapıyor bunu senmi
Hayal ettiği kişi içim yorumun nedir
Demekki onunla yaparken aldığı zevk tat daha çok
Dışa vurmasın da... Olay çıkarırım.
Yapan sensen?
Bunu yapmayı kendime yakıştıramam. Hiç aklıma bile gelmedi, gelmez.
Adam nasıl zevk alırsa ona göre hayal eder
Kesinlikle aldatmak
iğrenç bence.
Tuhaf
Üzücü v3 kırıcı.
Hayatın gerçeklerinden biri
fantezi