Merhaba ben 26 yaşında evli bir kadınım, bu aralar vücuduma olan özgüvensizliğimden ve bazı hormonal rahatsızlıklarım (PCOS)’dan dolayı eşimle cinsel ilişkiye girmeye uzak bakıyorum. Bu durumlar sıklaştığından beri sürekli gördüğüm kabuslar-rüyaların sıklığı arttı. Eşim ya göz göre göre aynı evde bir başkasıyla cinsel ilişki yaşıyor ya da ben izin veriyorum.. izin verdiğim zaman gizli gizli izliyor veya videoya çekiyorum. Ama her türlü bu kabuslarda/rüyalarda bile günün sonunda çok kötü hissediyorum. Benimle aynı şeyi yaşayan var mı ya da neden böyle rüyalar görüyorum sizce? Cinsel ilişki yaşamadığımız için kendi mi suçlu mu hissediyorum? Yorumlarınıza ihtiyacım var. Teşekkürler.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBilinçaltında ben bu adamla sık ilişkiye giremiyorum eskisi gibi ya gözü başkasına kayar ve başkasıyla rahatlarsa diye bir düşünce yattığı için normal yani böyle şeyler görmek
08 Yorumla
Soran+1 yılÖyle bir şey yapmayacağına %100 inansam bile mi? :( çok kötü ya, çok üzülüyorum kalkınca…
- +1 yıl
Ya şöyle akıl vermek gibi olmasın da eşinle ilişkiye giremiyorsan bile elinle boşalt ağızında boşalt ama bi şekilde tatmin et ki bunları düşünmesin beynin
Soran+1 yılHmmm peki bu tavsiyeni dikkate alacağım, hormonlardan dolayı cinsel isteksizlik var bende ama geçer diye umuyorum
- +1 yıl
Benim hanım da senin gibi 20 günde bir yapar anca bende zor durumda kalırım anlıyorum yani adamı ama en azından dediklerimi yap
Soran+1 yılEşin bir hormonlarına baktırsın onla alakalaı olabilir. Ne olur ne olmaz
- +1 yıl
Yok o ağzıyla diyor ben odunum diye hormonal bişey olduğunu düşünmüyorum daha geçen gece dantelli atletini giy içine de sütyen giyme böyle görmek istiyorum seni dedim ben bacım diyor bana yani içinde seksilik yok kadının
Soran+1 yılAy kıyamam sana anladım ama yine de baktırın hiç belli olmaz
- +1 yıl
Bana üzüldün dimi çünkü üzülecek halim var 🙈
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılİki gece önce gördüm. Hem de ben izin veriyordum. Ki o gece eşimle ilişkiye girmiştim. Sen eşinle birlikte olmadıkça beyninin sana oyunu bu. Neden kendine güvensizsin
016 Yorumla
Soran+1 yılYa berbat bir şey değil mi? Ben neden güvensizim çünkü pcos hastalığım yüzünden çok kilo aldım ve bu yğzden cinsel ilişki yaşarken rahat hissetmiyorum. Bazı hormonlarda cinsel isteksizlik yapabiliyor bozuk olunca. Prolaktin gibi..
Cevap sahibi+1 yılErkek için daha fena hem de emin ol. Eşimi öyle görmek. Bedeninden çekinip eşine karşı çekiniyosun. Peki eşin arzusunu belli etmiyor mu eskisi gibi. Çünkü bu iş çözülmezse rüyalar devam eder
Soran+1 yılOf gerçekten mi? Doğrudur erkekler için daha zor olabilir. Bende ağlayarak kalkıyorum. Aslında o çok istiyor zaten. Beni beğeniyor ve arzuluyor her gün. Sorum bende, o benim yüzümden yapamadığı için suçlu hissediyorum. Baksana o yüzden resmen izin veriyorum başka insanlarla yapsın diye rüyamda. O kadar özgüvensizimki videoya çekmeye çalışıyorum rüyamda çok kötü ya.
Cevap sahibi+1 yılPcos zordur. Hap kullanırken isteksizlik de tavsn yapar. Bi de senin özgğvensizliğin eklenince. Onun arzulu halleri. Onu öyle bırakmak. Bilinç altın dışarı çıkmış. İsteksizliğini zorla yenmen lazım. Gün içinde bugün kocanı düşün. Zorla tahrik olmaya çalış. İlişkiye girerken de karanlık olmasını iste eşinden. Saygı gösterecektir
Soran+1 yılDoğru söylüyorsun evet ilaçlarından yan etkisi çok. Öz güvenimi toparlamaya çalışıyorum. Gizli fantezi falan demişler, korkuyorum öyle olmasından.
Cevap sahibi+1 yılGizli fantezi şöyle olabilir. Kocanın senden nasıl zzevk aldığını biliyosun zaten. O zevki sen veremediğin için şu an, o zevk alışını merak ediyor ve özlüyor olabilir misin
Soran+1 yılBilmiyorum gerçekten olabilir, zekice bir yaklaşım bu
Cevap sahibi+1 yılÇok özel bi konu ama benim bilinçaltımda vardı başka erkekle olsa zevk alır mı düşüncesi. O açığa çıktı sanırım bende
Soran+1 yılEvet bende de vardı ama bu tamamen kendimize olan güvensizlikten, aslında onlar öyle düşünmüyorlar ve her şey bizim kafamızda. Eşinizle hiç konuştunuz mu bu konuyu?
Cevap sahibi+1 yılZevk alıyorum diyor ama ben ondan önce boşalırsam ya da o boşalsa bile inlemediğinde zevk almıyor zevk veremiyorum diye düşünüyorum. Rüyamda acayip zevk alıyodu
Cevap sahibi+1 yılEşin de ilişki sonraso ne kadar zevk aldığını sana söylemeli. Ben hep eşime söylerim o bana söylemex
Soran+1 yılHaklısınız evet söylüyor, ben de söylüyorum. Eşinizle bu konu hakkında açık bir şekilde konuşmalısınız bence aynı durumu yaşıyoruz sizinle. İçinize atmayın
Cevap sahibi+1 yılDoğru aslında söylemem lazım. Fikir alışverişi iyi oldu. Birbirini tanımayan insanlar sanki daha rahat çözüm buluyor. Sen de kendini ikna et onu arzulamaya çalış.
Soran+1 yılTeşekkürler aşarız bu problemleri bence de
Cevap sahibi+1 yılNasıldı bu geçen 3 günde. Onu arzulamaya kendini ikna edebildin mi
Cevap sahibi+1 yılAon durumlar nasıl
- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılİlişkinizde iletişim yok mu onunla konuşsan belki onun bu durumu bilip sana anlayış gösterip yanında olduğu hissini alsan daha mutlu olursun ve görmezsin
03 Yorumla
Soran+1 yılKonuşuyorum tabii ki bugün de kalkınca kabustan tekrar konuştum. Ben sizlerde de böyle bir sorun var mı veya bunun psikoloji nedir görüş almak için sormak istedim
- +1 yıl
Kendini belki eksik hissetme ya da sorunlu gördüğün için olabilir bende belki konuşmak dertleşmek bilgi paylaşımı yapmak senin içini rahat ettirebilir diye dedim
Soran+1 yılEvet haklısın öyle yapıyprum teşekkür ederim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
18Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBence sen soğuk baktığın için öyle kendini suçlu hissediyorsun rüyalarına giriyor çok abartmadan ısınmaya çalışsan biraz biraz denesen düzelirsin belki
110 Yorumla
Soran+1 yılDoğru diyorsun teşekkürler
- +1 yıl
Rica ederim geçmiş olsun gerçekten ileri derecelerde misin ki niye soğuyorsun
Soran+1 yılHormonal hastalığım yüzünden maalesef kilo aldım, kilo vermeden geçmiyor, çok sıkı diyet ve spor yapıyorum. Bu kilo her şeye sebep oluyor bende çünkü hep zayıftım hasta olunca alışamadım yeni kiloma hiç. Umarım iyileşince özgüven gelince tekrar düzeleceğim. Durum böyle şu an
Soran+1 yılİleri derece sayılmaz çok ama yan etkisi fazla polikistik over sendrom internetten araştırabilirsin
- +1 yıl
Kıyamam ki yaa 😞geçmiş olsunnn ama kendini olduğun gibi de sevebilirsin unutma kendin soğumayla kalmıyorsun eşini de soğutuyorsun ileride pişman olursun
Soran+1 yılTeşekkür ederim evet haklısın
- +1 yıl
Rica ederim 😊
- +1 yıl
Şu hastalık da herkes de mi olur anlamıyorum yaa 😞
Soran+1 yılEvet kadınlarrda o kadar yoğuun ki çok üzülüyorum kadınlara
- +1 yıl
Geçmiş olsunnn
- Cinsel Yaşam konusunda 344 cevap paylaştı.
+1 yılKadınlarda psikolojik travmalar ara ara meydana gelebilir hormonsal Aktivasyonlar ve dengesiz hareketler bolca bulunuyor Bu da normal bir şey belli zamanlarda olabilir saçma bir durum zaten
13 Yorumla
Soran+1 yılBöyle bir şey görmek için ne gibi bir travmam olabilir ki?
- +1 yıl
Aşırı stres yorgunluk bu durumun meydana gelmesine zemin hazırlıyor o yüzden belli aralıklarla kendini mutlu etmeye bak stresten uzak dur
Soran+1 yılTamam dikkat edeceğim haklısın, teşekkürler
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen uzak durduğun için kendini suçlu hissediyorsun bilinç altında sürekli bu var ve psikolojik olarak da aldatılma korkun var
14 Yorumla
Soran+1 yılVar belki de evet
Cevap sahibi+1 yılKonuşmak istermisin biraz neden böyle zor durumda kaldın son zamanlarda vs.
Soran+1 yılPcos hastalığım yüzünden kilo aldım, öz güvensiz hissediyorum ve sanırım ilaçların da yan etkisi var. O çok istiyor ama ben vücudumu göstermek istemiyorum mesela. Bunlaardan dolayı bu saçma rüyaları görüp kendimden şüphe ediyorum herhalde. Yoksa eşimi bir başkasıyla görme gibi bir fantezim olduğunu sanmıyorum. Çok kötü hissediyorum bu rüyalardan sonra ya. Bir de aşırı gerçekçi ağlicam gerçekten
Cevap sahibi+1 yılTa k ip edermisin beni
Gizli Üye(25-29)+1 yılDurumun özü şu sen yapmıyorsun eşin başkasına bakar kafasına giriyorsun o da rüyanda geliyo başına
10 YorumlaMuhtemelen kendini eşine karşı suçlu olarak görüyorsun ve bundam dolayı aldatılma korkun var
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet doğru
Soran+1 yılEvet beraber konuşrarak bunu düzelteceğiz teşekkür ederim
- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yıleşin seni aldatmıyor ama seni zihnen çok düşünüyor ve istekleri var ksrsilik vermen gerek
04 Yorumla
Soran+1 yılKendimi alıştırmaya çalışacağım
- +1 yıl
alışmak kabullenmek ve ezilmek olur qma baş kaldırmak ve söylemek devrim olur 🤷🏻♂️🤷🏻♂️
Soran+1 yılEn azından aramızda konuşabiliyoruz anlayışlı birisi benim hastalığım geçtikçe düzelecek diye umuyorum
- +1 yıl
bu düşünce zaman alır ve zaman şu an daha önemli rol oynuyor
Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Bir tür fanteziye dönmüş korkularin. Madem olacak böyle olsun düşüncesiyle..
02 Yorumla
Soran+1 yılOhaa hayır ya asla istemiyorum
Sorunun cevabı içinde saklı sakin ol biraz hastalığın neye engel bahseder misin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAbartıyor olabilir misin ne kadar kilo almış olabilirsin? Pcos olunca ne oluyor neredeyse her kadında bu sorun var çünkü
02 Yorumla
Soran+1 yıl15 kilo aldım bu hastalık yüzünden hafife almayın bir anda bu kadar kilo alan kadınlar hormonlarına baktırmalı
Soran+1 yılHormonlar düzgün çalışamadığı için insülin kırılmıyor ve kiloya sebep oluyor. Karında tuhaf şişlik ani kilolar vs muhakkak bakılmalı
+1 yılkocam benle olmayacak başkasıyla birlikte olacak korkusuyla bu kabusları yaşıyorsun
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet eşimle konuşunca rahatlıyorum tabii o korku olabilir
- +1 yıl
bunu konuşarak halleddebilirsiniz , içinizdekileri dökerek rahatlıyorsanız bu iyi bir şey ama paronayak seviyesine gelmemeli çünkü bi yerden sonra eşiniz de rahatsız olabilir sizin bu durumunuzdan
Soran+1 yılÇok haklısınız dikkat edeceğim
Fazla stres yaptığınız için
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet çok stresli haklısın
Gizli Üye(30-35)+1 yılBilinç altı olayı tamamem
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet tamamen….
Cevap sahibi+1 yılBazen oluyor öyle ruyalar değişik kişileri gören cok
- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılSende baskasiyla yapacaksin ozaman
00 Yorumla sen aslında bunu aşabilirisn ki
10 YorumlaGeçer
10 YorumlaSon yorumun gerçeklik payı yüksek
04 Yorumla
Soran+1 yılHangisini diyorsunuz
Soran+1 yılHe evet anladım, ben öyle yorumladım siz de öyle düşünüyorsanız yorum için teşekkürler
+1 yılBence içinde kalan bir fantezi
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır valla değil, ilk defa geliyor başıma ve çok üzüyor beni zevk almıyorum ama sağol yorumun için. Psikoloğa sorarım.
+1 yılSna not vernej isterdim
00 Yorumla
+1 yılfantezi olmasin o
010 Yorumla
Soran+1 yılHayır asla istemiyorum öyle bir şey…
- +1 yıl
Reelde evet istemezsin haklisin ama yukseldigin zaman hayal olarak demwk istedim bazıları öyle hayalle daha fazla yükseliyor çünkü
Soran+1 yılİlginç ama gerçekte istemem of umarım öyle bir şey değildir uyandığımda çok rahatsız ve üzgün hissettiyor çünkü
- +1 yıl
Bende ensest hikayeler okuyorum orada çok görüyorum bu tür yazılar ondan sordum
- +1 yıl
İstek oluyor mu
Soran+1 yılAnladım, yok öyle bozuk bir düşüncem yok normal çalışıyor beynim şükürler olsun
- +1 yıl
Cinsel istek ya da islanma
Soran+1 yılHayır çok üzgün kalkıyorum uyanınca ağlıyorum
- +1 yıl
O zaman rahat ol seninki fabtazi değil kıskançlık ve şüphe
- +1 yıl
Sen bu düşünceleri aklından silmen için kocani boş birakma oralle boşalt 3 4 günde bir
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Neden rüyamda bir başkasını eşimle cinsel ilişki yaşarken görüyorum?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat