Fantezi düşünmeden geçirilen bir gün var mıdır?

hiç falan değil arkadaşlar. yalan söylemenin anlamı yok. kadın da erkek de yaratılış gereği bunu arzular ve ister. yakışıklı bir adam ya da çekici bir kadın gördüğünde her insan onu arzular ve beyni bunu düşünmesi emrini verir. bilimsel açıklamayı geçtiğimize göre saat değilse bile her gün herkesin aklına en az 2 3 defa geliyordur sevişme isteği ya da hissiyatı
Yani
Durduk yere seks düşünen insanlar gerçekten var mı merak ediyorum. Biri olmalı, hani tutkuyla seversin arzularsın filan. Rabot musunuz nesiniz?
Çayını içtin mi sen? 😅 Durduk yere diyen mi var? Oyh
Çayımı az önce içtim :)) kim o talihsiz hatun la? Hergün aşık oluyorsunuz bir durun ya
İfo ne aşkı ne diyon sen.😅
Aşksız seks mi olur? Aşık değilsen neden oyh filan diyorsun da kafamı karıştırıyorsun sen
Yok yok bu gençlik çok bozulmuş ben gidip köpeklere mama dökeyim sj
Hahha seks konularından anlamam ben. Asdg Aşkı hiç tanımam.☹️
Ahah tabi hiç anlamazsın biliriz biz
🤔 Bişi oldu sitede sevindin mi?😅
Ne olduu? Haberim yok
Çok istediğin bir şeydi.😅
Aa neymiş ki merak ettim
Söylemem.😅
:/ merak etmiştim oysa ki
İyi de hiç mi tahrik olmazsın ya da aklına gelmez film, dizi vs nereye baksan hatırlatıcı var ve bir kere akla geldi mi zor çıkar.
@adrenalin64 bu biraz neye odaklı yaşandığına göre değişiyor sanırım. Gerçekten güçlü çekim hissettiğim ya da sevdiğim biri varsa o tür dürtüler ortaya çıkıyor ki onun da ilgisini görmem lazım. Yoksa filmler vslerden etkilenmem mümkün değil.
Sitededeki üyelerden istatistik yaparsak 18 saat :)
Kişiden kişiye değişir bu oran.
Cevap
29Cevap
Ortalama yarım saat civarı olur her iki cinsiyette de erkeklerin adı çıkmış, kızlar solladı. Ama şu var erkeklerin uyaranı hatırlatanı çok; tayt, kısa etek, tel çorap, açık göbek, açık omuz, düşük bel sonucu çatal görünmesi vs ve birde külotta sürtünme hele boxerse sürekli tahrik eder. Erkekler bazen 10 saat düşünebilir.
Birde cinsel açlık, istek bayanlar adet öncesi hün boyu düşünür.
Partneri ya da eşi varsa bir 3 saatini felan ayirir heralde.
Yani
Akla bir kere gelince yapacaksın eğer yapmazsan akıl onunla meşgul oluyor:D Arzuladığım biri varsa eğer yapacak bir şey yok sürekli düşünüyorum.
Aynen bütün mesele o zaten bir kere aklına gelsin gün botu çıkmıyor.
Güzel ve cesur yorum
Erkek için 4 saat düşünme 5 dakika uygulama
Kadın için 5 dakika düşünme 4 saat uygulama (Tabii dayanabilecek erkek nerdeee)
Hayatının merkezine seks i koymuş kişi her dakika onu dusunur
Gece uyurken oluyor bazen o kadar gün içinde düşünmem gereken başka şeyler var.
Biz çok düşünüyoruzda harbiden kadınlar günde kaç saat düşünüyor merak ediyorum bende 😊
Fantezi düşünülmeden geçirilen bir gün tabiki vardır. Ben özellikle yoğun provalar olduğunda gösteri günlerindeki telaslarda aklıma bile gelmiyor açıkçası
He sen prova yapıyon da dans ediyon tamam
Yani iş yoğunluğu etkiler.
Erkekler 18 20 saat kesin kadinlarda daha az bu bazende hiç 😏😏
Haklısın
Sabah uyanınca... akşam eve gelince... öğle iş arasında... süresi mi var bunun yaa... ben en iyisi yarın kronometre ile zaman tutayım...
Bu düşünce karşında ki insana bağlı, bazen sabahtan akşama kadar bazen akşam 8-12 Bu istek daha da yoğunlaşıyor 😁
Yani
Kadınlar değil de, erkeklerin günün tahminen 4-5 saatini seks düşünerek harcıyordur dersem yanlış bir tahminde bulunmuş olmam heralde. Ki belki de daha fazladır..
Bütün mesele o boşa gidiyor, cinsel açlık çekiyorlar toplum olarak herkes sorumlu ve uyaran çok ki tayt, kısa etek, tel çorap vs Kızlar erkekleri sollafı gerçi ama hala var.
Şu bölüme girip çıktığım her an aklıma geliyor demek ki 😂
Erkek çoktur ama bende bayanlarkmerak ediyorum bakalım yorumlar ne olacak
Kadınları bilmemde sabahları ben gayet istekli oluyorum
Partner yeni ise günde birkaç saat ama artık alışıldık eski partner ise 3.04 günde bir 🤪
3.04😊
Bence kaç dakika düşünmuyordur diye sormaliydin ;)
Çoğu erkek 7/28 düşünür ben ise saniye bile düşünmem
Tamamen vücut uyarıyor ve zihin de tetikliyor istek gelmez ise zaten beyne düşmez
Günde 3 4 saat ona gider
Benim libido dengesiz
Vardır gününün %50 sini bunu düşünerek geçiren
Erkek olarak ortalama 2 saat
Olmadiktan sonra dusunsek ne olur ki
Kadinlar daha cok dusunuyormus
ben en az 360 dakika mı
Ben haftada 3 4 kere düşünürüm
uyanık olduğum her dakika düşünüyorum :D
Her an her dakika düşünebilir
Uzun vakit 😂
Bilmem