Cinsel Yaşam Sizce bir erkek günde kaç kez seks düşünür? sweeetestss Takip Et Xper 5 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Sizce erkek günde kaç kez seks düşünür? Güncellemeler+1 yıl Abaza Güncellemeler+1 yıl Kadınlar mı daha istekli yoksa erkekler mi? Sizce bir erkek günde kaç kez seks düşünür? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. 3-4 kez düşünür 0 0 Yorumla
Uykucumaymunnn Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Bence bir kadının günde kaç kez seks düşündüğünü sormak ve öğrenmek daha ilginç olur😅 3 3 Yorumla SonDildarbesii +1 yıl günde kaç kez seks düşünüyorsun öğrenebilir miyim :D Yorumla Uykucumaymunnn +1 yıl @SonDildarbesii bilmem saymadım bazen aklımdan çıkmıyor bazen aklıma gelmiyor Yorumla SonDildarbesii +1 yıl aklından niye çıkmıyor Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Valla kadınlar daha istekli, kendimden biliyorum. 7 saat aralıksız yapmıştık, sen ne yiyip içiyorsun demişti ki onu derken bile onu yalıyordum B:)))) Adam bağımlım oldu resmen bu yüzden 2 5 Yorumla lonewolf_3406 +1 yıl Keşke bana gelsen de ben de bağımlın olsam... Yorumla Ohannesburgss +1 yıl Maşallah yaş da güzel Yorumla lonewolf_3406 +1 yıl 7 saat aralıksız yapmıştık kısmını tekrar okudum 😂😂 canım çekti vicdansız 😂😂 7 saatten sonra kaç gün yataktan çıkmadın 😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @lonewolf_3406 Valla ertesi günü gayet dinçtim. Yorumla lonewolf_3406 +1 yıl Sen ateş misin be kızım. Bayılırım bak böyle ateşli hatunlara Yorumla
Ohannesburgss Takip Et Xper 5 Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Erkeğin hayattaki dırumuna bağlı.. mesela ben iş yerindeyken maalesef aklıma bile getiremiyorum yoğunluktan 0 0 Yorumla
SülÇakır Takip Et Xper 7 Yaş: 51 , eic 91% +1 yıl Kafaya takılacak derecede sorunu ve o an için meşgul olduğu bir uğraşısı yoksa her iki cinsiyetin her an cinselliği düşündüğü kanaatindeyim. 0 0 Yorumla
SonDildarbesii Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl bir çok kez düşünebilir veya hiç düşünmeyebilir kadınlar deneyim yaşadıktan sonra daha çok isteklenir 0 0 Yorumla
hhangoverr Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Kaç kez olduğunu net bir şekilde söyleyemem ama tahmin ettiğinden çok daha fazla olduğuna emin olabilirsin 0 0 Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. Her zaman dusunebilir yeterki kendine ayiracagi ve konusacagi ortam olsun 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Bir insanın yaşı kaç olursa olsun mutlu anlarında düşünür.. sınır bu mutlu anlarla ilgilidir yani.. 0 0 Yorumla
hakankerem2020 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. 5 6 defa düşünür en az 0 0 Yorumla
KaanCarry Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 424 cevap paylaştı. Basit düşünüyorsunuz arkadaşlar 😂 0 0 Yorumla
çokneşelisiz Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Çok defa 3 1 Yorumla asiprens2905 +1 yıl Kadınların bizden daha çok düşündüğü kesin Yorumla
Uzaylİnsan Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 650 cevap paylaştı. her gün 0 0 Yorumla
ayna35 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 74% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. 5577 kez 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
3-4 kez düşünür
Bence bir kadının günde kaç kez seks düşündüğünü sormak ve öğrenmek daha ilginç olur😅
günde kaç kez seks düşünüyorsun öğrenebilir miyim :D
@SonDildarbesii bilmem saymadım bazen aklımdan çıkmıyor bazen aklıma gelmiyor
aklından niye çıkmıyor
Valla kadınlar daha istekli, kendimden biliyorum. 7 saat aralıksız yapmıştık, sen ne yiyip içiyorsun demişti ki onu derken bile onu yalıyordum B:)))) Adam bağımlım oldu resmen bu yüzden
Keşke bana gelsen de ben de bağımlın olsam...
Maşallah yaş da güzel
7 saat aralıksız yapmıştık kısmını tekrar okudum 😂😂 canım çekti vicdansız 😂😂 7 saatten sonra kaç gün yataktan çıkmadın 😂😂
@lonewolf_3406 Valla ertesi günü gayet dinçtim.
Sen ateş misin be kızım. Bayılırım bak böyle ateşli hatunlara
Erkeğin hayattaki dırumuna bağlı.. mesela ben iş yerindeyken maalesef aklıma bile getiremiyorum yoğunluktan
Kafaya takılacak derecede sorunu ve o an için meşgul olduğu bir uğraşısı yoksa her iki cinsiyetin her an cinselliği düşündüğü kanaatindeyim.
bir çok kez düşünebilir veya hiç düşünmeyebilir kadınlar deneyim yaşadıktan sonra daha çok isteklenir
Kaç kez olduğunu net bir şekilde söyleyemem ama tahmin ettiğinden çok daha fazla olduğuna emin olabilirsin
Her zaman dusunebilir yeterki kendine ayiracagi ve konusacagi ortam olsun
Bir insanın yaşı kaç olursa olsun mutlu anlarında düşünür.. sınır bu mutlu anlarla ilgilidir yani..
2000 defa, kadınlar daha istekli
5 6 defa düşünür en az
Kadınlar bizden çok düşünüyor
Her saniye dusunebilir
Hiç aklından çıkmaz ki
Basit düşünüyorsunuz arkadaşlar 😂
Çok düşünür ama bir bok yapamaz
168786457489716546578646146
3748493737 kez
Biz türkler abaza olduğumuz için 7/24
Benim gibi biri defalarca
Fotoma bakmani isterim hoşuna gider mi