Selam KS ahalisi! Cinsellik hayatımızda aktif olarak olmasa da aklımızın bir köşesinde hep var. Kimi daha çok düşünür, kimi daha az ama herkes bence günde en az bir kere bunu düşünüyor. Sizde durumlar nedir?

Selam KS ahalisi! Cinsellik hayatımızda aktif olarak olmasa da aklımızın bir köşesinde hep var. Kimi daha çok düşünür, kimi daha az ama herkes bence günde en az bir kere bunu düşünüyor. Sizde durumlar nedir?

Bu aralar hiç aklımdan çıkmıyor hormonlar için ilaç kullanıyorum zaten hep normalde suyla birlikte yutuyordum doktor bana bunun yanlış olduğunu söyledi dediki hani ilaçları dilinin altına al erit yutma bayağı bir süredir öyle yapıyorum yani yaklaşık iki haftadır ilaçları öyle kullanmaya başlayınca daha kötü bir etki etmeye başladı yani geçen gün zaten biraz yine istek yüzünden ağladım Bir şeyler izlemek artık kesmiyor ya da kendi kendimi tatmin etmeye çalışmak artık yetersiz
Kdkdkdkkd amin nidforrid🥴😂🥂
Ksksksks kahkaha attım🙈😂😂😂
Allah yardım etsin dedin ya skkskdk🙈🤣
😂😂😂😂
Cinsellik düşünmüyorum. Kafam çok dolu normalde, hayatım boyunca bu böyle oldu. Cinselliğe uzak bir insanım. Evliliğe sakladım bazı şeyleri çünkü. Öyle daha doğru buluyorum. İradeli bir insanım. Aşk, sevgi tutku var ama cinsellik zamanı geldiğinde yaşanabilecek şeyler bana kalırsa..
Hiç düşünmediğim bile oluyor tamamen ruh halime bağlı bir şey ama kendi kendime hallenecek değilim karşıma gerçekten arzulayacağım biri çıkarsa her gün her dakika bile düşünebilirim onu ama buna değecek biri yok.
Olur umarım.. 🙂
Düşünmüyorum.
Etkileşim ve partnerin varlığı önemli.
Yoksa bunlar, aklıma bile gelmez. Varsa 24 saat eve mahkûm ederim.
Cevap
15Cevap
Sürekli düşünüyorum
Hayatımda biri varken çokça düşündüğüm bir durum ama yalnızken önceliği başka şeylere veriyorum hayat şartları gibi
Reis hiç sorma kendimi uyarıyorum hep özelikle sabah saatlerinde çavuş hazır olda bekliyor resmen ya çok kötü bir şey bu 2 aydır tık yok.😂
Düşünmüyorum da ama günde bence 7/8 kere olmalı yapılmalı diye düşünüyorum. Ama erkekler de yetkin değil ya üf.
Musluk mu bu
Evde veya odamda tek başınaysam sürekli aklıma seks geliyor sevdiğim adamı arzuluyorum bazen aklıma bile gelmiyor yoğunluktan
Şarjör doluysa akıldan gitmez illa o şarjör bo şa la cakk
Kadın güzelse her gün, çirkinse zihnime bile gelmesin.
Hiçte hergün düşündüğüm bir şey değil. İşim gücüm var. Kafam tamamen onlarla dolu
cinselligi dusundugum zaman muhtemelen o gun seks yaparim haftada 3 veya 4 daha fazla olurda erkek arkadasim duman atiyor :)
Su kaynatmasın arada suyuna yağına bak
tamamdir :)
☺️☺️
3 yeterli bence abartıp halsiz kalmanın bir anlamı yok
Düşünmüyoruz efendim😄
Aklım çıkıyor o aklımdan çıkmıyor...
Asla düşünmem🫠
Haftada 2 defa falan
Günde 4-5 kere falan.
Manita ile her konuştuğumda.
Hiç aklıma gelmiyor ki
Aseksüelim 🤪🤪