Cinsel Yaşam Günde kaç kere aklınıza seks gelir? BanaAşiksinTatlim Takip Et Xper 6 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 Güncellemeler+1 yıl Siz ciddi misiniz? İşinize gucunuze nasil odaklaniyorsunuz o zaman? Günde kaç kere aklınıza seks gelir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. 1-2 falan 0 0 Yorumla
gökçe2334 Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 67% +1 yıl yapacak işim gücüm olmadığı için aklım fikrim sekste 2 1 Yorumla Spiker2721 +1 yıl Benimde öyle braz konuşalımmi memnun olursun Yorumla
etafile Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 604 cevap paylaştı. sekse düşkün olanların her boş vaktinde aklına gelir. uğraştığı bir iş yani meşguliyet olmadığı an akla ilk gelen seks tir 0 0 Yorumla
met96 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 473 cevap paylaştı. 1 kere gelir 24 saat sürer. Şaka şaka bazen hiç gelmiyor bazen 2-3 kez geliyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Sanah kalkınca başlıyor taki yatana kadar yatıncada ruyamda devam ediyorum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Yapılan araştırmalar erkeklerin 7 saniyede bir seks düşündüğünü gösteriyor 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Senin ne sıklıkta gelir aklına Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl O gün bulundduğum ortama göre değişiyor ama ortalama 10 defa geliyordur mutlaka. 0 0 Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. sayamiyorum o kadar cok ki 0 2 Yorumla BanaAşiksinTatlim +1 yıl Nasil peki kendini isine gucune veriyorsun? O kafar cok aklina geliyorsa Yorumla samedjackson +1 yıl erkeklerde iki kafa oldugu icin biri işimize bakarken digeri de kendi isine bakiyor 🤣🤣 kesin cozumu eve gidince hallediyorum diger turlu gun boyu kalkik dolasiyom Yorumla
özgür1022 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 92% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 908 cevap paylaştı. Her saat ama siz kızlar vermiyonuzkii mk 0 0 Yorumla
seyyar_tayyar Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl 1 kere geliyor. O da 24 saat sürüyor. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Hiç çıkmaz ki 3 4 Yorumla Spiker2721 +1 yıl Benimde aynen öyle braz konuşalım istersen Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Spiker2721 ne konuscaz Yorumla Spiker2721 +1 yıl Güzel şeyler 😊 bekliyorum yazckmsn Yorumla Spiker2721 +1 yıl Cvp vermedin ama bekliyorum ben Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Aklımdan çıkmıyor ki Nalet olsun. 0 2 Yorumla BanaAşiksinTatlim +1 yıl Nasil işine odaklanabiliyorsun peki? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Odaklanamıyorum o yüzden etrafımda çok kadın var. Bigün saldırıcam diye çok korkuyorum. Yorumla
oSman_290999 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Bir sınırı yok her dakka aklımda hiç çıkmıyor 😏 0 0 Yorumla
Emir8 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 77% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. 1-2 kere 0 0 Yorumla
Alonza97 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. 40 kere filan 0 0 Yorumla
alperdemir1995 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. sürekli 0 0 Yorumla
varus55 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 38% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. aklimdan cikmiyor 0 0 Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Bir milyon 0 0 Yorumla
Kmldr Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Her saniye 0 0 Yorumla
TayyarRA Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. 1 ya da 2 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
1-2 falan
yapacak işim gücüm olmadığı için aklım fikrim sekste
Benimde öyle braz konuşalımmi memnun olursun
sekse düşkün olanların her boş vaktinde aklına gelir. uğraştığı bir iş yani meşguliyet olmadığı an akla ilk gelen seks tir
1 kere gelir 24 saat sürer. Şaka şaka bazen hiç gelmiyor bazen 2-3 kez geliyor
Sanah kalkınca başlıyor taki yatana kadar yatıncada ruyamda devam ediyorum
Yapılan araştırmalar erkeklerin 7 saniyede bir seks düşündüğünü gösteriyor
Senin ne sıklıkta gelir aklına
O gün bulundduğum ortama göre değişiyor ama ortalama 10 defa geliyordur mutlaka.
sayamiyorum o kadar cok ki
Nasil peki kendini isine gucune veriyorsun? O kafar cok aklina geliyorsa
erkeklerde iki kafa oldugu icin biri işimize bakarken digeri de kendi isine bakiyor 🤣🤣 kesin cozumu eve gidince hallediyorum diger turlu gun boyu kalkik dolasiyom
Her saat ama siz kızlar vermiyonuzkii mk
İşler dışında
1 kere geliyor. O da 24 saat sürüyor.
Hiç çıkmaz ki
Benimde aynen öyle braz konuşalım istersen
@Spiker2721 ne konuscaz
Güzel şeyler 😊 bekliyorum yazckmsn
Cvp vermedin ama bekliyorum ben
Aklımdan çıkmıyor ki Nalet olsun.
Nasil işine odaklanabiliyorsun peki?
Odaklanamıyorum o yüzden etrafımda çok kadın var. Bigün saldırıcam diye çok korkuyorum.
Aklımdan çıkmıyor ki aldçvşşv
her saat
Bir sınırı yok her dakka aklımda hiç çıkmıyor 😏
1-2 kere
40 kere filan
sürekli
Bana çok geliyor
aklimdan cikmiyor
Bir milyon
Hiç gelmez
Tamam kaçtım
Her saniye