Benim bugün 3 kere geldi. Offf seks yapmak sağlığa bu kadar sağlıklıyken neden toplumumuz bu konuda bu kadar tabuları olan ve bastırılmış olmak zorunda ki?
Buradan tanışmıştık, 1 hafta filan baya konuştuk karşılıklı güven be saygı olması çok önemli çünkü ben başka şehre gitmiştim arabayla. Yaş, boy kilo ve önemli arada ufak da bi çekim olması lazım, ben ciddi bir şey aramıyorum mesela vsvs her şeyin konuşulması lazım
Mesela sevgilim olduğunu hayal ettim telefonda konuşuyoruz ses beni çok tahrik ediyor mesela beni azdiracak bişey söylüyor ben de onu evime çağırıyorum ve beni yalıyor önce dilini şeyimin ta köküne kadar sokuyor sonra beni duvardan vura vura...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
bir kaç kez geliyor
Dinden dolayı olmasın gadası
Yemişim toplumu. O cahil hayvan sürüsüne göre yaşarsan hiç bir zaman mutlu olamazsın.
Y4rak yetmezliğinden öldürecek bu toplum beni
O zaman sen de sallama o malları. En kötü kendine gizli bir partner bul.
Bekaret sıkıntısı varsa neden birini bulup yalattırmıyorsun? Daha önce böyle bir şey yaşadım gayet keyifliydi
Gel bana da yaşat o zaman
Buradan tanışmıştık, 1 hafta filan baya konuştuk karşılıklı güven be saygı olması çok önemli çünkü ben başka şehre gitmiştim arabayla. Yaş, boy kilo ve önemli arada ufak da bi çekim olması lazım, ben ciddi bir şey aramıyorum mesela vsvs her şeyin konuşulması lazım
Eğer ciddi isen konuşalım tanışalım
sanırım ciddi değilmişsin, yalatmak istemedin :D Canın sağ olsun canısı
Abazan arkadaşlar toplanıp sana bu konuda destek olurlar sen canını sıkma 🤣
isteyen istediği an isteiğiyle yapabilmeli bence demi
Yani gelmediği anları hesaplamak daha az vakit alırdı sanırım :D
2 3 kere geliyo bazen tutuyom kendi bazen Mastürbasyon yaparak geçiştiriyom bi sevgili şart yakın zmanda 😅
Sende mi mastürbasyon ile geçiştiriyosun yoksa sevgilin var mı
Ne zaman aklım boş kalsa bir tek şey aklımdan çıkmıyor
Sabah akşam yapıyorum, o yüzden gün içinde nadir aklıma geliyor
3-4 kere falan. Pekala geldiğinde kadınlar ne hissediyor, nasıl bir duygu yani?
Islanıyorum şu anda da olduğu gibi şimdi tuvaletteyim hâlâ zevk suları akıyor bi bitemedi 😩
Islandığında o kadar akacak gibi oluyor mu kadınlarda?
Evet
Aklına nasıl bir şey geldiğinde o kadar ıslanıyorsun? Yani hassasiyetin ne cinsellikte?
Mesela sevgilim olduğunu hayal ettim telefonda konuşuyoruz ses beni çok tahrik ediyor mesela beni azdiracak bişey söylüyor ben de onu evime çağırıyorum ve beni yalıyor önce dilini şeyimin ta köküne kadar sokuyor sonra beni duvardan vura vura...
Yazma burdan yazmaaaaa. Hem beni de yükseltiyorsun hem de silecekler sorunu:) Açılsam da mesaj atar mısın?
huuu
Şaka maka iki litreye yakın boşaldım bu beni birkaç saat idare eder jdsjd
Abart asşldmasds
Ne yaptık açılayım mııı?
bir kaç kere yapınca bağımlılık oluyor şimdi bırakmak zor oluyor bu illeti
Hadi yapalım o zmn
Kaşınıyosun sen
tamamen tedavi amaçlı :D
Cevabını da yazmışsın
Ya benim aklima seks degil de, fanteziler cok geliyo, acayip heyecanlaniyorum
Aklımdan hiç çıkmıyor ki
pekı sevgılın var mı?