inanır mısınız yataktan cıkmadım üstte çalışmaktan derman kalmadı artık sen üste cık biraz dedim. siz kızlar da herseyi erkeklerden bekliyorsunuz biraz da siz çalışın ama altta yatmakla olmuyor. bu kadar uzun süre bosalmamam normal mi? iyi birsey mi?
Cevabın nedir?
Cinsel Yaşam konusunda 672 cevap paylaştı. En nefret ettiğim kabak tadı verir terler zorlanır tamamen boşalma odaklıdır çünkü birseylerin ters gittiğinin farkındadır
01 Yorumla
Soran+1 yılbosalma odaklı degildim. sadece bunun normal olup olmadıgını merak ettim.
Gizli Üye(36-45)+1 yılşundan eminimki ilk posta 4 dakika ikinci postan 2 dakika sürmüştür, iddaya girerim :D
12 Yorumla
Soran+1 yıldenemesi bedava ben kendime güveniyorum sen de güveniyorsan hodri meydan buyur gel ;)
Gizli Üye(36-45)+1 yılnormalde 5dk mastla boşalan adamım. ilk sekste 30 dk sürmüşdü demekki normal...
01 Yorumla
Soran+1 yılbenim mastım 20-25 dk sürüyor normal öyleyse.
+1 yılÇokta bana inandırıcı gelmedi.
İlki iki dakika bile sürmez00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
7Cevap
Abi 1 kereseks yaptın hemen siz kızlar böylesiniz herşeyi bizddn bekliypsunuz genellemesine mi girdin hahahaha
01 Yorumla
Soran+1 yılben ilkindekini yazmıstım ama 1 kere yaptıgımı söylemedim :)
Ilk defada erken bosalma olur genelde. iyi durumdasin dert etme. o kizida degisdir. olmamış.
01 Yorumla
Soran+1 yılolmadıgını farkettim zaten o yüzden ayrıldım. ten uyumumuzun olacagı sanşlı kişi belki sensindir ne dersin ;)
daha dakka gol bir 1 kere seks yaptin noldu hemen siz kizlar herseyi erkeklerden bekliyorsunuz bilmem. ne 😂 oyle motorlar varki omu seni bipiyor senmi onu belli degil onlara denk gelene kadar sabret
20 Yorumla
+1 yılİlk defa oldugu için normal ilki her zaman böyle olur
00 YorumlaGeç boşalma var iyi bişey değil bu :)
01 Yorumla
Soran+1 yılsorma halim kalmadı seksin sonunda pompala pompala yoruldum :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlklerde hemen boşalmaz mı erkek yaa
01 Yorumla
Soran+1 yılben bosalamadım hemen.
Kız kimdi peki
02 Yorumla
Soran+1 yılne yapcan nasıl bir soru bu?
Gizli Üye(25-29)+1 yılPişman misin
04 Yorumla
Soran+1 yılne için?
Cevap sahibi+1 yılSeks yaptigin için
Soran+1 yılyoo dogal bir ihtiyac neden pişman olayım ki. defalarca daha yaparım. sen pişman mı olurdun yapsaydın. ya da yaptıysan pişman mısın?
Cevap sahibi+1 yılBakirim kardeşim ne kadar ihtiyaç olsada Allah korkusu var bende o yüzden sordum kendin tercihin
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılyalannn
116 Yorumla
Soran+1 yılinanmıyorsan getir bir hatun geç karsıya izle denemesi bedava ;) :)
- +1 yıl
sen varsin isde hatun bul video at izleyekk
Soran+1 yılya hem erken bosalıyorsun hem de abaza 31cisin bu neyin kafası kaybol.
Soran+1 yılben kendi hatunumu millete yayınlamam o senin gibi boynuzluların işi.
- +1 yıl
tm ben erken bosalimda sen dunden kalmisin bide gizlisin sen ergenmisin cocukmuu
- +1 yıl
zaten hep oyl derler gizlisin ama sen yoksa bayanmisin lezmisin gay misin dogru soyler
Soran+1 yılgay adam hatun s. ker mi neyin kafasındasın sen cidden. sen evliysen karın üzerinde göstereyim sana ne kadar gec bosaldıgımı.
- +1 yıl
yok ben bekarim ama senin bacin varsa ben koklum senin yaninda istersen sende 31 cek kendini azdir 😁😁😁
Soran+1 yılsenin pipin kalkmıyor gelmişsin milletin kızına sarkıyorsun abaza sie. sen önce ötmeyen kuşunu öttür gay.
- +1 yıl
haha pipim seni zevkden doruklara cikaracak kadar islevlidir domal don nasil kokluyom sana hhaaha bide kan gelirse sende adet olmussunn😁😁
Soran+1 yılişte mesele şu ki ben sapına kadar erkegim senin gibi gay degilim milletin önünde domalıp kendimi becertmiyorum senin gibi. hadi yl al şimdi ibine.
- +1 yıl
erkek olsan sen gizli olmassin ama senden suphem var gel oglum yapimm
- +1 yıl
hahaha belli zaten gizli olmasan bu sorulari soramassin bakarim suratina nasil giderin var mı diyee
Soran+1 yıllan olm senin icrattın yok gelmişsin burda klavyede kendini tatmin ediyorsun hadi git elinle oyna sen 31ci
- +1 yıl
hahaha sen ergensin ya da boyle yorumlarda kendini tatmin ediyorsun sonra 31 cekiyon seni seni sanada abazalik yaksiir bir rolde oynaa yildiz olursunn ,
Soran+1 yılya 36 yasında görünüyorsun ama 15 yasındaki ergenden betersin yüzsüzlügün bu kadarı yemedigin laf kalmadı hala yılışık yavsaklar gibi yorum yapıyorsun utanma da yok ya sende arsızlıgı ele almıssın hadi defol.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > İlk defa seks yaptım ve ilk posta 40-45 dk sonraki posta ise nerdeyse 2 saat sürdü derman kalmadı normal midir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat