Cinsel Yaşam Cinsel ilişkinin 1.30 saat sürmesi normal mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Cinsel ilişkinin 1.30 saat sürmesi normal mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Cengizay82 Takip Et Xper 5 Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Napiyorsunuz olimpik oyunlara mi hazirlaniyorsunuz :) antrenman süreleri bile o kadar değil 1.30 saat seks mi olur 🤣🤣 0 0 Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. Uzun olsa sorun kısa olsa sorun ya biz sizi ne zamn ne şekilde doyuracak bilmiyom ki 0 0 Yorumla
silhoutte Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 75% +1 yıl Ön sevişme ile tek bir birleşme ise gayet iyi, iki birleşme olsa da iyi. 0 0 Yorumla
Γιατί Takip Et Xper 6 Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl 1.5 saatin sana nasıl goreceli bir zaman aralığı yarattığı mühim. 0 0 Yorumla
muhendisbey010101 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 911 cevap paylaştı. yanı standart ustu ama bence cok iyi bir süre 0 0 Yorumla
Kamasutraaa Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 407 cevap paylaştı. Cinsel birliktelik mi sadcee yoksa on sevişme falan dahil mi 0 0 Yorumla
softpowerr Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı. Kadın için hiç iyi değil. Kuruluk oluşmuyor mu 0 0 Yorumla
Seinjerlin Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Pek normal değil. Taş çatlasa 1 saat belki sürmeli. Normali 30-40 dk.. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl o nasil bir motormus oyle laa, gercekten 1 bucuk saatte bitiren neymis artik o saatten sonra hic olmamasi lazim bence kfdskfd 0 0 Yorumla
bilenbay Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Kısa bile benim sadece ön sevişme o kadar 0 0 Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı. Zevk aldiysan sorun yok 0 0 Yorumla
builder Takip Et Master Yaş: 58 , eic 74% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. normal. en az 45 dk olmalıdaha azı anormaldir 0 0 Yorumla
İnatçıbirkoç Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 91% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 800 cevap paylaştı. Değil bence adamda sorun geç boşalıyor 0 0 Yorumla
HerkeseAcilyardim1 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 95% +1 yıl Benim 3 4 5 Saat sürüyor #TantraTekniğiSayesinde 0 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. harika. Fazla ama ben o kadar asla yapamam. 0 0 Yorumla
Peri111 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Ne bileyim 1 1 Yorumla xizmirlidostx +1 yıl 🤣🤣🤣 Yorumla
Luna44 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Cok da guzel 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Yooq 0 0 Yorumla
Metamortan Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 34% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 359 cevap paylaştı. İlaçlı bence 0 0 Yorumla
ucankazmorton Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 35% +1 yıl Ilac almis 0 2 Yorumla ucankazmorton +1 yıl Haa on sevisme oral filan belki ama sirf sekse ilac almadiysa baska olmqz Yorumla ucankazmorton +1 yıl Oyle bir durumda vajina kurur zaten aci vwrir Yorumla
xizmirlidostx Takip Et Bilge Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 419 cevap paylaştı. Normal tabikide 0 0 Yorumla
styxworld Takip Et Master Yaş: 53 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Toplam olarak dogru 0 0 Yorumla
Dante0208 Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Ohaaa tek sefer mi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
Napiyorsunuz olimpik oyunlara mi hazirlaniyorsunuz :) antrenman süreleri bile o kadar değil 1.30 saat seks mi olur 🤣🤣
Uzun olsa sorun kısa olsa sorun ya biz sizi ne zamn ne şekilde doyuracak bilmiyom ki
Ön sevişme ile tek bir birleşme ise gayet iyi, iki birleşme olsa da iyi.
1.5 saatin sana nasıl goreceli bir zaman aralığı yarattığı mühim.
yanı standart ustu ama bence cok iyi bir süre
Cinsel birliktelik mi sadcee yoksa on sevişme falan dahil mi
Kadın için hiç iyi değil. Kuruluk oluşmuyor mu
Pek normal değil. Taş çatlasa 1 saat belki sürmeli. Normali 30-40 dk..
o nasil bir motormus oyle laa, gercekten 1 bucuk saatte bitiren neymis artik o saatten sonra hic olmamasi lazim bence kfdskfd
Kısa bile benim sadece ön sevişme o kadar
Zevk aldiysan sorun yok
Zevk aldıysan normaldir.
Tek seferi buysa uzun
normal. en az 45 dk olmalı
daha azı anormaldir
Pancar motoru gibi yarrock varmış
Değil bence adamda sorun geç boşalıyor
Benim 3 4 5 Saat sürüyor #TantraTekniğiSayesinde
Normal daha ne istiyorsun
Normal 1saatii sevişmeyle geçmiştir zaten
harika. Fazla ama ben o kadar asla yapamam.
Ne bileyim
🤣🤣🤣
Cok da guzel
Ön sevişmeyle birlikteyse normal
Evet iyi
Yooq
İlaçlı bence
Umarım bir gün ya
Bir buçuk saat ilişki sürmez.
Normal
Normal kuzum
Ilac almis