- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılGaliba soruyu dalga geçme amaçlı sormuşsun çünkü cinsel ilişki 2 dakika sürmesi uzun değildir tam tersine çok kısa neden bu kadar erkenden boşalıyor onu bulmak lazım önce şöyle kesin bir yöntem önerebilirim erkek arkadaşına söyle ya da sen git marketten al bunu hangi marka olduğu fark etmez ama markanın en kalın olan prezervatifini satın alınca kullanın böylece sinir uçlarının belli bir kısmı devredışı bırakmış olur ve daha geç boşalır.
#reda01 Yorumla
Soran+1 yıl20 yazacaktım yanlışlıkla 2 yazmışım. Güncelledim ama görmedin sanırım
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 338 cevap paylaştı. 20 dk sadece penetrasyon iyi bir süre açıkçası ama sana uzun ve belli ki rahatsız edici geliyor. Islaklığın gidiyor olabilir ya da penetrasyon kısmında bir yerden sonra canın sıkılıyor olabilir. Anda ve akışta kalman lazım
01 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir
+1 yılsüre iki tarafın isteğine göre değişir. Bazen canınız şipşak çeker 2 3 dk da bitirirsiniz. Bazen Haz alarak uzun tempo ister, farklı pozisyon geçişleri ile 35 40dk sürer.
00 Yorumla
Seksiniz hayırlı olsun :)))
20 dakika dünya ortalamasından biraz fazla gibi. 1 saat ve fazla süren ilişkiler de var.
20 dakika iyi ve doyurucu bence.00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
62Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim keşke 20 olsa erkeklik gururu şey olmasın diye söylemiyorum ama benim 10 dk felan herhalde öylesi daha kötü ya bence 20-40-50 yeter yani çünkü bir günde biz 8-10 defa yapabiliyoruz ve bu her gün bir de bitmeyen pozisyonlar ya bi ara nerdeyse dövüyordu erken boşaltıyorum diye bana söylediği şey sesinle beni boşaltıyorsun. Kulağımı yalıyıp o sesleri çıkardıkça daha çok azıp boşalıyorum demişti. Bu yüzden defalarca kaza yaşadık içime boşaldı allahtan ki hamile kalmadım ella içtim ama bu 7. Adetim ve gecikti
737 Yorumla- +1 yıl
çok anlayışlısın. dostlar başına
- +1 yıl
Senin sevgilin boşaltmama çalışsin, anlattığın kadariyla günde 8-10 defa yapırorsunuz, tamam... sevgilin penetrasyon yapinca kendi kontrol etmiyor , onun için penisı girdiğı zaman kendine diyor ki, uzun sursun, uzun sursun. Boşaltmiş bile !
Soran+1 yılNe söylüyorsun ki
- +1 yıl
Diyorum ki sevgilinle boşaltmamayi çalışabilir
Cevap sahibi+1 yıl@KadinSevgilisı valla hiç ilgilenmiyorum kaza ve gebelikten korkuyorum artık hep bi acaba cinsellikten soğudum zaten
- +1 yıl
spermlerim düşük olduğu için çok rahatım. yes seks no hamile
- +1 yıl
Sen bilirsin canım , şanssizsin umarim bir gun kuvvetli biri bulursun
Onun yerinde olsam mucadele yapardim araştırırdım...
Benle olsa fark'ı görurdun ! Neyse geçmiş olsun canım
Cevap sahibi+1 yıl@KadinSevgilisı yo gayette iyi siz sekste tutku bilmeyenlerdensiniz galiba
Cevap sahibi+1 yıl@istanbul34-34 ilerde de işinize yarar umarım
- +1 yıl
seks yaparken yarıyor. prezervatif kullanmama gerek yok
Cevap sahibi+1 yıl@istanbul34-34 aslında bişi sorucam biz o teste gittik ama varikosel var onda gebelik riski var mı sizce?
- +1 yıl
sizin çocuğunuz yok mu henüz?
Cevap sahibi+1 yıl@istanbul34-34 evli değiliz
- +1 yıl
özelden yazsana anlatayım
Cevap sahibi+1 yıl@istanbul34-34 mesaj attım
- +1 yıl
gördüm ama cevap alamadım :D
- +1 yıl
Beni turk erkeklerden karıştırıyorsun, fransiz vatandaşiyim oncelike.. yani çift vatandaşlik.. bana tutku duygu falan diyemezsin 17 sene ilişkiye yaşadım ve hala yaşiyorum, ben sana sorunlarina yardımci etmek istedim. Bunu bana yaziyon ya tutku bilmiyorsun, peki sevgilin tutkuyu bilirmi? (Kavga etmiyorum)
Cevap sahibi+1 yıl@KadinSevgilisı biliyor tutkuyu bende kavga etmiyorum bende Türk değilim
- +1 yıl
😨 peki, hiç bir şey bilmiyorum... tutku de bilmiyorum sen haklisin !
- +1 yıl
@derinci spermlere guçlu guçsuz e göre bide kadının takvim adet ile yumurta...
Hamile kalsa 3 ay dan once kaldirabilir hastaneye - +1 yıl
@derinci hastanede yaptırabilirsin !
Cevap sahibi+1 yıl@derinci yani düzenli ilişkide bile ihtimal düşüktür ama ihtimal her zaman vardır eğer 120 saati geçmediyse ella içsin en azından ihtimal düşer biz öyle yaptık zaten adet oldum ama bu 7. Adetim gecikti oda psikolojik eğer partnerinizde obsesyon varsa sıkıntı 9 aya kadar atlatmaz gebe değilse de öyleyim diye yer kendini kondom kullanın her zaman ben ikna edemedim ama siz kullanın çünkü hormonlar çok kötü oluyor kadınlarda ve ben artık haplara başladım çok kötü bir duygu
Cevap sahibi+1 yıl@derinci kendisi sevmiyorsa kullanmanızı katlanacak yani ısrarla söylüyorsa şüphe ediyordur son ilişkiniz ne zamandı?
Cevap sahibi+1 yıl@derinci ella hap içsin. Yaşlar kaç?
Cevap sahibi+1 yıl@derinci normal bende olsam trip atarım sizin yaşınız kaç ve gebelik olacağını düşünmüyorum ama en geç yarın ella içsin
Cevap sahibi+1 yıl@derinci spermler kalitesizdir bir sorun olacağını düşünmüyorum ama ella kullansın
Cinsel Yaşam konusunda 881 cevap paylaştı. Seks esnasında saate bakıp kontrol ediyor musunuz gerçekten. :D Ben hiç bakmıyorum uzun gibi geliyor bana baya. Bir keresinde baktım saate bir buçuk saat aralıksız yapmışız ama beş kere ara vermeden peş peşe boşalarak. 20 dakika derken bunu sayıyor musun?
234 Yorumla- +1 yıl
1.5 saat ise gerçekten çok iyi ben bir defa denedim bir girip çıkmaya bitti iş
- +1 yıl
Yuh gerçek mi bu bes kere ara vermeden
- +1 yıl
Bana yazabilirmisin rica etsem?
- +1 yıl
Başka bişey di benimki ama peki iyi akşamlar 🌈
Soran+1 yılBaşlarda bende bakmıyodum ama sonra uzun sürdüğünü hissedip bi arkadaşımla knuştum. O d ne kadar sürüyo dedi tam süre veremedim. Sonra ben de bmerak ettim bakıyoeum artık
Soran+1 yılSen mutluysan bakma boş ver. Sonra kıyasla falan girersin. Bilmemek daha iyidir belki 😂
Soran+1 yılSonuna doğru bitsin diyorum içimden. Belki sizinki gibi aralıklı olsa daha iyi olabilirdi
Soran+1 yılYa 20 dk oluyo işte ama bi kere. Diyorum ki 5 dk falan sürse ama bittikten biraz sonra tekrar olsa belki daha iyi olabilir 😅
Soran+1 yılBitiyor yani arka arkaya olmuyo. Belki aradan 4 5 saat geçtikten sonra olabiliyor
Soran+1 yılÖyle saatlerce sürmesi de çok gibi geldi bana ya. İstek gitmiyo mu zamanla
Soran+1 yılSen nası ikiden sonra ya. Artık bacakların falan ağrımıyo mu
Soran+1 yılGaripmiş
Merhaba, güncellemeyi okudum ancak yine de şunu söylemek istiyorum. Seksin 2 dakikada sürmesi maalesef ki erken boşalma problemidir ve bu hem kadın için hem de erkek için (erkek partnerini doyuramadığını düşünür) büyük sorundur. Bu sorunun çözümü vardır. Güncellemeye göre yanıt verecek olursam evet 20 dakika fazla bir süre eğer doğru söylüyorsanız ama bu bir çok kadın için baya büyük bir avantajdır en azından benim için o şekilde. Evet uzun ama bence iyi.
15 Yorumla
Soran+1 yılBen de mi gariplik var yani sona dopru bitsin artık diyorum içimden
Soran+1 yılNeredeyse herkes iyi işte, daha ne istiyosun tarzı yorumlar yapmış. Yani istenilen bir durum galiba. Ben de bi sorun olduğunu düşündüm böyle olunca
Soran+1 yılAslında istekli biriyim. Öyle ruhsuz değilim bu konuda ama sonuna doğru bitsin artık diyorum. Gelmesi için bişeyler öğrendim denicem artık
+1 yılYani bu senin ne kadar hoşuna gittiğine bağlı. 2 veya 20 ne fark eder zevk alıyorsan yap. Uzun sürdüğünü düşünüyorsan bunu sevgilinle konuşabilirsin.
22 Yorumla
Soran+1 yılKonuşsam ne olcak ki. Hem açık konuşmaya utanıyorum
Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Kontrolsüzlük ve acele etme ilk sebep ikincisi de erken boşalma hastalığı.. Ikisini de tedavisi var bir urologa gitmek şartı ile.
02 Yorumla
Soran+1 yıl20 ya
+1 yılBence cok az. Yarım saat önsevişme + 45dk da o sürmeli bence
15 Yorumla
Soran+1 yıl45 mi yuuh
- +1 yıl
Kız işkence odasına girmiyosun sjsjsj. Tam aksi
Soran+1 yılDoğru söylüyorsun da en sevdiğin şey bile uzayınca sıkar sonuçta
- +1 yıl
VAla bağımlısını sıkmaz
Soran+1 yılBağımlı mısın 😂😂
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılÖnsevişme hariç 20 dakika penetrasyon oldukça iyi bacım, 20 dakikaya 2 orgazm bile sığdırabilirsin
12 Yorumla
Soran+1 yılBitse keşke diyorum sına doğru
- +1 yıl
Niye ki? Ne güzel işte, tadını çıkar bence
- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılUzun sürmüyor ki? Benim annem ile babamın 5, 10 dk sürüyor gayet kendi hallerinden memnunlar
122 Yorumla
Soran+1 yılAnnem ve babanın seks hayatına naıs bu kadar hakimsin
- +1 yıl
Şahit oluyorum da
Soran+1 yılNasıl ya
- +1 yıl
Gece saatlerine kadar uyumadığım için istemeden de şahit oluyorum. Babam genel de 23, 00 gece gibi saatlerinde uyur eğer saatini aşarsa tv karşısında hala tv izliyorsa anlıyorum işte
Soran+1 yılBen iyi ki duymadım öyle bişey
- +1 yıl
Sabah namaz kılmak için kalmıştım namazımı kılacağım odaya gittim bir de ne göreyim annem ile babamı şey yaparken gördüm net bir şekilde Allah tan annemin kafasi babamın beni göremiyeceği izahı kapatmışta beni görmediler
Soran+1 yılBen de ev arkadaşımı görmüştüm sevgilisiyle. Senin gördüğün gibi
- +1 yıl
Kötü bir durum
- +1 yıl
Valla Sizdede sewişme sensörü varmış 😉
Soran+1 yılBen baktım biraz 😂 😂 😂
- +1 yıl
Bak mı neredeyse kalbim yerinden çıkacaktı eğer ki annem babam beni görsellerdi o an evden kaçardım
Soran+1 yılSarhoştuk hepimiz. O yüzden göremezlerdi. Görsellerde sarhoştunuz yanlış hatırlıyorsunuz diye inkar ederdim sabah o yüzden rahattım ben
- +1 yıl
Şimdi benim durumum Vahim anne ile babanı görmek çok kötü bir duygu
Soran+1 yılEvet çok kötü bence de
- +1 yıl
Aynen öyle
- +1 yıl
Soran kişiye sorum arkadaşını izlediğinde zevk aldın mı?
- +1 yıl
Soran+1 yılYaş da varmış
- +1 yıl
Rahat ol sende aynı performansı sergilersin 😅
- +1 yıl
Bu işin yaşla alakası yok ki zevk meselesi
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖp de başına koy. Öpüşürken boşalan gördüm ya da 5 dk süren ilişkiler.
43 Yorumla
Soran+1 yıl5 10 dk ideal sanki
Cevap sahibi+1 yılHiç de ideal değil. Ben tatmin olmamış oluyorum. Sanki parayla bu işi yapıyorum. İşini bitiriyor sonra ben yine bir şey anlamamış oluyorum.
+1 yıl2 dakika seks mi. dünyada en hızlı seks yapan tavuk ve horozdur. onlar bile daha fazla sürüyor. siz hayvandan daha kötüsünüz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 324 cevap paylaştı. 20 dk mı normaldir tr şartlarına göre iyidir.
Ama uzun değildir.))
1-2 saatin altına düşmem 😂😂😂
Bu uzundur.)
1 saat bile bana kısa geliyor.)
Tabii buna uyum sağlayacak partner çok çok nadir.00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 328 cevap paylaştı.
+1 yıl20 dakika az bence ama ideal de sayılabilir.. Seksin olabildiğince en uzun süreli olanı makbuldür
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. normal bir süre sıkıntı yok.. ve erken boşaltmak istiyorsan elbette yöntemler var:)
00 Yorumla
+1 yılEyer kontrollu bi sekilde yapilirsa yani orgasma odaklanmadan hazs icin yapilirsa saatler sure bilir
00 Yorumla
+1 yılİdealdir. Bir yere mi yetişecen 30 dakka gitgel yapsa ne olur sanki
00 Yorumla
+1 yıl🤭 2 dakika mı duş almaya değmezmiş yapmayın daha iyi
00 Yorumla20 dk seks yapabiliyorsun çok şanslısın Türkiye'de genelde erkekler 5 dk bile dolmadan boșalırlar
00 YorumlaBence en ideal zaman ön sevişme ile 40-50 dk o zmn bence güzel , kıymetini bil bence
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılgirdisi çıktısı 2 dakikamı...
ohaa çok az
erken boşalma var bence sevgilinde15 Yorumla
Soran+1 yıl20
Cevap sahibi+1 yılo zaman ideal bence... niye rahatsız oluyorsun... acı mı çekiyon
Soran+1 yılBiraz sona6doğru
Cevap sahibi+1 yılanladım... o zaman kayganlaştırıcı kullanın.
Soran+1 yılKaygan zaten aslında
+1 yılohoooo 2 dkda işi bitirmiş, keyif cugaramızı içmiş, duşumuzu almış oluyoruz biz,
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevgilin 20 dk girip çıkıyorsa harika öyle bir erkeğin altında olmak isterdim ben
02 Yorumla
Soran+1 yılNeee
Cevap sahibi+1 yılEvet çok isterdim hemde
+1 yılSeks sırasında kondom kullaniyorsaniz bu surehi etkileyebilir. Geciktirmek icin ve ayriyeten normaldende daha erken bosalmayi saglayan kondom çeşitleri var
02 Yorumla
Soran+1 yılNası var tam tersi var
- +1 yıl
Her iki turlusude var
- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılİçinde 20 dakika kalıyorsa iyi bence.Önseviişme kaç dakika sürüyor?
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 507 cevap paylaştı. normal bir süre. 5 dakikanın üzeri normal sayılıyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılpardon :D :D buna uzun mu diyorsun benim hiç girmeden sadece yalaması 1 saat
00 Yorumla
+1 yılOrtalamanın üstünde, zevk alıyorsan sorun etme.
46 Yorumla
Soran+1 yılSona doğru bitse keşke diyorum
- +1 yıl
Sen bosaldiktan sonra aci duyuyorsun sanirim
- +1 yıl
seks uzayınca, vajinası kurumaya ve acımaya başlayanlar var. Ondan bunu belirterek cevapladım
Soran+1 yılKuruluk olmuyo hiç. Aksine fazla ıslak ama yeter diyorum içimden işte
- +1 yıl
Almıyorsa ne yapacak
- +1 yıl
Daha çok odaklanmasını ve çabuk boşalmasını isteyecek. Insan biraz olsun ayarlayabiliyor boşalma süresini. En çok zevk aldığı şeye odaklanırsa, daha hızlı boşalır.
çok uzunmuş bir daha olmasın
33 Yorumla
Soran+1 yıl20 dk. Tamam olmaz 😂
- +1 yıl
Istersen bunun fazlasina sahip olabilirsin
- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılkafa yapıyosun galıba 2 dk seks ne lan zevk alabılıyor musunuz
00 Yorumla
+1 yılKnks benim en az 35 - 40 dk sürüyor beni tedirgin etmeyin durduk yere mk😰😁
00 YorumlaHayir cok erken bosalma car esinden en az yarimsaat
00 Yorumla
+1 yılBendede öyle oluyor ama şikayetçi değilim çünkü erken boşalmaktsnsa geç boşalmak iyi
00 Yorumla
+1 yılSüresinden çok birbirinize olan uyumunuz önemli.
11 Yorumla
Soran+1 yılBiraz daha erken bitse daha uyumlu olucaz 😂
+1 yılOn sevisme dahil değilse yani normal
14 Yorumla
Soran+1 yıl20 dk sadece şey süresi? İçerideki
- +1 yıl
Anladım orayı zaten yeterli Bi süre yetmiyorsa on sevişmeyin uzattir.
Soran+1 yılFazla gibi sanki
- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yıl2 dakikaya uzunmu diyorsun şaka yaiyorsun dimi
02 Yorumla
Soran+1 yıl20
- +1 yıl
2 dakika yazmışsın ama
Gizli Üye(30-35)+1 yıl20 dk uzun bir süremi?
316 Yorumla- +1 yıl
Normalde bir ilişki suresi yoktur, 20Dk diyorsan evet gayet iyi bir ilişki ama şu de var, penetrasyon yavaş mi surdu? Orta mi surdu? Hızzlı mi surdu?, ne zamandan beri ilişkiye girmiş?, 20 Dk da içi boşaltmış mi? Boşaltmadimi?
Bunlari soyluyorum ama, 17 senelik ilişkiye yaşadım.. neyse şanslisin.. gözun aydın. Bol eylenceler 😍
Cevap sahibi+1 yıl@KadinSevgilisı benim sevgilim ön sevişmeden sonra içime girer girmez 10 saniyede boşalıyor.
Soran+1 yıl10 saniye mi
Cevap sahibi+1 yılErken boşalma sorunu var.
Soran+1 yılHiç yapmıyo gibi bişey yani
- +1 yıl
Buyuk yanlişlik yapiyor, böylece zevk hayatta alamazsin ve seni mutlu edemez kadin olsam sadece birinci cinsel ilişkiye terk ederdim onu
Bide duşun, onunla evlisin.. orgazmini hayatta kavuşamazsin.
Nesihat'im bu, ayril onunla - +1 yıl
Kendi boşaltmama çalişmiyor , yani kendi kendine tek duşunuyor, onunla seks ilişkiye girmeyin zaman ıkayb ediyorsunuz boşverin onunla
- +1 yıl
Sevgilin olsaydim burada yazmazdin
Cevap sahibi+1 yıl@KadinSevgilisı hayır bencil değil. Önce beni oral yollarla falan boşaltıyor. ya da ben mastürbasyon yapıp boşalıyorum. Sonra kendisini bildiği için en son kendini düşünüyor.
- +1 yıl
Yani penetrasyon uzun surmesini istiyorsun?
Cevap sahibi+1 yıl@KadinSevgilisı Kim istemez?
Cevap sahibi+1 yıl@Sensee daha fazla yorum yazarak paylaşım yapan kişiyi rahatsız etmeyelim. Teşekkürler her şey için.
- +1 yıl
Peki , sana nasil uzun surmesini soyleyim
Biraz idare edecen, ve sabir
Ona de ki, deli gibi sokmasin , yavaşca sursun ve uzun giriş çikiş yapsin , sevgilin boşaltmadan dursun kıpırdamasin sende vajinanı sıkma ve kıpıdama, sevgilin sankınlantirce yavaş sokmaya devam etsin , tekkrarli yapsin, boşalma tutmadiği vajinadan cikartsin penisini boşaltsin ustune, boşaldiktan sonra tekkrar vaginana girsin bu sefer hızli ve sert yapsin ki penisini inmesin, penisin sert olunca yavaş sursun... tekkrar... böyle yapa yapa penisi guclendırır, bu bir gunluk olmuyor aylarca yapilmasi, ondan sonra 20 dk 30 dk rahat alirsin
- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yıl2 dakika zaten bir süre
00 Yorumla
+1 yılNormal degil ilac kullaniyodur
00 Yorumla
+1 yılÇok kısa bence, erken boşalma sorunu olabilir.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. 20 dakika uzun degil ki
00 YorumlaNe olduğunu ya çok kısa o
00 Yorumla
+1 yılHa ha ha bana 2 saat normal dir
00 Yorumla
+1 yıl2 dakka mı şakamı yapıysun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılnormal bi süre az bile bazı zamanlar için
131 Yorumla
Soran+1 yıl20 mi?
Cevap sahibi+1 yılevet
Soran+1 yılBana çok geldi
Cevap sahibi+1 yılgayet ideal bence ama kişiden kişiye değişir tabi
Soran+1 yılSona doğru bitsin istiyorum artık
Cevap sahibi+1 yılkonuştun mu partnerinle bu durumu
Soran+1 yılNe yapabilir ki
Cevap sahibi+1 yılseni düşünerek hareket eder sadece erkeğin istekleri değil seninde isteklerin önemli
Soran+1 yılNapsın ki. Öyle boşalıyo işte. Ben bişeyler yapabilirim belki de bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yıldaha çok tahrik et argo küfür vs kullan biraz olsun erken gelmesini sağlar.
Soran+1 yılArgo küfür demem ama tahrik etmeye çalışırım naıs yapcam
Cevap sahibi+1 yılburada anlatamam kanka ama p*rno izle ordaki kadınlardan pay biç :D
Soran+1 yılYa onlar çok aşırı şeyler yapıyo ben yapamam ki o kadarını. Denerken beceremeyip rezil olurum kesin 😂😂
Cevap sahibi+1 yılbazı şeyleri deneye deneye kendini keşfedersin :XD
Soran+1 yılÇoğu pozisyon oluyo da ben üstte tam beceremiyorum yavaş oluyo
Cevap sahibi+1 yılyavaş yaptığın içinde geç geliyordur sert deneyin
Soran+1 yılOlabilir o kadar hızlı yapmıyo. Ben de öyle yap demeye utanıyorum. İnternette okudum kadın üstte olunca bası yaptığı için daha çabuk boşalınırmış. Ama ben üsttetken de beceremiyorum gibi aşırı yavaş oluyo. Çıkıyo falan
Cevap sahibi+1 yılesnek olman lazım altına yastık alıp alıştır kendini vücudun esnekleşsin
Soran+1 yıl😂😂 Yapıyorum zaten. Yorganı dürüp sanki oymuş gibi üstünde yukarı aşağı yapıyorum. Ama yorganla da olmuyo. Kendi kendimi tahrik ediyorum sadece ona yarıyor 😂
Cevap sahibi+1 yılpro değilsin sonuçta onunla beraber yaparak alışman lazım. Ne zamandır yapıyorsunuz
Soran+1 yılBenim ilkim o. Onunla da 2 aydır falan işte
Cevap sahibi+1 yıldaha çok yeni kanka alışırsın zamanla kasma kendini bu kadar. Sevgiline açık açık söyle konuş bu durumları anlayış gösterir dye umuyorum
Soran+1 yılKonuşamam ya açık açık. Daha dokunmy falan bile utanıyorum. O elimi tutup oraya götürüyor o derece
Cevap sahibi+1 yılahahahaa toyluk zamanlarım aklıma geldi jjsjsjs zamanla s*kso üstadı olacaksın
Soran+1 yılBana öğret sjsjsjjsj
Cevap sahibi+1 yılözele gel
Soran+1 yılÇçık 2 dk gizliden
Cevap sahibi+1 yılyaz
Soran+1 yılİstek attım
Cevap sahibi+1 yılmesajlarına bak
- +1 yıl
Görüş sahibi benim eşime de öğrettt
Cinsel Yaşam konusunda 792 cevap paylaştı. 20 dakika müthiş süre
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok geliyo bana
Gizli Üye(30-35)+1 yılBizim 10 dk kadar kısa bence
349 Yorumla
Soran+1 yıl10 dk civarı iyi bence ya
Cevap sahibi+1 yılBen rahatlayamam cogu zaman
Soran+1 yılSadece içimdeki süre diyorum
Cevap sahibi+1 yılEvet bende aynı diyorum
Soran+1 yılYani çok gibi geliyo bana
Cevap sahibi+1 yılSen cabuk orgazm oluyorsan
Soran+1 yılEvet 2 defa falan oluyorum zaman artıyor bi fe
Cevap sahibi+1 yılBenim kolay olmuyor
Soran+1 yılNiye ki
Cevap sahibi+1 yılGecmişte bir sorun yasadım
Soran+1 yılNe sorunu
Cevap sahibi+1 yılAnlatılmayacak bir sey
Soran+1 yılTecavüz gibi mi
Cevap sahibi+1 yılEvet
Soran+1 yılÇok üzüldüm atlatırsın umarım. Zaman geçtikçe
Cevap sahibi+1 yılİnsallah
Soran+1 yılArtık geç mi tahrik olmaya başladın
Cevap sahibi+1 yılEvet maalesef
Soran+1 yılDeğişelim diyomuşum 😂 😂
Cevap sahibi+1 yılNe kadar süredir yapıyorsun
Soran+1 yılYeni daha
Cevap sahibi+1 yılNe kadar yeni
Soran+1 yıl1 ay kadar
Cevap sahibi+1 yılAnladım ondan dolayı uzun diyorsun
Soran+1 yılİlerde az mı gelir
Cevap sahibi+1 yılYeterli gelir normal
Soran+1 yılBüyük bi de ondan olabilir
Cevap sahibi+1 yılHangisi
Soran+1 yılSevgilimin ki
Cevap sahibi+1 yılYok ondan olmaz
Soran+1 yılHızlı yapıyo acıyo biraz
Cevap sahibi+1 yılO olabilir
Soran+1 yılKaptırıp kendini
Cevap sahibi+1 yılBenimde o olayda canım cok yandı
Soran+1 yılNasıl
Cevap sahibi+1 yılSert oluyor kaptırınca
Soran+1 yılEvet hoşuma gidiyo başta
Cevap sahibi+1 yılBenim gitmez tecavüz oldu cğnkü
Soran+1 yılHıı anladım doğru
Cevap sahibi+1 yılNick ne
Soran+1 yılSen gizliden çık yazarım ben
Cevap sahibi+1 yılYok herkes yazar
Soran+1 yılÇık gizliden sonra tekrar gizlenirsin
Cevap sahibi+1 yılTm yaz
Soran+1 yılÇıkmamışsın
Cevap sahibi+1 yılCıktım
Soran+1 yılTakip attım
- +1 yıl
yok mu bize yer :)
+1 yılDeğil bence
29 Yorumla
Soran+1 yılSona doğru bitse keşke diyorum
- +1 yıl
Bi sus bee2
- +1 yıl
Gümlettiricem hesabını o olcak sonunda
- +1 yıl
Susss
Soran+1 yıl20 diyorum
- +1 yıl
tamam işte normal
- +1 yıl
Şimdi normal
Gizli Üye(30-35)+1 yılRahatsız mısin bundan
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSimdiye kadar hiç bir ilişkim olmadı
+1 yılasfsaflaksjflaksjf
GÜMLEDİM02 Yorumla- +1 yıl
Gümledin mi jsjsjsjeue
- +1 yıl
Komik yani kahkaha attım shshs
+1 yılAz bile
12 Yorumla
Soran+1 yıl20 diyorum
- +1 yıl
Az işte
2 dakika ne ya 😂
11 Yorumla
Soran+1 yıl20 yazacaktım
Senin erken boşalma sorunun mu var
00 Yorumla20 dk normal bi süre bence...
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. 20 ise iyi ama 2. ye geçin 1 de kalmayın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 446 cevap paylaştı.
+1 yılNr uzunu cok kısa
02 Yorumla
Soran+1 yıl20
- +1 yıl
20 ise güzel sevinmen lazım kanka
- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılönü ardı yok mu?
04 Yorumla
Soran+1 yılVar
- +1 yıl
O da dahil mi bu süreye
Soran+1 yılHayır
- +1 yıl
O zaman normal üstü
+1 yıl2dk uzun mu
01 Yorumla
Soran+1 yıl20
Degil ne anladimkibyani